Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Telefonlarinizda şu uygulamalardan birinin olmasi yeterlidir. Onerimiz Polaris Office

İnsallah arkadasim Rabbim duymak istediklerimizle karsilastirsin canim peki azoolma sebebiniz ne canim Rabbim hepimizin muradini versin tum isteyen herksse anneligi tatirsin Rabbim
Aminn canım 9 yaşında tek testisi indirilmiş birde enfeksiyon geçirmiş canım azo sebebi bunlar

Canimm ellerine emegine sağlık coookk guzel olmus cok begendim ben :) tesekkur ederim kendi adima .. Yarınki muayeneden sonra yeni bilgilerimi de atarim ozelden

kızlar bırsey soracam arkadasım beta hcg yapmıs deqerı 8.3 cıkmıs hamılemıdır bılgısı olan var mı doktor yok demıs
Cok dusuk bi deger ama yok da denemez ki iki gun sonra ikiye katlamasi lazim gebelik olmasi icin.. Şüpheli yani bilemedim :/

hayalimm77 . Kizz beni 31 esimi 30 yasinda diye yazmışsın ask olsun ben daha 21 yasinda gencecik kizceyim. Yazim yanlisi olmus sanirim canim yarinki bilgilerimle birlikte eklersin artik simdi iki is olmasin

kızlar bırsey soracam arkadasım beta hcg yapmıs deqerı 8.3 cıkmıs hamılemıdır bılgısı olan var mı doktor yok demıs
Canım normalde 5 in üstünde cikinca gebelik baslangici diyorlar ama bazende vitamin eksikligindenfe olabiliyormus. Benim arkadasin 12 çıkmıştı vitamin eksikligi demişti gerci bende pek anlamlandiramamistim ama. Arkadasinin adetimi geçti. Durumu tam olarak ne dir

Kizlar iyi geceler bebitolar nasilsiniz acaba.ben garip bi haldeyim ama sanirim iyiyim.galiba suan tedavi icin baslicaz yani sanirim karar verdim gibi.bilenleriniz varmi bilmiyorum ama annem biraz rahatsiz yani psikolojik olarak hem onun icin hemde esim icin en iyisi bu olacak galiba.bana dua edin nolur yanlis karar vermeyim.iyiki vardiniz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…