Müfit hoca yaptı canım Ankara genartta daha önce olmuştuk tese çıkmamıştı bişey inş bu sebep olur görürüz canım spermleriCanim iki tarafli olduk mamarmara universitesinde olduk biz sol taraf4,5mm sol taraf2,5 agrikesicilerdi canim bizimde hersey normal oldugu icin ilac vermiyolar biİm bir ay oldu tam cabim bes ayimiz var iki ay snra kontrolumux var hakimizda hayirlisi ins.spermlerle tanisiriz arkadasim canim siz kimde oldunuz ameliyat mikro tese filan oldunuzmu ilk tedavimi bizim gibi
Anladım canım inşallah yüklenir merak ediyorum okadar uğraştın sende inşallah sorun çözülürben de biliyorum görüntünün gönderilebileceğini yoksa..
Uğraşmak mesele değil ama şuan sizin görememeniz dokunuyor bana gerçekten.. Ayıp yani şunu kendileri yayınlasınlar bari mail atıyorum listeyi cvp dönmüyorlar yahu.. siz yayınlayın bişi yapın diorum.. ama cvp yok..Anladım canım inşallah yüklenir merak ediyorum okadar uğraştın sende inşallah sorun çözülür
İnsallah arkadasim Rabbim duymak istediklerimizle karsilastirsin canim peki azoolma sebebiniz ne canim Rabbim hepimizin muradini versin tum isteyen herksse anneligi tatirsin RabbimMüfit hoca yaptı canım Ankara genartta daha önce olmuştuk tese çıkmamıştı bişey inş bu sebep olur görürüz canım spermleri
Canim nerden bakcaz goremedim beno liste sürekli ilk sayfada görüntülencek.. Editör yardımcı olacak bu konuda.. Böylece sayfalar arasında aramıcaksınızda.. Bende sürekli güncelleyebilicem.. Konuyu bana devrediyorlar arkadaşlar..
Arkadasim iyi aksamlar bana ozelden tabloyu atip yarfimci olucaktin sanirim unutuldum:-(o liste sürekli ilk sayfada görüntülencek.. Editör yardımcı olacak bu konuda.. Böylece sayfalar arasında aramıcaksınızda.. Bende sürekli güncelleyebilicem.. Konuyu bana devrediyorlar arkadaşlar..
Uğraşmak mesele değil ama şuan sizin görememeniz dokunuyor bana gerçekten.. Ayıp yani şunu kendileri yayınlasınlar bari mail atıyorum listeyi cvp dönmüyorlar yahu.. siz yayınlayın bişi yapın diorum.. ama cvp yok..
Bizim hersey normal sadece variskosel garde 3vardi ssolda sagdada 2,5 bumeliyati olduk ama cikisimiz insaplh olucak hrr gunn her dakika duamda ama esim kucuken atesli hastaliktan oluyo demis doktor yani ins.variskosele cozulur canim Rabbim ey guzel Rabbim burdaki tum arkadaslara yardim etsin bizede insİnsallah arkadasim Rabbim duymak istediklerimizle karsilastirsin canim peki azoolma sebebiniz ne canim Rabbim hepimizin muradini versin tum isteyen herksse anneligi tatirsin Rabbim
bu mesajiniza cok kirildim bunu da ifade etmeliyim
Ilk sayfada guncel listeyi gorebilirsiniz...
kuzum excel dosyası indiriyorsa acar telin.. office programı olması gerekir telinde.. tam olarak bilmiyorum nasıl olur..Ilk sayfada liste icin tiklayin diyo.. indiriyorum ama telefon acmiyo. Bi uygulama mi indirmem gerekiyo acaba
Benim telegonum da acmio biseymi yuklemiyiz var tum ozellikler telefonumda ama ne yapmali:-(Ilk sayfada liste icin tiklayin diyo.. indiriyorum ama telefon acmiyo. Bi uygulama mi indirmem gerekiyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?