Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Müfit hoca yaptı canım Ankara genartta daha önce olmuştuk tese çıkmamıştı bişey inş bu sebep olur görürüz canım spermleri

kuzucuklarım iyi akşamlar.. Listemizi tamamladım çok şükür.. Eğer hatalarım varsa yazdıklarımda lütfen düzeltin.. Yanlış anlamış yanlış yazmış olabilirim.. Hakkınızı helal edin ve düzeltin lütfen.. Umarım beğenirsinizz.. İnşallah umutlar olsunnn.. Sonunda hepinizi hamiş yazayım inşallahhh....

Canım yayınlamaya çalışıyorum.. Excel uzantısı kabul etmiyorlar ne yazıkki.. Editörle konuşuyorum.. 226 kişinin bilgisi var.. Nasıl yayınlanmaz yaa..

Emeği bir kenara bırakın da sizin göremediğinize üzülürüm vallahi.. görüntü kaydedin diolar bana.. Yaklasık 20 tane resim atılması demek oluyor buda.. 20 tane resmi tek tek atmam demek size..

ben de biliyorum görüntünün gönderilebileceğini yoksa..

Anladım canım inşallah yüklenir merak ediyorum okadar uğraştın sende inşallah sorun çözülür
Uğraşmak mesele değil ama şuan sizin görememeniz dokunuyor bana gerçekten.. Ayıp yani şunu kendileri yayınlasınlar bari mail atıyorum listeyi cvp dönmüyorlar yahu.. siz yayınlayın bişi yapın diorum.. ama cvp yok..

o liste sürekli ilk sayfada görüntülencek.. Editör yardımcı olacak bu konuda.. Böylece sayfalar arasında aramıcaksınızda.. Bende sürekli güncelleyebilicem.. Konuyu bana devrediyorlar arkadaşlar..

Müfit hoca yaptı canım Ankara genartta daha önce olmuştuk tese çıkmamıştı bişey inş bu sebep olur görürüz canım spermleri
İnsallah arkadasim Rabbim duymak istediklerimizle karsilastirsin canim peki azoolma sebebiniz ne canim Rabbim hepimizin muradini versin tum isteyen herksse anneligi tatirsin Rabbim

o liste sürekli ilk sayfada görüntülencek.. Editör yardımcı olacak bu konuda.. Böylece sayfalar arasında aramıcaksınızda.. Bende sürekli güncelleyebilicem.. Konuyu bana devrediyorlar arkadaşlar..
Arkadasim iyi aksamlar bana ozelden tabloyu atip yarfimci olucaktin sanirim unutuldum:-(

bu mesajiniza cok kirildim bunu da ifade etmeliyim

Ilk sayfada guncel listeyi gorebilirsiniz...

İnsallah arkadasim Rabbim duymak istediklerimizle karsilastirsin canim peki azoolma sebebiniz ne canim Rabbim hepimizin muradini versin tum isteyen herksse anneligi tatirsin Rabbim
Bizim hersey normal sadece variskosel garde 3vardi ssolda sagdada 2,5 bumeliyati olduk ama cikisimiz insaplh olucak hrr gunn her dakika duamda ama esim kucuken atesli hastaliktan oluyo demis doktor yani ins.variskosele cozulur canim Rabbim ey guzel Rabbim burdaki tum arkadaslara yardim etsin bizede ins

Ilk sayfada liste icin tiklayin diyo.. indiriyorum ama telefon acmiyo. Bi uygulama mi indirmem gerekiyo acaba

Ilk sayfada liste icin tiklayin diyo.. indiriyorum ama telefon acmiyo. Bi uygulama mi indirmem gerekiyo acaba
kuzum excel dosyası indiriyorsa acar telin.. office programı olması gerekir telinde.. tam olarak bilmiyorum nasıl olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…