Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladım cnm doktor soz konusu bıle olamaz demıs adetıne henuz 10 gun var yukselır dıye dusunuyorum ben ama bakalım

daha adetıne 10 gun varmıs cnm arkadasımın yukselır ınsallah
10 gun oncesi icin cok yuksek bu deger bence adet gununde 200 300lerde olur insallah .. Doktor nasil imkansiz demis :/ gerci bu kadar erkenden bu sonuc cikar mi onu da bilemiyorum ama rabbim gonlundekini versin insallah ..

Dosya açılmıyor

10 gun oncesi icin cok yuksek bu deger bence adet gununde 200 300lerde olur insallah .. Doktor nasil imkansiz demis :/ gerci bu kadar erkenden bu sonuc cikar mi onu da bilemiyorum ama rabbim gonlundekini versin insallah ..
benım ablam 15 gun vardı adetıne oqrendı deqerı 28 cıkmıstı cnm adett bıtımınde hamıle kalan cok oluyo ondan erken sonuc cıkabılıo

benım ablam 15 gun vardı adetıne oqrendı deqerı 28 cıkmıstı cnm adett bıtımınde hamıle kalan cok oluyo ondan erken sonuc cıkabılıo
Hmm dogru diyosun canim.. Yumurtlama tarihiyle alakali.. Istiyosa insallah hamiledir :)

Sen yarin testi yapar yapmaz yaz buraya merak ediyorum :)

Cok dusuk bi deger ama yok da denemez ki iki gun sonra ikiye katlamasi lazim gebelik olmasi icin.. Şüpheli yani bilemedim :/
Canim bi kac kiside daha yapmisim hata duzeltiriz yarin tamam mi.. kusura bakmayin bayagi parcaliydi toparladim.. surekli mail atanlari guncellemek gerekti.. bi ev bi is derken karistirmisim galiba :)

Canim bi kac kiside daha yapmisim hata duzeltiriz yarin tamam mi.. kusura bakmayin bayagi parcaliydi toparladim.. surekli mail atanlari guncellemek gerekti.. bi ev bi is derken karistirmisim galiba :)
Yok canim o kadarcik sey kusur bile sayilmaz ellerine saglik ben sıkılır birakirdim valla

Canım allah razı olsun çok güzel olmuş emeğine yüreğine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…