- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canimm hayirlisi olsun insallah hepimiz birgun pozitif testler gorecegiz. doktora git gecikmn cok fazla oldysa.Kizlar maalesef sonuc neqatif :-(((((
Bugun 9 gundur geciktim pozitifi gormek nasip olur insallah birgunCanimm hayirlisi olsun insallah hepimiz birgun pozitif testler gorecegiz. doktora git gecikmn cok fazla oldysa.
@hayalim77 arkadaşım ellrine sağlık. Beninle aynı durumda olup bebek sahibi olabilen insanların haberlerini okumak çok iyi geldi. ilk kez sevinçten ağlıyorum. Çok teşekkür ederiz. Umut oldu.
Kizlar maalesef sonuc neqatif :-((((([/uzulme cnm bnm sıkma canını
Aminn canimm insallahh.. egerr surekli yasadgn bisey degilse gecikme bnce bi.git doktora gorun cnm.Bugun 9 gundur geciktim pozitifi gormek nasip olur insallah birgun
canım tabloyu paylastın mı nasıl görebilirimCanım tek amacım hepimize umut olmasıydı.. Çünkü ben ilk böyle bir tabloyu okuduğumda mutlu olmuştum.. İnşallah hepimiz hamiş oluruz da bu günler birer anı olarak kalır.. Bir çok kişi hamişşşşş olmuş.. %50 sinden fazla neredeyse... daha yazamadıklarımız da vardır..
amin cnm insallah doldurur hepımızın kucaklarınıAminnnn canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunbizde fsh en son 38 di canim, o da yuksek. Sperm bulundu ama bak kollarim bombos hala. Zaman ne gosterir Rabbim bilir. Insallah kucaklarimizi doldursun guzel Allahim
canım tabloyu paylastın mı nasıl görebilirim
Bizim durumumuzda mucize oldugunu bilsek bile umut ediyoruz iste canimKizlar maalesef sonuc neqatif :-(((((
Aminnnnn insallahİnşallah tez vakitte pozitif olsun.
ılk defa bu kadar gecıktı normalde ıkı gun gecıkırdı olmasam gıderım cnm saqolAminn canimm insallahh.. egerr surekli yasadgn bisey degilse gecikme bnce bi.git doktora gorun cnm.
ınsallah cnm benım ınsallahBizim durumumuzda mucize oldugunu bilsek bile umut ediyoruz iste caniminsallah bi gun surpriz hamilelik duygusunu da yasariz .. Benim de bu ay iki hafta gecikti ilkdefa bu kadar gecikmisti ama negatif :/
canım bol şans sizeeeeeKizlaaaar bugun genart a geleniniz yok mu görüşseydik keske
Malaseff keske oyle bi firsatim olsa sperm testi icinmi oradasiniz hadi guzel haberler ve bizeKizlaaaar bugun genart a geleniniz yok mu görüşseydik keske
Tamam canim rastlasiriz insallah bi gun.. Mufit hocanın muayenesi 250 liraymis her gelmemuzde mi bu kadar vericez?canım bol şans sizeeeee
nisanın 4ünden sonra sık sık orda olucam ben.yeni tedavim başlıcak allah nasip kısmet ederse...
o vakitte kontrole falan gelirseniz görüşürüz inşallah...
gelişmeleri yaz bizede canım.
Genel olarak kontrol ve doktor ne derse artik tedaviye baslicaz canim..insallah guzel seyelr yazarimMalaseff keske oyle bi firsatim olsa sperm testi icinmi oradasiniz hadi guzel haberler ve bize
insallah canim doktorunuz kimTamam canim rastlasiriz insallah bi gun.. Mufit hocanın muayenesi 250 liraymis her gelmemuzde mi bu kadar vericez?
Genel olarak kontrol ve doktor ne derse artik tedaviye baslicaz canim..insallah guzel seyelr yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?