Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
@hayalim77 arkadaşım ellrine sağlık. Beninle aynı durumda olup bebek sahibi olabilen insanların haberlerini okumak çok iyi geldi. ilk kez sevinçten ağlıyorum. Çok teşekkür ederiz. Umut oldu.

Canım tek amacım hepimize umut olmasıydı.. Çünkü ben ilk böyle bir tabloyu okuduğumda mutlu olmuştum.. İnşallah hepimiz hamiş oluruz da bu günler birer anı olarak kalır.. Bir çok kişi hamişşşşş olmuş.. %50 sinden fazla neredeyse... daha yazamadıklarımız da vardır..

Günaydın canlar.. Her akşam yeni listeyi görebilirsiniz.. Akşamları editöre atacağım listeyi o da güncelleyecek sürekli.. Bu sebeple ilk eksiklikleri bu akşam düzelteceğim.. Bazen hafta da bir bile güncellenebilir bilginiz olsun.. Arkadaşlar bana özelden yazdıkça bende listeyi Allahın izniyle düzeltmeye çalışacağım..

canım tabloyu paylastın mı nasıl görebilirim

Kizlaaaar bugun genart a geleniniz yok mu görüşseydik keske
canım bol şans sizeeeee
nisanın 4ünden sonra sık sık orda olucam ben.yeni tedavim başlıcak allah nasip kısmet ederse...
o vakitte kontrole falan gelirseniz görüşürüz inşallah...
gelişmeleri yaz bizede canım.

Tamam canim rastlasiriz insallah bi gun.. Mufit hocanın muayenesi 250 liraymis her gelmemuzde mi bu kadar vericez?

Malaseff keske oyle bi firsatim olsa sperm testi icinmi oradasiniz hadi guzel haberler ve bize
Genel olarak kontrol ve doktor ne derse artik tedaviye baslicaz canim..insallah guzel seyelr yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…