- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Canım sen bana yazdın mı bilgilerini?? Sende yazarmısın listede yoksunn seni de ekleyelim..canım bol şans sizeeeee
nisanın 4ünden sonra sık sık orda olucam ben.yeni tedavim başlıcak allah nasip kısmet ederse...
o vakitte kontrole falan gelirseniz görüşürüz inşallah...
gelişmeleri yaz bizede canım.
her seferinde almıyor sanırım.sonrakiler kontrol olabilir.Tamam canim rastlasiriz insallah bi gun.. Mufit hocanın muayenesi 250 liraymis her gelmemuzde mi bu kadar vericez?
Genel olarak kontrol ve doktor ne derse artik tedaviye baslicaz canim..insallah guzel seyelr yazarim
listeyi akşam telden açamadım.şimdi incelemek için girmiştim.bakayım canım atayım özelden bilgileri.Canım sen bana yazdın mı bilgilerini?? Sende yazarmısın listede yoksunn seni de ekleyelim..
Mufit gunel canim..insallah canim doktorunuz kim
Senden bahsettim mufit hocaya :) hemen tanidi bir milyon oldu spermleri tedaviye basladik dedi :) bize de varikosel ameliyati onerdi ondan sonra cikis olabilir belki dedi.. Karar veremedik ama henuz..her seferinde almıyor sanırım.sonrakiler kontrol olabilir.
biz ilk gidince ödedik.testler tahliler istedi.3 hafta sonra gittiğimizde ödemedik kontrol diye geçti.
zaten ogün ameliyata karar verdik.ameliyattan sonra 2 kez falan gittik onlarada almadı.
geçenlerde bi gittik.ödeme yaptık.3 hafta sonra görüşelim dedi.kan sonuçlarını ve sp.testini genarta faksladım.gidince bakmış aradı beni.telefonda hallettik.devamlı bir ödeme olmuyor.
kuzucuklarım iyi akşamlar.. Listemizi tamamladım çok şükür.. Eğer hatalarım varsa yazdıklarımda lütfen düzeltin.. Yanlış anlamış yanlış yazmış olabilirim.. Hakkınızı helal edin ve düzeltin lütfen.. Umarım beğenirsinizz.. İnşallah umutlar olsunnn.. Sonunda hepinizi hamiş yazayım inşallahhh....
Saol canim tesekur ederim senin kac klostrolun biliyomusun doktor beslenmeden kaynakli dedi ta kucuklten baslarmis ben simdi farkettim bu hafta tekrar bakilcak ama beni cok korkuttu spor yapmam gerektini soyledi cokta kilolu degilim aslinda
hımm bildi demek...evet canım şükürler olsun sayımız milimde 1 milyona, toplamda 3 milyona ulaştı.harekette iyi durumda.Mufit gunel canim..
Senden bahsettim mufit hocaya :) hemen tanidi bir milyon oldu spermleri tedaviye basladik dedi :) bize de varikosel ameliyati onerdi ondan sonra cikis olabilir belki dedi.. Karar veremedik ama henuz..
Canlarım biliyorsunuz mikrotesede kuyruksuz spermler yani spermatid bulunmuştu bizim ve şu an genartta dokular genetik testte sonuç bir aya belli olacak inş sizce bu bekleme süresi içinde bitkisel her hangi bir Kür kullanmalı mıyız? Ters etkisi olur diye korkuyorum..sizce neler yapabilirim?
Canm Kaan hoca mı söyledi bunları? Bize birşey söylememişti canm İbrahim Saraçoğlu azospermi hastaları keçi boynuzundan uzak dursun diyor.. Sanırım fsh ı yükseltiyormuş ki bizim ki zaten yüksek 8.45Canim kaan hoca keyciboynuzu nohut isirgan bunlari kullanin dedi bize bende esime 3 ay boyunca keciboynuzu kürünü uyguladn simdi bitti 10 gün dinlendiriom sora nohut kürüne basliycam insallah
canım bizde belirgin bir azo sebebi yoktu.btd08 canm sizin sorununuz neydi tam olarak nasıl bir tedavi oldunuz anlatabilir misin? O kadar çok kişi var ki karıştırıyorum herkesi
Benimde 298 cikti280 yada 290 dı geçmiş olsun
Canim kaan hoca keci boynuzunu tavsiye ediyor cunku icilen hap klomen fsh 0 lara dusuruyor o yuzdenCanm Kaan hoca mı söyledi bunları? Bize birşey söylememişti canm İbrahim Saraçoğlu azospermi hastaları keçi boynuzundan uzak dursun diyor.. Sanırım fsh ı yükseltiyormuş ki bizim ki zaten yüksek 8.45
Geçmiş olsun canım benim sevindim senin adına normal yoldan üç milyon çıkış olması harika bir gelişme gerçekten inş tüp bebekten önce hamilelik haberi alırsın da hepimizin yüzünü güldürürsün tatlım Rabbim yardımcımız olsun..canım bizde belirgin bir azo sebebi yoktu.
hormonlar normal seviyedeydi.kromozon analizinde bir sorun çıkmadı.genetik bir sorun yoktu.sadece dooplerde sol 2,5 mm sol varikosel çıktı.özel hastanede çok önemli değil varikosel falan dendi.doktorumuz müfit bey ameliyat şart dedi.
ameliyata karar verdik.kaybedecek bişeyimiz yoktu.direk tese olmaktansa bi varikosel ameliyatını deneyelim dedik.
ameliyat sonrası normal yoldan çıkış başladı canım bizde.
eşim genartta oldu ameliyatı.2 tüp bebek denemem orda oldu.3.denemem nisanda regli olunca yine orda başlayacak rabbim nasip ederse.
genetik anlamda genart gayet iyi için rahat olsun.sizin çalışmalarda orda devam ediyormuşya.bizimde embriyolara pgt yapılacak orda.transfer öncesi genetik inceleme.
işte böyle canım bizim hikayede...
Biz daha başlamadık klomen tedavisine canım o zaman biraz bekleyip ilacı kullanmaya başlayınca keçi boynuzuna da başlarız inşCanim kaan hoca keci boynuzunu tavsiye ediyor cunku icilen hap klomen fsh 0 lara dusuruyor o yuzden
Canm Kaan hoca mı söyledi bunları? Bize birşey söylememişti canm İbrahim Saraçoğlu azospermi hastaları keçi boynuzundan uzak dursun diyor.. Sanırım fsh ı yükseltiyormuş ki bizim ki zaten yüksek 8.45
Canım çok saol ya bunu öğrendiğim iyi oldu cansın canEvt cam kaan hoca dedi dogr keciboynuzu pekmezinde uzak dursunlar diyo ama kürünü uygulayabiliyoruz dinlemisdmm
amin canımmm rabbim hepimize yardım etsin.Geçmiş olsun canım benim sevindim senin adına normal yoldan üç milyon çıkış olması harika bir gelişme gerçekten inş tüp bebekten önce hamilelik haberi alırsın da hepimizin yüzünü güldürürsün tatlım Rabbim yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?