Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sen bana yazdın mı bilgilerini?? Sende yazarmısın listede yoksunn seni de ekleyelim..

Tamam canim rastlasiriz insallah bi gun.. Mufit hocanın muayenesi 250 liraymis her gelmemuzde mi bu kadar vericez?

Genel olarak kontrol ve doktor ne derse artik tedaviye baslicaz canim..insallah guzel seyelr yazarim
her seferinde almıyor sanırım.sonrakiler kontrol olabilir.
biz ilk gidince ödedik.testler tahliler istedi.3 hafta sonra gittiğimizde ödemedik kontrol diye geçti.
zaten ogün ameliyata karar verdik.ameliyattan sonra 2 kez falan gittik onlarada almadı.
geçenlerde bi gittik.ödeme yaptık.3 hafta sonra görüşelim dedi.kan sonuçlarını ve sp.testini genarta faksladım.gidince bakmış aradı beni.telefonda hallettik.devamlı bir ödeme olmuyor.

insallah canim doktorunuz kim
Mufit gunel canim..
Senden bahsettim mufit hocaya :) hemen tanidi bir milyon oldu spermleri tedaviye basladik dedi :) bize de varikosel ameliyati onerdi ondan sonra cikis olabilir belki dedi.. Karar veremedik ama henuz..

Canım eline koluna emeklerine sağlık.Allah razı olsun.Allah hepimize hamile yazmak kısmet alsın.Allahtan ümit kesilmiyor işte.

Saol canim tesekur ederim senin kac klostrolun biliyomusun doktor beslenmeden kaynakli dedi ta kucuklten baslarmis ben simdi farkettim bu hafta tekrar bakilcak ama beni cok korkuttu spor yapmam gerektini soyledi cokta kilolu degilim aslinda

280 yada 290 dı geçmiş olsun

Mufit gunel canim..

Senden bahsettim mufit hocaya :) hemen tanidi bir milyon oldu spermleri tedaviye basladik dedi :) bize de varikosel ameliyati onerdi ondan sonra cikis olabilir belki dedi.. Karar veremedik ama henuz..
hımm bildi demek...evet canım şükürler olsun sayımız milimde 1 milyona, toplamda 3 milyona ulaştı.harekette iyi durumda.
ocak ayında hareket problemi vardı.2 aydır tedaideyiz bizde tekrar.şükür o da iyi şimdi.
ameliyat içinde hakkınızda hayırlısı olsun.hayırlı kararlar vermenızi nasip etsin rabbim.

Canlarım biliyorsunuz mikrotesede kuyruksuz spermler yani spermatid bulunmuştu bizim ve şu an genartta dokular genetik testte sonuç bir aya belli olacak inş sizce bu bekleme süresi içinde bitkisel her hangi bir Kür kullanmalı mıyız? Ters etkisi olur diye korkuyorum..sizce neler yapabilirim?

btd08 canm sizin sorununuz neydi tam olarak nasıl bir tedavi oldunuz anlatabilir misin? O kadar çok kişi var ki karıştırıyorum herkesi

Canim kaan hoca keyciboynuzu nohut isirgan bunlari kullanin dedi bize bende esime 3 ay boyunca keciboynuzu kürünü uyguladn simdi bitti 10 gün dinlendiriom sora nohut kürüne basliycam insallah

Canim kaan hoca keyciboynuzu nohut isirgan bunlari kullanin dedi bize bende esime 3 ay boyunca keciboynuzu kürünü uyguladn simdi bitti 10 gün dinlendiriom sora nohut kürüne basliycam insallah
Canm Kaan hoca mı söyledi bunları? Bize birşey söylememişti canm İbrahim Saraçoğlu azospermi hastaları keçi boynuzundan uzak dursun diyor.. Sanırım fsh ı yükseltiyormuş ki bizim ki zaten yüksek 8.45

btd08 canm sizin sorununuz neydi tam olarak nasıl bir tedavi oldunuz anlatabilir misin? O kadar çok kişi var ki karıştırıyorum herkesi
canım bizde belirgin bir azo sebebi yoktu.
hormonlar normal seviyedeydi.kromozon analizinde bir sorun çıkmadı.genetik bir sorun yoktu.sadece dooplerde sol 2,5 mm sol varikosel çıktı.özel hastanede çok önemli değil varikosel falan dendi.doktorumuz müfit bey ameliyat şart dedi.
ameliyata karar verdik.kaybedecek bişeyimiz yoktu.direk tese olmaktansa bi varikosel ameliyatını deneyelim dedik.
ameliyat sonrası normal yoldan çıkış başladı canım bizde.
eşim genartta oldu ameliyatı.2 tüp bebek denemem orda oldu.3.denemem nisanda regli olunca yine orda başlayacak rabbim nasip ederse.
genetik anlamda genart gayet iyi için rahat olsun.sizin çalışmalarda orda devam ediyormuşya.bizimde embriyolara pgt yapılacak orda.transfer öncesi genetik inceleme.
işte böyle canım bizim hikayede...

Canm Kaan hoca mı söyledi bunları? Bize birşey söylememişti canm İbrahim Saraçoğlu azospermi hastaları keçi boynuzundan uzak dursun diyor.. Sanırım fsh ı yükseltiyormuş ki bizim ki zaten yüksek 8.45
Canim kaan hoca keci boynuzunu tavsiye ediyor cunku icilen hap klomen fsh 0 lara dusuruyor o yuzden

Geçmiş olsun canım benim sevindim senin adına normal yoldan üç milyon çıkış olması harika bir gelişme gerçekten inş tüp bebekten önce hamilelik haberi alırsın da hepimizin yüzünü güldürürsün tatlım Rabbim yardımcımız olsun..

Evt cam kaan hoca dedi dogr keciboynuzu pekmezinde uzak dursunlar diyo ama kürünü uygulayabiliyoruz dinlemisdmm

amin canımmm rabbim hepimize yardım etsin.
3 milyonu gördük şükür.900 bin 3 milyon arası değişiyor sayı.bu sayı normal yoldan gebelik için tıbben çok zor.ama tabiki tıpta imkansız diye bir şey de yok.inan öyle büyük hayallerim yok.olsunda tedaviyle olsun.
ilk 2 tedavimde de gebe kaldım ben.ama bebeklerimi kaybettim.çok zor günler yaşadım.bu sefer kucağıma sağlıklı bir şekilde alayım yeterki canım.şimdi geri sayım başladı regli olmayı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…