Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz de varikosel ameliyati olcaz sanirim canim.aysun hanim mayis adet doneminde ben seni hazirlamis olurum dedi o zamana kadar esimde de sperm çıkışı olsa keske sizin gibi :)) bizim de hormonlarda bisi yok sadece fsh biraz yuksek:9.37...

ayyy canım keşkeeee.inşallah olur.
Aysun hnmla tanıştınız konuştunuz demek.benim doktorumda hemen yan odada.sertaç bey.
fsh 0,95-11,95 arası normal değer aslında.sizinki sadece üst sınıra yakın ama normal değerde.
bizimde ameliyat öncesi 7,72 ydi canım.
rabbim yardım etsinnn canım.dualarımdasınız inan...

Canlar nasilsiniz hepiniz dualarimdasiniz.bugun cocukluk arkadasimla gorustum kocaman olmus karni okadar guzel gorunuyoki heves ettim bende.ben novaart yada genart arasinda gidip geliyorum hala hangisi daha iyi bilmiyorum ama yardim ederseniz sevinirim.

Canım bu 2 ay içinde ne kullandınız?

Evet tanistiik canim ben cok begendim cok ilgiliydi gercekten.. Esim mufit hocayi pek sevmedi ama zaten bildiklerimi soyledi dedi ama ben onu da begendim bilgili bi doktor oldugu belli her halinden..soyledi zaten ust sinira yakin diye.. Ameliyattan sonra testesteron yukselir muhtemelen dedi o zaman da çıkış olur insallaaahhh

Canım Haklısın olsun da tedaviyle olsun sorun değil bunu kabullendik zaten hepimiz.. Bak ne güzel gebe kalabilmişsin inş yine gebe kalırsın ve kucağına almak da nasip olur Allah şifa versin canım..

Kizlar biz varikosel ameliyati olalim diyoruz tamam da mufit hoca 4000 e yapiyo cok pahali degil mi ya ? Bakiyorum netten 1000 1500 arasi degisiyo fiyat.. Olanlar kaca olmustunuz siz ?

Kizlar biz varikosel ameliyati olalim diyoruz tamam da mufit hoca 4000 e yapiyo cok pahali degil mi ya ? Bakiyorum netten 1000 1500 arasi degisiyo fiyat.. Olanlar kaca olmustunuz siz ?
Canim gitmisiniz doktra ne yaptiniz nasil çıktı tahlilleriniz hemenmi olacaksınız varikosel ameliyatını kac derece varikosek vardi sizde

hayalimm77 canım emeğine sağlık çok harika olmuş butun hamiş sonuçlarında işte buuuu diye çıkışlar yaşattın bana :) gerçekten bizim için umut oldu emeği geçen herkesin kucağına bi melek kondursun rabbimm :)

Arkadaşlar iyi akşamlar elinde fazla pregnyl 5000 olan varmı? Varsa bana özelden acil ulaşırsa sevinirim.

İyi Akşamlar kızlar uzun bir süredir takip ediyorum sizleri. Eşimin değerleri LH 3.3 Fsh 4.1 testosteron 12.8 herşey normal sebebsiz azospermi Mart test yaptırdı 1 canlı 1 cansız sperm görüldü. 1 hafta sonra koskacaman bir 0 şu anda nohut kürü ve keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz. Tavsiyesi olan var mı bir çikiyor tamm seviniyorum hooopppp birden kayboluyorlar.

iyi aksamlar arkadaslr canim biz yeni olduk ama fuyatini bilosm bide canim teksebeb variskoselmi genetik normal mi hormonlar infirlmis testis yok dimi yani bizim hersey normaldi spermde yoktu biz iki tarafliydi olduk bzim grade uc tu yani en ust sinirdaydi olmasi gerkli dedi doktor sizin kac canim doktor onemli gordumu

Canim proxeed plus kullandrabilirsn. Bol bol yesillik yedir. Karnibahr cok iyi. Badem ceviz findiK. Incir kuru yapabilrsn hergun zeytinyaginda bekletilms 1 incir yedir sabahlari gnc arginmax mens kullandrabilirsin. hormon degerlrri masallah super.. keske bizimde boyle olsa bizim fsh en son 9.88 cikti. Demekki doktorlarn da dedigi gibi fsh 3 ve 4 arasi.olursa uretim olabiliyor.

Almanya da kalıyoruz aslında durum çok karışık 9 senedir evliyiz almanyada yapılan testlerde hep 0 çıktı testosteron dan parça alındı ordada 0 çıktı. .yapacak bir şey yok dediler. .ben araştırdım emre bakırcıoğluna buldum istanbul'a gittik orda yapılan sperm testinde 0 yıkama sonrası sperm görüldü. Micro teseye gerek yok bununla hamile kalınır dediler ilk tüp negatif 2.pozitıf ikiz 6.haftasında düşük oldu. Bunlar 2012 de oldu. .şimdi 1 tane var sonra yok oluyor anlamıyorum. İnciri de yapıyorum. Çinko e vitamini alıyor.agrinax bir ara emre bey verdi şimdi kullanmıyor daha..proxed plus burda var mıdır ki. .Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin insaaallah herkese. .cevabın için çok teşekkür ederim. .

Aa canimm hamile kaldn dustumu hemde ikiz valla canim baska takviye de bilemiyormki. Insallahh yine cikis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…