Evet hep sevinç hem hüzün bir arada yaşadım. Zor günlerdi...Ama çıkış var çoğalrmanın bir yolu olmalı burdaki Dr. Hiç birşey vermiyor e vitamini çinko belki düzelir diye oyalıyorlarrabbim bir yol göstersin inşaallah.Aa canimm hamile kaldn dustumu hemde ikizvalla canim baska takviye de bilemiyormki. Insallahh yine cikis olur
Canim ama dr ne verebilirki hormonlar.cok iyi igne tedavisi size verilmezki fsh ztn normal.. disari cikabiliosa icerde sperm var demektr. Bnce takviyeleri ve beslenmeyi duzenli yaprsanz sayi artar. proxxed yurt disinda varmi bilmiyorm. Vardr buyuk ihtimal. Burada fiyati 130 tl civari.Evet hep sevinç hem hüzün bir arada yaşadım. Zor günlerdi...Ama çıkış var çoğalrmanın bir yolu olmalı burdaki Dr. Hiç birşey vermiyor e vitamini çinko belki düzelir diye oyalıyorlarrabbim bir yol göstersin inşaallah.
Bizde 4000 ne olduk canm hatta 5000 bin demişti baştaKizlar biz varikosel ameliyati olalim diyoruz tamam da mufit hoca 4000 e yapiyo cok pahali degil mi ya ?Bakiyorum netten 1000 1500 arasi degisiyo fiyat.. Olanlar kaca olmustunuz siz ?
Tekrar hormon istemedi zaten hormon yapilmis diye :/ kac derece oldugunu da bilmiyoruz cunku sadece fiziki muayene etti ultrasonla bakmadi..Canim gitmisiniz doktra ne yaptiniz nasil çıktı tahlilleriniz hemenmi olacaksınız varikosel ameliyatını kac derece varikosek vardi sizde
Genetik yaptırmadık canim dr da istemedi hormonlar normal daha dogrusu fsh ust sinira yakin :9.37.. Derecesi hakkinda bisey bilmiyoruz ki yaa anlamadim neden bizden baska test istemediiyi aksamlar arkadaslr canim biz yeni olduk ama fuyatini bilosm bide canim teksebeb variskoselmi genetik normal mi hormonlar infirlmis testis yok dimi yani bizim hersey normaldi spermde yoktu biz iki tarafliydi olduk bzim grade uc tu yani en ust sinirdaydi olmasi gerkli dedi doktor sizin kac canim doktor onemli gordumu
Bilmiyorum valla anlamadim cok pahali geldi ama karar veremedik halaCanim buyuk ihtimal sgk karsiladgi icin 1000 1500 arasdr.
Evet derdimiz ne onu bilmiyoruz ki derman arayalım. Rabbim ol deyince olur inşaallah. Yarın eczane den bir sorayım varmı proxeed plus. Birşey yapmamak elinin kolunun bağlı olması çok zor. .kilolu olmasıyla bir alakası var mı ki 1.74 boyu 82 kilo.Canim ama dr ne verebilirki hormonlar.cok iyi igne tedavisi size verilmezki fsh ztn normal.. disari cikabiliosa icerde sperm var demektr. Bnce takviyeleri ve beslenmeyi duzenli yaprsanz sayi artar. proxxed yurt disinda varmi bilmiyorm. Vardr buyuk ihtimal. Burada fiyati 130 tl civari.
Hmm .. Memnun kaldiniz mi canim gerci yeni oldunuz henuz test yaptirmadiniz .. Kararsiziz valla ya baska yerlerde daha ucuz yapabilirler ama isinin ehli birinin yapmasi lazim dedi.. :/Bizde 4000 ne olduk canm hatta 5000 bin demişti başta
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin insaaallah 5 tane çocuğu olup da yaşlılık da yanına uğramayanlar huzur evine atanlar da vardusunuyomda şöyle bıraz hasta oluverlm yatalm her sey bıze bakıyo yaslanınca ne yapacaksak Rabbım hepımızn yardmcısı olsun hamıle kadın göruym kacıyorum artk o hale geldım
Evet canm yeniyiz daha ama eşim hiç rahatsız olmadı ameliyat sonrası ağrısı felan karar sizin canım Rabbim doğru doktora yönlendirsin inşHmm .. Memnun kaldiniz mi canim gerci yeni oldunuz henuz test yaptirmadiniz .. Kararsiziz valla ya baska yerlerde daha ucuz yapabilirler ama isinin ehli birinin yapmasi lazim dedi.. :/
öyle tabı canım oda varda olmayıncada ınsanlarn igmali igmali bakmalarıda yetıyoRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin insaaallah 5 tane çocuğu olup da yaşlılık da yanına uğramayanlar huzur evine atanlar da var
Amin canim ins.. Bakalim karar vermemiz lazim artikEvet canm yeniyiz daha ama eşim hiç rahatsız olmadı ameliyat sonrası ağrısı felan karar sizin canım Rabbim doğru doktora yönlendirsin inş
Saol canim insallah hayirli olur vala bizim fsh 25 di evet yuksek ama bence sen raporlarini kaan hocaya yolla o sana gereken bilgiyi verir siz neler yaptiniz suana kadar[/QUOTE]Hayirlisi olsun cnm hakkimizda bizim hormonlrimiz norml degerdeydi ynlis htirlamiyosam sizn kiler norml degildi o zmn tedaviye o sekildemi bsladiniz cok soru sordum cnm k.bakma ama belki bizimde ni sansimiz vardir diye bi umut ariyorum iste
evet canim 2 kez pozitif haberini aldim.havalara uctum.sonrasinda bebeklerimi kaybettim dunyalar basima yikildi.1 kez kurtaj oldum 1 kez dusuk yaptim.ama.bugunumuze hamdolsun.rabbim bu kez insallah anne olmayi yavrumu kucagima almayi nasip eder.rabbim hepimize nasip etsin insallah.Canım Haklısın olsun da tedaviyle olsun sorun değil bunu kabullendik zaten hepimiz.. Bak ne güzel gebe kalabilmişsin inş yine gebe kalırsın ve kucağına almak da nasip olur Allah şifa versin canım..
Amin canim insallah.rabbim hepimizin gonlune gore versin.saol canım,inşallah tedavin hayırla sonuçlanır ve bebeğini kucağına alırsın canım
Canim yeni cikan yasaya gore eger yumurta rezervlerin azsa yumurtalarini toplatip dondurabiliyorsun. Bunu hemen yaptir bence.Canim bizde azospermi var muhtemelen kucukken gecirdigi atesli hastaliga bagli dendi. Eşimde 2 tesede de sperm bulundu ilki negatif sonuclandi ikinci emriyo gelisemedigi icin transfer olamadibende de yasimin getirdigi yumurta rezervi azlığı ve gelisimi sorunlari var.
Canimm. Allah yardimciniz olsun insallah hersey yolunda giderCanlar Kaan hoca aradı bugün sperm çıkmış ama kuyrukları yokmuş bununla da tüp bebek yapılır ama tutma ihtimali yüzde beş demiş 20 güne kadar laboratuvarda kalacak dokular genetik test falan yapılacak 20 günün sonunda belli olacak her şey sevindim kızlar ya Ümit var gibi inş sonunda hepimiz muradımıza ereriz
Cnm bi suana kadar bi olumsuz micro tese yasadik oncesindede bi tedavi uygulamadik acikcasi su andada dedigim gibi hicbirsey yapmiyoruz kaan hocayla nasil iletisime gecebilirim cnm mail de neleri gondermem lazm bi anlatirmisin sana zahmet[/QUOTE]Saol canim insallah hayirli olur vala bizim fsh 25 di evet yuksek ama bence sen raporlarini kaan hocaya yolla o sana gereken bilgiyi verir siz neler yaptiniz suana kadar
Arkadaşlar ben dosyayı açamıyorum yardımcı olurmysunuz ???@hayalimm77 canım emeğine sağlık çok harika olmuş butun hamiş sonuçlarında işte buuuu diye çıkışlar yaşattın bana :) gerçekten bizim için umut oldu emeği geçen herkesin kucağına bi melek kondursun rabbimm :)
Canlar ya biz mufit hocayida degerlendirelim diyoduk ama varikoseli 4000 e yapiyosa teseyi kaca yapiodurki cokmu pahaliya yapar acaba.malum bu ara issiziz ya biz dusunmeden edemiyorumBizde 4000 ne olduk canm hatta 5000 bin demişti başta
Tese 2000 yada 2500 canim tam bilmiyorum .. Biz de cok kararsiziz suan.. Esinin isi ile ilgili yeni bi gelisme var mi canim ?Canlar ya biz mufit hocayida degerlendirelim diyoduk ama varikoseli 4000 e yapiyosa teseyi kaca yapiodurki cokmu pahaliya yapar acaba.malum bu ara issiziz ya biz dusunmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?