Günaydın canım tese hakkında hiçbir bilgim yok kaça yapıyor bilmiyorum canmCanlar ya biz mufit hocayida degerlendirelim diyoduk ama varikoseli 4000 e yapiyosa teseyi kaca yapiodurki cokmu pahaliya yapar acaba.malum bu ara issiziz ya biz dusunmeden edemiyorum
Âmin canım inş..Allah hepimizin yardımcısı olsunCanimm. Allah yardimciniz olsun insallah hersey yolunda gider
Canm çok geçmiş olsun Allah şifa versin burda hepimizin eşi azospermi siz nerde oldunuz teseyi bildiğim kadarıyla Kaan Aydos hocadan başkası tedaviye yanaşmıyor ama emin Değilim yanlış Olmasınmerhaba arkadaslar... esım azospermı kan testlerı ve genetık testlerın hepsı normal cıktı.dr dırekt tup bebek dedı ve basladık tedavıye...fakat tese de hıc sperm bulunamadı o anda alınan doku orneklerı bır tedavı yontemınnın olmadıgını ve buraya kadarmıs deyıp herseyı bıtırdıler... fazla acıklamada yapmadılar baska dr larda tedavı yontemı bulabılır mıyız.bılgısı olan ya da boyle bır durum ıle karsılasanlar var mı bılgılendırırsenız sevınırım tsk
Selam canim esin nerde ameliyat oldu tese sonra patalogi raporda ne yaziyormerhaba arkadaslar... esım azospermı kan testlerı ve genetık testlerın hepsı normal cıktı.dr dırekt tup bebek dedı ve basladık tedavıye...fakat tese de hıc sperm bulunamadı o anda alınan doku orneklerı bır tedavı yontemınnın olmadıgını ve buraya kadarmıs deyıp herseyı bıtırdıler... fazla acıklamada yapmadılar baska dr larda tedavı yontemı bulabılır mıyız.bılgısı olan ya da boyle bır durum ıle karsılasanlar var mı bılgılendırırsenız sevınırım tsk
Benim bildigim kadariyla kaan aydos tedavi veriyor bizimde 3 ay oldu baslayalimerhaba arkadaslar... esım azospermı kan testlerı ve genetık testlerın hepsı normal cıktı.dr dırekt tup bebek dedı ve basladık tedavıye...fakat tese de hıc sperm bulunamadı o anda alınan doku orneklerı bır tedavı yontemınnın olmadıgını ve buraya kadarmıs deyıp herseyı bıtırdıler... fazla acıklamada yapmadılar baska dr larda tedavı yontemı bulabılır mıyız.bılgısı olan ya da boyle bır durum ıle karsılasanlar var mı bılgılendırırsenız sevınırım tsk
ım bana mail adresini özelden at.. Ben sana mail atayım en iyisi.. Tel.den açmıyor birçok kişide.. Pc.den bakman gerekiyor canım..Arkadaşlar ben dosyayı açamıyorum yardımcı olurmysunuz ???
merhaba arkadaslar... esım azospermı kan testlerı ve genetık testlerın hepsı normal cıktı.dr dırekt tup bebek dedı ve basladık tedavıye...fakat tese de hıc sperm bulunamadı o anda alınan doku orneklerı bır tedavı yontemınnın olmadıgını ve buraya kadarmıs deyıp herseyı bıtırdıler... fazla acıklamada yapmadılar baska dr larda tedavı yontemı bulabılır mıyız.bılgısı olan ya da boyle bır durum ıle karsılasanlar var mı bılgılendırırsenız sevınırım tsk
Canm çok geçmiş olsun Allah şifa versin burda hepimizin eşi azospermi siz nerde oldunuz teseyi bildiğim kadarıyla Kaan Aydos hocadan başkası tedaviye yanaşmıyor ama emin Değilim yanlış Olmasın
Canım bitkisel ürün kullanmak istiyoruz biz bir tavsiyen var mı? Bildiğin Kullandığınız fayda gördüğün bir ürün ?kızlar celalettin peru da ilaç+bitkisel tedavi uyguluyor. burada ki bi çok arkadaş onun hastası
Bize kaan hoca nohut incir ceviz isirgan cayi birde saracoglu soyledi Evitamini aliyoruzCanım bitkisel ürün kullanmak istiyoruz biz bir tavsiyen var mı? Bildiğin Kullandığınız fayda gördüğün bir ürün ?
Canim pc baktim cok guzel olmus ellerine saglikGünaydın canlarımm... Gününüz güzel olsun olsunnn inşallah
Yok canim ya bellide degil daha hicbisi avukat falan ugrasiyoda iste bilmiyorum hayirlisi olsun kuzum ya.bu arada saol tatlimTese 2000 yada 2500 canim tam bilmiyorum .. Biz de cok kararsiziz suan.. Esinin isi ile ilgili yeni bi gelisme var mi canim ?
Gunaydin canimmgunaydın kader arkadaşlarim
Biz de bi arpa boyu yol kat edemedik canim.. Ilk cocuk istiyoruz diye doktora gitmek icin ikna etmem 2 yili buldu.. Sonra gittik azoyu ogrendik ama ondan sonra konusu açılmadı simdi ogrendigimizin ustune 7 ay oldu ancak bi doktora goturebildim simdi de gene kararsiz.. Ben de dun kizdim aynen senin gibi.. Iyi deidm bundan sonra karışmıyorum kendin arastir bul kendin karar ver dedim agzimi da acmicam bundan sonrakızlar aranzda eslernzden ılacları kullanmak ıstemeyerek kullanan varmi kımsede zatn ılac kullanmak ıstemez ama rabbım onuda kullanın sıfanızı benden ısteyn demıs buda hc kullanmak ıstemym dıyo bende zaten böyle kullancksan ıcndn gelmeyerktn bı faydası olmz dedım tartıstk
Anladim tatlim saolasin cok tesekkur ederimGünaydın canım tese hakkında hiçbir bilgim yok kaça yapıyor bilmiyorum canm
Gonlunuzden ne geçiyorsa onu versin rabbim insallah canim.. Cektiginiz sıkıntıları unuttursun insallahYok canim ya bellide degil daha hicbisi avukat falan ugrasiyoda iste bilmiyorum hayirlisi olsun kuzum ya.bu arada saol tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?