Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlar ya biz mufit hocayida degerlendirelim diyoduk ama varikoseli 4000 e yapiyosa teseyi kaca yapiodurki cokmu pahaliya yapar acaba.malum bu ara issiziz ya biz dusunmeden edemiyorum
Günaydın canım tese hakkında hiçbir bilgim yok kaça yapıyor bilmiyorum canm

merhaba arkadaslar... esım azospermı kan testlerı ve genetık testlerın hepsı normal cıktı.dr dırekt tup bebek dedı ve basladık tedavıye...fakat tese de hıc sperm bulunamadı o anda alınan doku orneklerı bır tedavı yontemınnın olmadıgını ve buraya kadarmıs deyıp herseyı bıtırdıler... fazla acıklamada yapmadılar baska dr larda tedavı yontemı bulabılır mıyız.bılgısı olan ya da boyle bır durum ıle karsılasanlar var mı bılgılendırırsenız sevınırım tsk

Canm çok geçmiş olsun Allah şifa versin burda hepimizin eşi azospermi siz nerde oldunuz teseyi bildiğim kadarıyla Kaan Aydos hocadan başkası tedaviye yanaşmıyor ama emin Değilim yanlış Olmasın

S
Selam canim esin nerde ameliyat oldu tese sonra patalogi raporda ne yaziyor

Benim bildigim kadariyla kaan aydos tedavi veriyor bizimde 3 ay oldu baslayali

Canm çok geçmiş olsun Allah şifa versin burda hepimizin eşi azospermi siz nerde oldunuz teseyi bildiğim kadarıyla Kaan Aydos hocadan başkası tedaviye yanaşmıyor ama emin Değilim yanlış Olmasın

kızlar celalettin peru da ilaç+bitkisel tedavi uyguluyor. burada ki bi çok arkadaş onun hastası

kızlar aranzda eslernzden ılacları kullanmak ıstemeyerek kullanan varmi kımsede zatn ılac kullanmak ıstemez ama rabbım onuda kullanın sıfanızı benden ısteyn demıs buda hc kullanmak ıstemym dıyo bende zaten böyle kullancksan ıcndn gelmeyerktn bı faydası olmz dedım tartıstk

Biz de bi arpa boyu yol kat edemedik canim.. Ilk cocuk istiyoruz diye doktora gitmek icin ikna etmem 2 yili buldu.. Sonra gittik azoyu ogrendik ama ondan sonra konusu açılmadı simdi ogrendigimizin ustune 7 ay oldu ancak bi doktora goturebildim simdi de gene kararsiz.. Ben de dun kizdim aynen senin gibi.. Iyi deidm bundan sonra karışmıyorum kendin arastir bul kendin karar ver dedim agzimi da acmicam bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…