Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
S
Sukur ne versem iciyor sifa senden rabbim diyor

Ayy canim arkadaslarim demeyin oyle demeyin islerine geliyo.ben cocuk olmayinca doktor icin 14 ayda zor ikna ettim gitti ilk testi verdi ikinci icin ne kavgalar ne kavgalar anlatamam 4 ay sinra verdi diktor bul falan dedi buluyoz gitmio onlara kalsa oturuyolar

hayırlı günler herkese. Biz 5 aydır celalettin hocada tedavideyiz. haftada 2 adet pregnyl kullanıyor eşim ve artık tese olmaya karar verdik. Çünkü yaşımız 30 ve her geçen gün vakit kaybediyoruz gibi geliyor. Size sormak istediğim 3 tane soru var..
1. Şimdiye kadar 2 kez Celalettin hocanın bulunduğu Florya cerrahi merkezinde sperm testi yaptırdık ama Pazartesi, Çarşamba,Cuma günleri 15.00-18.00 arası numune aldıkları için bize saatleri uymuyor. İstanbulda Arif hoca kadar detaylı test yapan başka bir yer var mı?
2. Teseyi sizce kime olmalıyız? Bursada yaşıyoruz ama doktorun İstanbulda olması sorun olmaz.
3. 5 aydır kullandığımız pregynl iğnesi bildiğiniz gibi FSH'ı vs. tamamen düşürdü. TESE öncesi tabiki doktorla bunları konuşuruz ama sizce iğneyi bırakmalı yada herhangi bir şey yapmalı mıyız?

yardımcı olursanız çok sevinirim :))

Ben bi tek benimki boyle saniyodum ama her erkek ayni demek ki.. Ama cocugu isteyen ben degildim ki kendisi istedi surekli sonra ben de ikna oldum istedik.. Simdi sanki ben istiyomusum hatta onun bogazina cokmusum de bunaltiyomusum gibi davraniyo..

tese ıcın emre beyı tavsıye edebılırım cnm ısınde basarılı

Ben bi tek benimki boyle saniyodum ama her erkek ayni demek ki.. Ama cocugu isteyen ben degildim ki kendisi istedi surekli sonra ben de ikna oldum istedik.. Simdi sanki ben istiyomusum hatta onun bogazina cokmusum de bunaltiyomusum gibi davraniyo..
benımkıde oyle kızlar hıc cabalamıyo sankı cocuhu tek kendım ıcın ıstıyorum
ama ne dersem yapıyor hastaneye gıdelım dedım gıttık ama sorunu oqrendıkten sankı deqıstı

bıde daha ailesıyle unrasiyom kendi yetmıyomuş gbi bende kullandım tup bebek ıcın napabılrımkı bı cok ılac dogru söyluyn ıslerıne öyle geliyo bıde cok anne baba duskunu siznkılrdmı oyle

bende cok kızıyom anlamıyom artk bayabı tartıstık bebegmız olmuyo dıye annem babm benı sılecek degl dıyo bende kımsenın annesı babası sileck degl dedim evlı olmayaydk bu durumu bıleydm evlnmezdm dıyo ama evlenmısız artk ıkımzde aynı sıkntnın ıcndyız diyo bıde kendı sıkıntısndan mutluymusta kz kardesı evlı bebklrı olck kırayla moblyayi ödeyememsler ona uzuluyo otralmda kendımze dua edp yardm ıstym rabbımdn demıyoda

yok cnm tekrarlamadım sonuc aynıdır cnm hastalanmadım henuz doktora qıdıcem daha kıstten korkuyorum
Insallah kist falan yoktur.. Benim de bu ay iki haftadan fazla gecikti doktora gittim polikiste benziyo demisti.. Dun genarttaki aysun hanim muayene etti ve iyice acikladi.. Keisn polikist diyemeyiz ama her an tetikleyebilir dedi.. Yani normal bi kadinda yumurtaligin etrafindan 3 4 folluk oluyomus bnimkinde 9 10 taneydi.. Ve pko olanlarda biraz daha fazlaymis sanirim.. Bu yuzden gecikme olmus olabilir dedi bana.. Ve tup bebek icin bi riski olur mu pkonun deidm kontrol altina alinmasini laizm dedi yoksa yumurta gelistirmek icin ilaci verince birden cok fazla yumurta olusuyomus ve kalitesiz oluyomus yumurtalar..

Bende eşime sürekli hadi sunu iç bunu ye diye hatırlatmam gerekiyor sürekli ben söylüyorum yap diye kendisi kolay kolay yapmıyo arkasından iteklemem gerekiyor söyleyince yapıyor ama bu beni yoruyor maalesef

hadı ya ınsallah kendılıqınden kaybolup gıder cnm ya bende o zaman bıran once gıdeyım

Bu aralar herifler hepimizi sinir etmis anlasilan.. Ben bi sure susmaya karar verdim azcik da o cabalasin.. Kendi arastirip bana hadi sunu yapalim desin bakalim..

hadı ya ınsallah kendılıqınden kaybolup gıder cnm ya bende o zaman bıran once gıdeyım
Evet canim git bencede..ama polikist oyle kaybolacak bisey degil diye biliyorum ama cok korkulacak bisey de degil.. Ben her ay oluyorum adetimi ama bi kac gun aksadigi oluyodu bi gecen ay bu kdr gecikti bakalim bu ay ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…