anladım cnm benım ılk defa gecıkıo normalde ıkı gunu gecmıyoduEvet canim git bencede..ama polikist oyle kaybolacak bisey degil diye biliyorum ama cok korkulacak bisey de degil.. Ben her ay oluyorum adetimi ama bi kac gun aksadigi oluyodu bi gecen ay bu kdr gecikti bakalim bu ay ne olacak..
bısey yoktur canım inş.benım gecen aylarda 2 hafta falan geckmıstı bı testı zorla yapmıstık sonc negatıftı ne olcktıkı baska kendımı olmayıncada erkek gbı hıssetım baktm daha olmuyo sogan suyuydu adacayıydı cok sukur oldu sımdıde rabbıme cok sukur duzeldı bende pısıgolojıkdır dıye gtmdm doktora falan ınsan olmasın dıye her ay takp edıyo negatf oluncada olsun dıye bakyo artk ınsn etkılenyo herseydnyok cnm tekrarlamadım sonuc aynıdır cnm hastalanmadım henuz doktora qıdıcem daha kıstten korkuyorum
Hmm.. Benimki gibi bisey olabilir belki.. Belki de mevsimseldir bi an once git bakalim.. Ama ben onceki doktora gittigimde cocuk istedigimi soyleemedigim icin bana dogum kontrol hapi vermisti duzenlensin diye.. Ama kullanmamistim.. Sen ya doktora soyle cocuk istiyoruz diye ya da verirse kullanma benceanladım cnm benım ılk defa gecıkıo normalde ıkı gunu gecmıyodu
senınkı ıtekleyince yapıyosa ıyı yıne benımkne ıteklesende yapmıyo kalkta sen yapıver dıyo yapıyoz daha bıde bunlardanda fayda olmazda dıyo olmassa nıye ıcyo anlamdmBende eşime sürekli hadi sunu iç bunu ye diye hatırlatmam gerekiyor sürekli ben söylüyorum yap diye kendisi kolay kolay yapmıyo arkasından iteklemem gerekiyor söyleyince yapıyor ama bu beni yoruyor maalesef
ınsallah cnm bu ay cok uzuldum aslında yegenım oldu hep sevınc hem uzuntu ondan oldu galıbabısey yoktur canım inş.benım gecen aylarda 2 hafta falan geckmıstı bı testı zorla yapmıstık sonc negatıftı ne olcktıkı baska kendımı olmayıncada erkek gbı hıssetım baktm daha olmuyo sogan suyuydu adacayıydı cok sukur oldu sımdıde rabbıme cok sukur duzeldı bende pısıgolojıkdır dıye gtmdm doktora falan ınsan olmasın dıye her ay takp edıyo negatf oluncada olsun dıye bakyo artk ınsn etkılenyo herseydn
Aynen oyle gulum ya ilk sene bebek diye burnumdan getirdi yok dedim sonra iyi tamam dedim bisene denedik olmadi benim adet duzensizligim vardi ondan diye biliyodum kac doktora gittim.sonra inun icin ugrastim ikna icin falan gerci erkek icin daha zor bi durum erkek gibi erkek degilim diye sacmaliyolar gurur yapiolar ondan yanasmiolar ama bilmiolarki zaman cok onemli.gidelim dedikce beni bi rahat birak ustume gelme sikma beni bu durumu bi sindireyim falan dio.kendine biraktim ooohhhhh bi rahat bi rahat hic icraat yok baktim olmuyo dus onume gidicez dedim.allah vermezse anlarim susar otururum ama olma ihtimali varken senin ihmalkarligin yuzunden olmazsa seni hic affetmem dedim de ole ikna olduBen bi tek benimki boyle saniyodum ama her erkek ayni demek ki.. Ama cocugu isteyen ben degildim ki kendisi istedi surekli sonra ben de ikna oldum istedik.. Simdi sanki ben istiyomusum hatta onun bogazina cokmusum de bunaltiyomusum gibi davraniyo..
yok cnm kullanmam dogum kontrol hapı zaralı dıye bılıyorum ben durumu anlatırım yarın gıdıcem oınsallah bsy cıkmaz cnmHmm.. Benimki gibi bisey olabilir belki.. Belki de mevsimseldir bi an once git bakalim.. Ama ben onceki doktora gittigimde cocuk istedigimi soyleemedigim icin bana dogum kontrol hapi vermisti duzenlensin diye.. Ama kullanmamistim.. Sen ya doktora soyle cocuk istiyoruz diye ya da verirse kullanma bence
dogru söyluyon bende öyle duşunuyom ne olacksa olsun artk bu ne ya 2senedır 5yas daha ılerı attı ömrumuzu yıyıp bıtırecklerbende artık karısmıyorum sunu ye bunu yapalım demıyorum no olacaksa olsun artık
valla cnm 9 aydır evlıyım 25 yasındayım ınankı sankı 5 yıl yaslandım saclarım bembeyaz oldu pesınden kosayım kı yapsun o cabalamıyorsa ben ne yapayım yarın bırgun benıde kaybedınce anlar herseyı ama cok gec olacakdogru söyluyon bende öyle duşunuyom ne olacksa olsun artk bu ne ya 2senedır 5yas daha ılerı attı ömrumuzu yıyıp bıtıreckler
Ay yok arkadasim benim kayin pederim yok zaten 14 yi once sehit olmustu.bu arada biz cocukluk arkadasiyiz esimle beraber buyuduk diyebilirim.esi vefat edince kayinvalidem biraz kafayi tirlatti kac yil gecti hala yasiyomus gibi bahsediyo kocasindan.bunalima girince cocuklari dagitti ortaokul lise sobrada akademi esim yatili okudu anne sevgisi gormedi hic hos pekde sevmez zaten kaynanam kendini dusunur parayi dusunur bitek.on yil aramasak oldunuzmu kaldinizmi diye bikere aramaz esimi arar ondanda nasilsin demeden su evin kirasi ne oldu su vergi ne oldu der cvbini alir kapatir.bide ben olunca beni kiskandi yok karini sev bebi sevme karin sacini kestirdi benim sacimi boyat falan filan.iyiki uzaktada rahatiz hos ben taviz vermiyorum bana ters dusunce cvbini veriyorum biraz sivri dilliyim ona karsi ama ne yapayim bitek i dilden anliyo ama allah var esim hic bisi demez kac kere ozur dileyti annesine bana.sen takma boswer rabbim nasip etsin benegin olsun o zaman senin borun oter:))bıde daha ailesıyle unrasiyom kendi yetmıyomuş gbi bende kullandım tup bebek ıcın napabılrımkı bı cok ılac dogru söyluyn ıslerıne öyle geliyo bıde cok anne baba duskunu siznkılrdmı oyle
biz yakınz canim keske sizın gbı uzak olsak herseyi bızdn gözluyolar görumcnın bebesı olck ya suan onun borusu ôtuyo artk öylede gder benım kizdgm konu her sıkntini ceken benim öyleyknde anam babm kardeslerm dıyo beni kaybednce iyce desin dursun artk eşın senın kiymatnı bılyor canmAy yok arkadasim benim kayin pederim yok zaten 14 yi once sehit olmustu.bu arada biz cocukluk arkadasiyiz esimle beraber buyuduk diyebilirim.esi vefat edince kayinvalidem biraz kafayi tirlatti kac yil gecti hala yasiyomus gibi bahsediyo kocasindan.bunalima girince cocuklari dagitti ortaokul lise sobrada akademi esim yatili okudu anne sevgisi gormedi hic hos pekde sevmez zaten kaynanam kendini dusunur parayi dusunur bitek.on yil aramasak oldunuzmu kaldinizmi diye bikere aramaz esimi arar ondanda nasilsin demeden su evin kirasi ne oldu su vergi ne oldu der cvbini alir kapatir.bide ben olunca beni kiskandi yok karini sev bebi sevme karin sacini kestirdi benim sacimi boyat falan filan.iyiki uzaktada rahatiz hos ben taviz vermiyorum bana ters dusunce cvbini veriyorum biraz sivri dilliyim ona karsi ama ne yapayim bitek i dilden anliyo ama allah var esim hic bisi demez kac kere ozur dileyti annesine bana.sen takma boswer rabbim nasip etsin benegin olsun o zaman senin borun oter:))
aynen canım benımkide benı kaybednce anlar ancak unraşmaycm artk anası babası destk olsunvalla cnm 9 aydır evlıyım 25 yasındayım ınankı sankı 5 yıl yaslandım saclarım bembeyaz oldu pesınden kosayım kı yapsun o cabalamıyorsa ben ne yapayım yarın bırgun benıde kaybedınce anlar herseyı ama cok gec olacak
bızımkı anasına babasına bıle anlatmadı durumu cnm bılmıyolar onlarda her hafta arıyolar torun yok mu dıyolar ama tak ettı gecen esıme baqırdım soylemeyeceksen aılene telefonu bna verme bır daha konusmayacam dedım bende ınsanım bende uzuluyorum annesı uzulur dıye durumu anlatmıyoraynen canım benımkide benı kaybednce anlar ancak unraşmaycm artk anası babası destk olsun
Canim pc baktim cok guzel olmus ellerine saglik
cnm guzel olmus tablo ellerıne saqlıkrica ederim canımmmmm
cnm arkadsımın deqerı dısmus 0.100 olmus :-((((((((((((Aslinda hepimiz de ne kadar doluymusuz kizlar yaa.. Bu kadar sıkılmamizin en buyuk sebebi de kimseyle konusup anlatamamak sanirim..sorun bizlerde olsaydi coktan arkadaslarimiza anlatip dertlesmistik ama erkekler gurur yapiyo kimsenin bilmesini istemiyo e olaylar da bizim icimizde patliyo
Canim bizimde basarisiz tesememiz var kaan aydosun sitesine gir kayit ol biraz ugrastiriyor ama soru mesaj bolumu var oradan istedigini sorabilirsin bizde 10 sene sonra tedaviye basladik 3 ay olcak[/QUOTE]Cnm bi suana kadar bi olumsuz micro tese yasadik oncesindede bi tedavi uygulamadik acikcasi su andada dedigim gibi hicbirsey yapmiyoruz kaan hocayla nasil iletisime gecebilirim cnm mail de neleri gondermem lazm bi anlatirmisin sana zahmet
cnm arkadsımın deqerı dısmus 0.100 olmus :-((((((((((((
canım benim de kafamda bi dolu soru var şuan hepsine cevap arıyorumTekrar yazıyorum ama kusura bakmayın...
Biz 5 aydır celalettin hocada tedavideyiz. haftada 2 adet pregnyl kullanıyor eşim ve artık tese olmaya karar verdik. Çünkü yaşımız 30 ve her geçen gün vakit kaybediyoruz gibi geliyor. Size sormak istediğim 3 tane soru var..
1. Şimdiye kadar 2 kez Celalettin hocanın bulunduğu Florya cerrahi merkezinde sperm testi yaptırdık ama Pazartesi, Çarşamba,Cuma günleri 15.00-18.00 arası numune aldıkları için bize saatleri uymuyor. İstanbulda Arif hoca kadar detaylı test yapan başka bir yer var mı?
2. Teseyi sizce kime olmalıyız? Bursada yaşıyoruz ama doktorun İstanbulda olması sorun olmaz. (inşallah sperm bulunursa her şey dahil fiyat ne çıkıyor?)
3. 5 aydır kullandığımız pregynl iğnesi bildiğiniz gibi FSH'ı vs. tamamen düşürdü. TESE öncesi tabiki doktorla bunları konuşuruz ama sizce iğneyi bırakmalı yada herhangi bir şey yapmalı mıyız?
yardımcı olursanız çok sevinirim :))
bu arada eşimin genetik ve fiziksel problemi yok. sebepsiz fsh 24 çıkmıştı. sperm testinde ise yüzde 7-11 arası spermatid çıkıyor.. sizce şansımız ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?