Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar herkese merhaba.Biz bu ay tedaviye başlayacaktık ama bende sağ overimde kist çıktı.kist korkulacak bişey değil,çok dert etmeyin aslında yani bende doktorumun söylediğini yazıyorum size.doktorum süleyman tosun.bana kontrol hapı verdi ve eriyince başlamamızın daha doğru olacağını belirtti.kontrol hapları zaten kistleri çoğunlukla eritiyo.daha önce de aynı şey olmuştu çünkü bende.başta bende çok takıyodum kist vardı diye ama doktorum sağolsun Allah ondan razı olsun beni çok rahatlattı ve büyütülecek bişey olmadığını söyledi,aslında kist varken bile başlanırmış ama olan kist hormonların daha fazla salgılanmasını oluşturuyomuş.anlayacağınız nisan ayı reglime kaldı tedavimiz.hayırlısı olsun.hatta kontrol hapını kullan yine de erimezse bile başlarız dedi çünkü kontrol hapı kisti küçültüyomuş yada büyümesini engelliyomuş.yanii diyeceğim o çok büyütmeyin,stres yapmayın kendinize

Kizlar merhabalar hep okuyorum arada yaziyorum. Ilk ogrendigmde bende surekli girip sorularima cevap ariyordum. Sonra baktimki bende bi cok seyi anliyorum ve ogrendim daha da ogrencegm seyler vardir tabi.. hepimiz sıkıntılar yaşiyoruz insanlar anlamiyo en yakinin bile cunku bizim yasadiklarmzii yasamamiski. Ama ben birsey daha ogrendimki biz konussakta herseyi anlatsakta negatif enerjiyle doluyoruz en guzeli bunu en aza indirgemek.. sadece duaya sarilmak. Yoksa kayinvaldide gorumce veya elti veya baska baska kisiler in kendi vicdanidir.. biz hepimiz once kendimize donup bakalim bu yasadiklarmzin aslinda yaptigmiz birseyin sonucumu nedenimi. Rabbimm dualarimizi kabul etsin. Hep soyledgim birsey var dualarimda Rabbime. 'Allahim' sen sonbaharda agaclari cicekleri kurutup baharda yesertensin senin herseye gucun yeter.. benim esimide bizimle.ayni imtihani yasayan kardeslerimin eslerinide yeşert baharlarindaa.. Aminn..

bızmkde öyle canım dıyemedi anasına babasına öncelerde sen gt doktora anemle diyodu sımdide dıyemedı anasına bızde olsa gızlı saklı ellı kere konusup derlerdı anasıda bıze gucu yetıyo ogluna sorsana varmı yokmu dıye bze nye soruyosunz gecen gelmıste su kadın hamıleymıs kizı hamile onlrı dıyo ögrensn anasıglde artk bız uzulm onlar uzulmesın aılesın 1tek ogluya bebek olmasnı onun ıcn ıstıyomus benımkı oyle dıyo

aynen cnm ya benımde eltım dıyo ben ıkı tane daha getırcem sende yap bende ben yapmıyorum sen yap benım yasım kucuk dedım kapattım ama her aradıklarında soruyolar

Aminnnnn kuzummmmmmmm aminnnnnnn... O bizim herşeyimizi bilen.. Bir tek ondan şifa isteyebiliriz ve verirse bir tek o verir.. Diğer herkes ve herşey sadece vesile... Öyle bir zamanda verir ki ne kadar şükretsek az kalır hissettiklerimizin yanında.. Ve biliyoruz ki bu bir imtihannn.. O bizi sabrımız ile sınıyor.. Böyle yüceltip yanına alacak.. Bizi bu imtahanı başarıyla tamamlayanlardan eylesin inşallahh... Bizi, affedilipte imtahanı sonlandırılanlardan, bu dünyada ve öbür dünyada mükafatlandırılanlardan eylesinnn Rabbimm.. Tek arzum, tek dileğimmm ve amacım bu artık..

İstiğfar ve Dualarımızı kabul buyursunnn inşallah..

Aminnn kuzummmm aminn tum dualarina.. Rabbim dualarimizi kabul etsin gunahlarimizi affetsin.. gonlu guzel arkadasim Rabbim seninde mucizeni yollar insallah ...bu mubarek persembe aksami kimin ne istegi varsa kabul etsin hayra cevirsin. Hepimizi affettigi kullarindan eylesin..

1.istanbul Göztepe medikalparkta ferhat bey ayrıntılı bakıyor. Ortam daha hijyenik
2.tese olmaya karar verdiyseniz bu konuda en iyisi emre bakircioglu istanbulda fulya da kendisi
3.genelde igne nin etkisi geçsin diye bir kaç bbekletir doktorlar emre hocaya mail at istersen o seni yönlendirir. Inşallah her sşey istediğin gibi olur.umarim yardimci olabilmisimdir.

Diğer günler Arif beyin kendi yerindede test yaptırabilirisiniz
Eğer biz tese olursak Memorial tüp bebek merkezinde Murat Başar da olmayı düşünüyoruz
iğne konusunda teseyi yapacak doktor karar verirse daha iyi olur

Selam canim seninle ayni durumdayiz. Biz de 30 yasindayiz artik eaimle. Hatta esim 31. Bizim de fsh 20 24 arasi degisiyo. Sorularina kendimce cevap vermeye calisicam
1. Istanbulda sperm testini liv hospital yada bahcecide yaptirabilirsin. Bursada neresi var bilmiyorum.

2. Benim fikrim teseyi emre bakirciogluna yaptirman. Alaninda cok uzman. varsa ben bulurum diyo kendisi de

3.igneyi birakip birakmama konusunu teseye karar verdiginiz doktorunuza sorun. Ama benim kanim su ki fsh.i ilaclarla dusurmussunuz. Bizde doktora sormustuk ilaclarla fah.i dusursek sperm cikisi olurmu diye ama doktor uretilmedigi icin fsh cikmis. Ilacla dusurseniz bile uretim olmayinca cikis olmaz. yani sperm testisin icinde sen ilac kullansanda cikicak kullanmasanda (eger icerde sperm varsa) eger sperm yoksa kullansanda cikmicak kullanmasanda...

Ama bu forumda fsh daha yuksek olup sperm bulunanlar okudum. Yine fsh dusuk olup bulunamayanlar da. Tamamen eainin bunyesiyle alakali anlicagin canim. insallah teseniz hayirli gecer. Bizde yarin kontrole gidicez benim yumurtalarimin durumuna gore pazartesi tese olcaz.

Canlar ya biz mufit hocayida degerlendirelim diyoduk ama varikoseli 4000 e yapiyosa teseyi kaca yapiodurki cokmu pahaliya yapar acaba.malum bu ara issiziz ya biz dusunmeden edemiyorum
one be ne kadar yüksek varikosel için okadar verilmez çok basit ameliyat başka doktor bul canım.

canım kaan aydos var ankarada ona email atabilirsin o gerekeni söyler tedavi başlatır.

Canım bitkisel ürün kullanmak istiyoruz biz bir tavsiyen var mı? Bildiğin Kullandığınız fayda gördüğün bir ürün ?
soruyu bana sormadın ama bende kullandığımızı yazayım öncelikle geçmiş olsun ben eşime çakşırkökü onu baharatcıda toz haline getiriyo

çakşırtosu
çeyiz
cobançökerten
bal
gözkararı hepsini katıp macun kıvamına getirip sabahları aç veriyoorum.

Ahh kuzum ya boswer uzulme oylede deme kocan senin sadece senin tapusu sende biyere gitmek falan yok ekmelerine bal mi surcen meydani mi birakcan.sakin arkadasim bak bunlar bizim sinavlarimiz ve basariyla cikicaz ins.yani allah razi olsun esim allah korkusu bilen adaletli biri hangimiz hakliysak guzelce konusup ozur diletir ki genelde kaynanam ozur diler.bide ben cok dik kafaliyim canim pat pat diorum esimede kaynanamada dovemezler sovemezler diyip kenara cekiliyorum.yani cook inatci oldugum icin bulasmiyolar bana tersimi biliyolar:))beraber buyumenin uzun zamandir birlikte olmanin faydalari iste:))esimde taniyo kayinvalidemde.bide gorumcem yok cok sukur valla.ama salla sabret ama ani yasa bidaha bu yasinda olmican

geçmiş olsun canım benim eşimde öyleydi ne kavgalar ettik bende bagırdım olmassan olma banane ya dedim sadece kendim için mi uğraşıyorum niye böyle yapıyosun senin kadar bende sıkıntıya giriyorum felan filan bende bıraktım ilğilenmedim sonra akşam baktım almış iğnesini ilaçını içiyo.aslında onlara öyle yapıcan fazla yüz vermeye gelmiyo onlar kadar bizde sıkıntıya giriyoruz stres bide biz millete laf anlatıyoruz onlara sormuyolar niye çoçugunuz olmuyo diye hep kadınlara.rabbim yardımcımız olsun onlar içinde zor bizim içinde ne yapcaz sabır

canım gecmiş olsun testesteron hormonu düşükse tese olmayın onu 7 cıkartın fsh 5 olunca tese yaptırın.bide beniim fikrim doktor o kadar önemli değil uzman olsun yeter önemli olan laboratuarı o dokuların alındıktan sonraki aşama önemli ordaki araştıranların uzman olması lazım şayet ben eşime 2.tese olursa istanbulda laboratuvar iyi olan uzman olan kişilerde yaptırcam.onu araştırıyorum.

Ama dedigim gibi uzulme bi ugras bul kendine mesela orgu falan.yada mesela dua ezberle haftalik 41 yasin i tamamla.ben burdaki canlar icin battaniye kucuk bebek lifleri oruyorum hamis olanlara insss hediye yollicam kader teyzelerinden diye.boswer tmm mi arkadasim

cevaplarınız için sağ olun. hepinizden Allah razı olsun, İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olur. Murat Başar ve Emre Bakırcıoğlu arasında kaldık, bakalım.. fiyatlardan da hiç haberımiz yok. Eğer ki inşallah sperm bulunursa, her şey dahil ne kadar tutuyor, bilen var mı? Ön muayene için de para veriliyor sanırım..

Bize kaan hoca nohut incir ceviz isirgan cayi birde saracoglu soyledi Evitamini aliyoruz

Teşekkürler kızlar çok saolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…