Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saolun canım rabbım hepınizdn razı olsun rabbım tez vakıtte hayırlısyla dualarmızı kabul etsın morelm bozuktu morel verdınz rabbım hepınızn kalbındekı gönlundekını versn cok saoln canlarım

sperm bulunursa tup bebek tahlıller falan 10 mılyarı buluyo dıye bılıyorum ben cnm

Canlar zozoo arkadaşımız bir fikir daha verdi.. Diyoruz ki ilk mesaja sıkça sorulan sorularıda ekleyelim.. Popüler dr.lar kimler? kim nasıl tedavi ediyor veya yöntemi ne? fiyatları nasıl? gibi şeyler.. Farkettikki yeni katılan arkadaşlar aynı şeyleri soruyorlar genellikle.. Ve bazen yanıtlayacak kimse olmuyor çünkü hep aynı şeyler soruluyor.. Fikir verin kızlar ne yapabilirz???????

Mesala görüştüğünüz dr.ların iletişim bilgilerini yazarsanız ilk sayfaya ekleyelim.. Böylece yeni gelen arkadaşlar hem listeye bakarlar ilk etapta umut olur.. Hem nasıl istiyorlarsa kimi tercih ediyorlarsa bilgilerine ulaşırlar..Nasıl olur kızlar?? Başka fikriniz var mı??

ellerine sağlık kuzum süper olmuş

geçmiş olsun şifa olsun canım. inşallah çıkışınız olur
ınsallah cnm bnm ınsallah tek duam o valla herseye hazırım herseye razıyım yeterkı olsunn rabbımden tek dılegım buradakı herkesın ıcnde de benım dualarımızı kabul etsın herkese hayırlı haberler hayırlı sonuclar almayı nasıp etsın su mubarek cuma gunu hurmenıte...

Hayırlı olsun kuzummmmm.. Mutlu haberlerinizi almak nasip olsun inşallah..
ınsallah cnm bnm ınsallah tek duam o valla herseye hazırım herseye razıyım yeterkı olsunn rabbımden tek dılegım buradakı herkesın ıcnde de benım dualarımızı kabul etsın herkese hayırlı haberler hayırlı sonuclar almayı nasıp etsın su mubarek cuma gunu hurmenıte...

yoğunluktan ve de cep telefonumun sürekli topikten atması sebebiyle günlerdir giremiyordum kızlar. Nihayet bugün vakit yaratıp pcden girdim Hepinize hayırlı mutlu umutlu Cumalar diliyorum. Rabbimin tüm dualarımızı kabul edeceği bir Cuma olsun inşallah hepiniz ama hepiniz dualarımdasınız

Aminnn canım inşallah

süper fikirmiş kuzum. Sen bizim doktoru ve iletişim bilgilerini bizden iyi biliyorsun hehe yeni arkadaşlara da yardımınız olur canım evet ne güzel

Kizlar bugun tekrar yumurtalarima bakmak icin gittik. Iyice buyumusler. Pazartesi sabah 7de Teseye giriyoruz. Hersey yolunda giderse 10.30dada beni alcaklar. dualarinizi eksik etmeyin
Ayy gönlüm sizinle canım benimm.. Dualarım da sizinle... İnşallah hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…