saolun canım rabbım hepınizdn razı olsun rabbım tez vakıtte hayırlısyla dualarmızı kabul etsın morelm bozuktu morel verdınz rabbım hepınızn kalbındekı gönlundekını versn cok saoln canlarımAma dedigim gibi uzulme bi ugras bul kendine mesela orgu falan.yada mesela dua ezberle haftalik 41 yasin i tamamla.ben burdaki canlar icin battaniye kucuk bebek lifleri oruyorum hamis olanlara insss hediye yollicam kader teyzelerinden diye.boswer tmm mi arkadasim
sperm bulunursa tup bebek tahlıller falan 10 mılyarı buluyo dıye bılıyorum ben cnmcevaplarınız için sağ olun. hepinizden Allah razı olsun, İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olur. Murat Başar ve Emre Bakırcıoğlu arasında kaldık, bakalım.. fiyatlardan da hiç haberımiz yok. Eğer ki inşallah sperm bulunursa, her şey dahil ne kadar tutuyor, bilen var mı? Ön muayene için de para veriliyor sanırım..
hayırlı cumalar kızlar dun hastandeydım doktor ıgnelerımı verdı bugun tedavı basladı cok sukurgunaydın hayırlı cumalar kızlar
Hayırlı olsun kuzummmmm.. Mutlu haberlerinizi almak nasip olsun inşallah..hayırlı cumalar kızlar dun hastandeydım doktor ıgnelerımı verdı bugun tedavı basladı cok sukur
geçmiş olsun şifa olsun canım. inşallah çıkışınız olurMüfit hoca yaptı canım Ankara genartta daha önce olmuştuk tese çıkmamıştı bişey inş bu sebep olur görürüz canım spermleri
ellerine sağlık kuzum süper olmuşkuzucuklarım iyi akşamlar.. Listemizi tamamladım çok şükür.. Eğer hatalarım varsa yazdıklarımda lütfen düzeltin.. Yanlış anlamış yanlış yazmış olabilirim.. Hakkınızı helal edin ve düzeltin lütfen.. Umarım beğenirsinizz.. İnşallah umutlar olsunnn.. Sonunda hepinizi hamiş yazayım inşallahhh....
rica ederim canım benimmmmm...ellerine sağlık kuzum süper olmuş
ınsallah cnm bnm ınsallah tek duam o valla herseye hazırım herseye razıyım yeterkı olsunn rabbımden tek dılegım buradakı herkesın ıcnde de benım dualarımızı kabul etsın herkese hayırlı haberler hayırlı sonuclar almayı nasıp etsın su mubarek cuma gunu hurmenıte...geçmiş olsun şifa olsun canım. inşallah çıkışınız olur
ınsallah cnm bnm ınsallah tek duam o valla herseye hazırım herseye razıyım yeterkı olsunn rabbımden tek dılegım buradakı herkesın ıcnde de benım dualarımızı kabul etsın herkese hayırlı haberler hayırlı sonuclar almayı nasıp etsın su mubarek cuma gunu hurmenıte...Hayırlı olsun kuzummmmm.. Mutlu haberlerinizi almak nasip olsun inşallah..
Aminnn canım inşallahınsallah cnm bnm ınsallah tek duam o valla herseye hazırım herseye razıyım yeterkı olsunn rabbımden tek dılegım buradakı herkesın ıcnde de benım dualarımızı kabul etsın herkese hayırlı haberler hayırlı sonuclar almayı nasıp etsın su mubarek cuma gunu hurmenıte...
süper fikirmiş kuzum. Sen bizim doktoru ve iletişim bilgilerini bizden iyi biliyorsun heheCanlar zozoo arkadaşımız bir fikir daha verdi.. Diyoruz ki ilk mesaja sıkça sorulan sorularıda ekleyelim.. Popüler dr.lar kimler? kim nasıl tedavi ediyor veya yöntemi ne? fiyatları nasıl? gibi şeyler.. Farkettikki yeni katılan arkadaşlar aynı şeyleri soruyorlar genellikle.. Ve bazen yanıtlayacak kimse olmuyor çünkü hep aynı şeyler soruluyor.. Fikir verin kızlar ne yapabilirz???????
Mesala görüştüğünüz dr.ların iletişim bilgilerini yazarsanız ilk sayfaya ekleyelim.. Böylece yeni gelen arkadaşlar hem listeye bakarlar ilk etapta umut olur.. Hem nasıl istiyorlarsa kimi tercih ediyorlarsa bilgilerine ulaşırlar..Nasıl olur kızlar?? Başka fikriniz var mı??
Hayırlısı canım üzülme. Zamanı gelince pozitif görmeni nasip eder inşallah RabbimKizlar maalesef sonuc neqatif :-(((((
tesekkürler canım araştırayımCanim yeni cikan yasaya gore eger yumurta rezervlerin azsa yumurtalarini toplatip dondurabiliyorsun. Bunu hemen yaptir bence.
Ayy gönlüm sizinle canım benimm.. Dualarım da sizinle... İnşallah hayırlısı olsun.Kizlar bugun tekrar yumurtalarima bakmak icin gittik. Iyice buyumusler. Pazartesi sabah 7de Teseye giriyoruz. Hersey yolunda giderse 10.30dada beni alcaklar. dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?