Hayırlısı canım geç olsun da güç olmasın. İnşallah yüzünüzü güldürsün Rabbimkızlar herkese merhaba.Biz bu ay tedaviye başlayacaktık ama bende sağ overimde kist çıktı.kist korkulacak bişey değil,çok dert etmeyin aslında yani bende doktorumun söylediğini yazıyorum size.doktorum süleyman tosun.bana kontrol hapı verdi ve eriyince başlamamızın daha doğru olacağını belirtti.kontrol hapları zaten kistleri çoğunlukla eritiyo.daha önce de aynı şey olmuştu çünkü bende.başta bende çok takıyodum kist vardı diye ama doktorum sağolsun Allah ondan razı olsun beni çok rahatlattı ve büyütülecek bişey olmadığını söyledi,aslında kist varken bile başlanırmış ama olan kist hormonların daha fazla salgılanmasını oluşturuyomuş.anlayacağınız nisan ayı reglime kaldı tedavimiz.hayırlısı olsun.hatta kontrol hapını kullan yine de erimezse bile başlarız dedi çünkü kontrol hapı kisti küçültüyomuş yada büyümesini engelliyomuş.yanii diyeceğim o çok büyütmeyin,stres yapmayın kendinize
Aminnnnn canım. Ne güzel dua. Rabbim makbul buyursun inşallahKizlar merhabalar hep okuyorum arada yaziyorum. Ilk ogrendigmde bende surekli girip sorularima cevap ariyordum. Sonra baktimki bende bi cok seyi anliyorum ve ogrendim daha da ogrencegm seyler vardir tabi.. hepimiz sıkıntılar yaşiyoruz insanlar anlamiyo en yakinin bile cunku bizim yasadiklarmzii yasamamiski. Ama ben birsey daha ogrendimki biz konussakta herseyi anlatsakta negatif enerjiyle doluyoruz en guzeli bunu en aza indirgemek.. sadece duaya sarilmak. Yoksa kayinvaldide gorumce veya elti veya baska baska kisiler in kendi vicdanidir.. biz hepimiz once kendimize donup bakalim bu yasadiklarmzin aslinda yaptigmiz birseyin sonucumu nedenimi. Rabbimm dualarimizi kabul etsin. Hep soyledgim birsey var dualarimda Rabbime. 'Allahim' sen sonbaharda agaclari cicekleri kurutup baharda yesertensin senin herseye gucun yeter.. benim esimide bizimle.ayni imtihani yasayan kardeslerimin eslerinide yeşert baharlarindaa.. Aminn..
canım inşallah başarılı bir operasyon olur spermler bulunur muradınıza erersinizSelam canim seninle ayni durumdayiz. Biz de 30 yasindayiz artik eaimle. Hatta esim 31. Bizim de fsh 20 24 arasi degisiyo. Sorularina kendimce cevap vermeye calisicam
1. Istanbulda sperm testini liv hospital yada bahcecide yaptirabilirsin. Bursada neresi var bilmiyorum.
2. Benim fikrim teseyi emre bakirciogluna yaptirman. Alaninda cok uzman. varsa ben bulurum diyo kendisi de
3.igneyi birakip birakmama konusunu teseye karar verdiginiz doktorunuza sorun. Ama benim kanim su ki fsh.i ilaclarla dusurmussunuz. Bizde doktora sormustuk ilaclarla fah.i dusursek sperm cikisi olurmu diye ama doktor uretilmedigi icin fsh cikmis. Ilacla dusurseniz bile uretim olmayinca cikis olmaz. yani sperm testisin icinde sen ilac kullansanda cikicak kullanmasanda (eger icerde sperm varsa) eger sperm yoksa kullansanda cikmicak kullanmasanda...
Ama bu forumda fsh daha yuksek olup sperm bulunanlar okudum. Yine fsh dusuk olup bulunamayanlar da. Tamamen eainin bunyesiyle alakali anlicagin canim. insallah teseniz hayirli gecer. Bizde yarin kontrole gidicez benim yumurtalarimin durumuna gore pazartesi tese olcaz.
Hayırlısı olsun canım. Umarım güzel sonuçlar alırsınızhayırlı cumalar kızlar dun hastandeydım doktor ıgnelerımı verdı bugun tedavı basladı cok sukur
dualarımız sizinle canım. İnşallah her şey çok güzel olacakKizlar bugun tekrar yumurtalarima bakmak icin gittik. Iyice buyumusler. Pazartesi sabah 7de Teseye giriyoruz. Hersey yolunda giderse 10.30dada beni alcaklar. dualarinizi eksik etmeyin
Sende saol canim benim.soyle dusununce hayat yzulmek kirmak kirmak icin adar kisaki.boswer uzulmesaolun canım rabbım hepınizdn razı olsun rabbım tez vakıtte hayırlısyla dualarmızı kabul etsın morelm bozuktu morel verdınz rabbım hepınızn kalbındekı gönlundekını versn cok saoln canlarım
Kizlar bugun tekrar yumurtalarima bakmak icin gittik. Iyice buyumusler. Pazartesi sabah 7de Teseye giriyoruz. Hersey yolunda giderse 10.30dada beni alcaklar. dualarinizi eksik etmeyin
Herkese hayirli cumalar canolar. Hemsire kuzenimin tanidigi kisilerden aldigi haberlere gire gazi tipta mehmet erdem varmis oranin tup bebek merkezi kurucularindanmis arastirdim tesaduf uzeri oda novaartdaymis bizde orayi dusunuyoduk.nasip olursa pazartesi bir bucukta randevumuz var gidip gorusucez bakalim ne olacak.gerci dun yine tartistik esimle kaytarmazsa gidicez ins.rabbim hepinizin ucindede benim muradimi tezelden versin ins.kalbimde dularimda sizlerle iyiki varsiniz allah hepinizden bin kere razi olsun
Aklimda zaten canim ins gideyim geleyim hemencecik yazicam bu arada sormami istediginiz baska seyler verinde ben not alayim hepsini sorayim tatlislerHadii caniim güzel haberlerle gel sora yaz ama memnun kaldmmi kalmdnmi diye bnde orayi füsünüyoruum micro chip yöntmleri varmis hangi sperm kalireli ona bakip öyle transfer edioöarmis tüp bebegin tutmasi icin ankarada tek orasi yapiomusonunds bilgisini al bizler icin cok iyi bisey
Aklimda zaten canim ins gideyim geleyim hemencecik yazicam bu arada sormami istediginiz baska seyler verinde ben not alayim hepsini sorayim tatlisler
inallah canım bnmHayırlısı olsun canım. Umarım güzel sonuçlar alırsınız
canım bızıde öyle yapacak doktor aynı sız gıbı once esım sonra bnı alıcaklar yumurta toplama ıslemıne hayırlısı olsun rabbım yardımcınız olsun hayırlı sonuclar alırsınız ınsallah canımKizlar bugun tekrar yumurtalarima bakmak icin gittik. Iyice buyumusler. Pazartesi sabah 7de Teseye giriyoruz. Hersey yolunda giderse 10.30dada beni alcaklar. dualarinizi eksik etmeyin
Bugun doktora gittim adetim gecikti diye kucucuk bir kis cikti kan tahlili yaptirdi sonuc pazartesi cikacak bakalimHayırlısı canım üzülme. Zamanı gelince pozitif görmeni nasip eder inşallah Rabbim
aaa korktugun basına geldı cnmBugun doktora gittim adetim gecikti diye kucucuk bir kis cikti kan tahlili yaptirdi sonuc pazartesi cikacak bakalim
Ewet cnm korktugum bsima geldi ama kucuk gebe kalmana engel deqil dedi onemsizaaa korktugun basına geldı cnm
ohh ıyı o zaman cnmEwet cnm korktugum bsima geldi ama kucuk gebe kalmana engel deqil dedi onemsiz
Canımm sıkma canını.. Olur böyle şeler arada bir.. Hiç üzülme düzelir inşallah.. Küçücük diyorsun hem.. İnşallah sorun çıkarmayacaktır..Bugun doktora gittim adetim gecikti diye kucucuk bir kis cikti kan tahlili yaptirdi sonuc pazartesi cikacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?