Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlısı canım geç olsun da güç olmasın. İnşallah yüzünüzü güldürsün Rabbim

Aminnnnn canım. Ne güzel dua. Rabbim makbul buyursun inşallah

canım inşallah başarılı bir operasyon olur spermler bulunur muradınıza erersiniz

Kizlar bugun tekrar yumurtalarima bakmak icin gittik. Iyice buyumusler. Pazartesi sabah 7de Teseye giriyoruz. Hersey yolunda giderse 10.30dada beni alcaklar. dualarinizi eksik etmeyin
dualarımız sizinle canım. İnşallah her şey çok güzel olacak

Sende saol canim benim.soyle dusununce hayat yzulmek kirmak kirmak icin adar kisaki.boswer uzulme

Herkese hayirli cumalar canolar. Hemsire kuzenimin tanidigi kisilerden aldigi haberlere gire gazi tipta mehmet erdem varmis oranin tup bebek merkezi kurucularindanmis arastirdim tesaduf uzeri oda novaartdaymis bizde orayi dusunuyoduk.nasip olursa pazartesi bir bucukta randevumuz var gidip gorusucez bakalim ne olacak.gerci dun yine tartistik esimle kaytarmazsa gidicez ins.rabbim hepinizin ucindede benim muradimi tezelden versin ins.kalbimde dularimda sizlerle iyiki varsiniz allah hepinizden bin kere razi olsun

Hadii caniim güzel haberlerle gel sora yaz ama memnun kaldmmi kalmdnmi diye bnde orayi füsünüyoruum micro chip yöntmleri varmis hangi sperm kalireli ona bakip öyle transfer edioöarmis tüp bebegin tutmasi icin ankarada tek orasi yapiomusonunds bilgisini al bizler icin cok iyi bisey

Aklimda zaten canim ins gideyim geleyim hemencecik yazicam bu arada sormami istediginiz baska seyler verinde ben not alayim hepsini sorayim tatlisler

Aklimda zaten canim ins gideyim geleyim hemencecik yazicam bu arada sormami istediginiz baska seyler verinde ben not alayim hepsini sorayim tatlisler

Bnim icin bunu sorarsan cok sevinirim cünki sirf bu yöntem icin orda yapdirmak istiorum yoksa aklimda hep genart vardi

hayirli cumalar herkeseselamlar hic guzel haber yokmu arkadaslar ben hic ugrayamiyorum herkes nasl cok seviyorum sizi opuyorum herkesiiii

Kizlar bugun tekrar yumurtalarima bakmak icin gittik. Iyice buyumusler. Pazartesi sabah 7de Teseye giriyoruz. Hersey yolunda giderse 10.30dada beni alcaklar. dualarinizi eksik etmeyin
canım bızıde öyle yapacak doktor aynı sız gıbı once esım sonra bnı alıcaklar yumurta toplama ıslemıne hayırlısı olsun rabbım yardımcınız olsun hayırlı sonuclar alırsınız ınsallah canım

Bugun doktora gittim adetim gecikti diye kucucuk bir kis cikti kan tahlili yaptirdi sonuc pazartesi cikacak bakalim
Canımm sıkma canını.. Olur böyle şeler arada bir.. Hiç üzülme düzelir inşallah.. Küçücük diyorsun hem.. İnşallah sorun çıkarmayacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…