Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bitkisel ürün kullanmak istiyoruz biz bir tavsiyen var mı? Bildiğin Kullandığınız fayda gördüğün bir ürün ?
canım biz ersel beyi ilaçlarını 1 sene kullandık ama pek faydasını göremedik, fayda gören arkadaşlar var ama.
şimdi eşim sadece omega 3 ve arginmax vitamin kullanıyor.

Kizlar bisi sorcam ya bu ayin 12.de adetim basladi ilk uc gun koyu renkli ve azdi sonra bi basladi 7 gun boyunca normal oldum 22. De bitti normalde ama o gunden beri gunde bi iki sefer cok koyu pihtilar geliyo.artik tirsmaya basladim annem bazen olur icin temizleniyo dedi korkuyorum doktora gitmeye(

Bnim icin bunu sorarsan cok sevinirim cünki sirf bu yöntem icin orda yapdirmak istiorum yoksa aklimda hep genart vardi
Bende ikisi arasinda gidip geldim ama kuzenim bu doktoru tavsiye etti siddetle gazi tip diye bakarken novaartda buldum.bakalim hayirlisi ins cnm benim

Merhaba canım benımde bır oglum oldu canım yarın tam bes aylık olacak rabbım tum arkadaslara nasıp etsın ıns. Rabbım senınde gonlumun muradını versın canım ıns

Bende ikisi arasinda gidip geldim ama kuzenim bu doktoru tavsiye etti siddetle gazi tip diye bakarken novaartda buldum.bakalim hayirlisi ins cnm benim

Hadi bakalm sen git görüs bakalm ne diycekler nasil karsiliycaklar ben yurtdisinda oldugum icin gidip görüsme sansim yok bu mikro chipi sorarsan memnun olurum canimm hayirlisi olsun hakkinizda insallah

Merhaba arkadaslar ıyı aksamlar
Ne kadar cok yenı arkadasımız gelmıs rabbım hepınızın yardımcısı olsun
Herzaman dua edıyorum kım bu dertle ugrasıyorsa dıye dualarım sızınle allahım hepınızın yuzunu guldursun arkadaslar allahım guc kuvvet versın hepınıze

Bende merak ediyorum.gittiğin doktor bakalım nasıl yöntemler uygulayacak. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Aklımda hiç novaart yoktu ama sen deneyimlerini yazarsan memnun kalırsan bende belki görüşeceğim merkezlere eklerim. Bende bugün eski hastanemi aradım. doktorla görüşüp geri döneceklerdi güya sağolsunlar aramadılar çok ilgililerdir.

Merhaba arkadaşlar bayadır takip edemiyom fazla olumlu sonuca ilerleyenler varmı acaba bizim tedavide 2 seneyi devircez bekliyoz umutlarımı tüketmek istemiyorum ve bişiler duymak istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allah sabrımızı bitirmesin (amin) opüldünüz arkadaşlar....

Hayırlı sabahlar...oncelkle ..biz 1 yil dr celalttn bey de tedavideyiz ama bir adım ilerleyemedik.Eşim de önceleri meni azlığı vardı o yapay yolla çözüldü.Ama bir yıldır sperm zaten hayal ama hücre dahi çıkmadı yok yani sıfır hepsi sıfır.Neden hücre yok bilmiorm demekki en kotusuyuz.eşimin sebeb cocukluktaki aldgi kemoterapi radyoterapi yani kanser tedavisi.Ama insanda bir tane hücrede mi çıkmaz çok kötü duygulardayim.son raddede zaten birakcam diyo.napacgmi şaşırdım testislerde ufak..

ayyy canım ne kadar sevindim senin adınaa evet biz buralarda yeniyiz sizin gectiginiz yollardan geciyoruz zor ve sabır ısteyen yollar umarım bizde sizin gibi guzel yavrularla kucaklarımızı doldururuz senin yazdıklarını okuyunca ıcımde kucukte olsa bı umut ısıgı olustu

Ona emre bakircioglunun sayfasindaki basari hikayelerinde bi hikaye var onu okutturun. En alttaki "sevgili dostlar" diye baslayan... bekli umut olur esinize

http://www.emrebakircioglu.com/?sayfa=basari_hikayeleri

Hiç tesa mikro tese oldunuzmu canım

Merhaba arkadaşlar beni eskiler tanır çok uzun zamandır topiğe giremiyorum....
Bende uzun uğraşlar sonucunda evladına kavuşmuş bi anneyim...
Ne kadar yeni kişi katılmış Aramıza Allah hepinizin yardımcısı olsun...
İnş Rabbim en kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldür....
Burada daha önce ben bi tablo hazırlamıştım orda çok güzel sonuçlar var hepinize umut olsun...
Inş sizlerde o tabloda başkalarına umut olursunuz...
hayalimm77 merhaba canım arkadaşım...
Son durumun ne bilmiyorum ama inş hayaline kavuşmana az kalmıştır...
Topiği devralarak çok güzel bişey yapmışsın...
Benim Hazırladığım tabloya yeni arkadaşların bilgilerini de ekleyip Sayfanın başına koymuşsun çok mutlu oldum...
Böylece yeni arkadaşlar daha önceki arkadaşların mücadelelerini görüp güzel sonuçlarla daha da umutlanacaklar...
Canım ama bi hata yapmışsın...
Benim bu sayfadaki paylaştığım tabloyu kullanman gerekiyordu sadece...
Ama sen ayrıca benim Temmuz 2012 de tüp bebek tedavisine başlayanlar topiğinde Hazırladığım tabloyu da kullanmışsın...
Canım onların bilgilerinin burda olmasına ne gerek var...
Ordaki arkadaşların Bambaşka sorunları vardı...
Azospermi olan bikaç kişi vardı onlarda zaten burdaki tablomuzda var...
Sen alakasız Kişilerin bilgilerini buraya ekleyerek burdaki tabloyu biraz karıştırmışsın...
Canım sen ordaki Kişilerin bilgilerini bu tablodan siler misin ?
Benim tek tek diğer tabloda olanların isimlerini yazmama gerek yok herhalde...
Temmuz 2012 tüp bebek sayfasındaki Hazırladığım tablodaki arkadaşların bilgilerini burdan silersin...
Sadece bizim azosperm sayfasında paylaştığım tablodakiler ve senin yeni eklediğin arkadaşlarının bilgileri kalıt böylece tabloda...
Rabbim hepinizin mücadelesini en kısa zamanda Çifter çifter bebişlerle sonuçlandırsın inş...

rabbim inşallah bizlere nasıp eder sizin gibi

merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum arada mikrotese olduk malesef sperm bulunamadı oysa gittiğimiz doktorlar sizde kesin bulunur demişlerdi sonuç duraklama çıktı sadece spermatosit bulunmuş tese sonucu bizim gibi olan varmı aranızda biz şimdi kaan hocada tedaviye başladık choriomon kullanmaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…