Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bugun mufit hocada randevumuz vardi. Varikoseliniz ameliyatlik derece de degil dedi. Bosuna para vermeyn bu ameliyata dedi. Neofertil ve nolvadex verdi 2 ay kullanip spermiogram yaptrcaz sonra gerekirse merional ekleriz dedi. microtese olucaz sonucta oyle gorunuyo. Biz 6 aya yakin pregnyl kullanmistik doktor yanlis bi tedavi sekli dedi sizde fsh cok yuksel degilki dedi... masturasyon aresti olabilir dedi. Keciboynuzu pekmezi ve kirmizi meyvegillerden yiyin dedi.

Gecmis olsun canim bizde ayni 3 ay oldu kaan hocada tedavideyiz ilk ay choriomon 2 ay ek olarak klomen verdi hayirlisi artik

Esin nerede ameliyat oldu sebebi bellimi

Canim bnde senide merak etmiştim nezamn gitceksiniz diye nasil memnun kaldinizmi bizde Nisan sonuna dogru gitmeyi dusunuyoruz biraz bilgi verirmisin

Canim bnde senide merak etmiştim nezamn gitceksiniz diye nasil memnun kaldinizmi bizde Nisan sonuna dogru gitmeyi dusunuyoruz biraz bilgi verirmisin
Canim bilgili bi dr. Varikosel ameliyatlik degil dedi. Bosuna para vermyn dedi. Sicak bi dr. Sorularna cvp veriyo. Yani. Begendm ben.

Merhaba canim.. Biz de carsamba gunu gitmistik bize varikosel ameliyatini onermisti bizimki daha ileri seviyede demek ki.. Bize de keciboynuzu pekmezi dedi ayni ilaclari verdi.. Daha once soylemistin ama unuttum canim sizin fsh kacti ?

izmirde oldu canım tüp bebek merkezinde bizim sebebi belli değil 2 yaşında kabakulak olmuş ondan olabilir dediler sizin sebep bellimi kaan hocada nekadardır tedavi görüyorsunuz
Azfc delesyonu 3 ay bitti hoca iyi gidiyor dedi fsh yukseltmeye calisiyoz ilclardan bayagi dustu bakalim nolcak

Merhaba canim.. Biz de carsamba gunu gitmistik bize varikosel ameliyatini onermisti bizimki daha ileri seviyede demek ki.. Bize de keciboynuzu pekmezi dedi ayni ilaclari verdi.. Daha once soylemistin ama unuttum canim sizin fsh kacti ?
Bizim 7 ve 9 arasi cnm

kaç oldu canım bence ilaçları kesin yükselcek bizimde sıfıra düştü kasımdan beri hiçbirşey kullanmıyorız 5.00 olmuş sadece klomen
Canim suan fsh 0.3 hoca hapi hergune cikardi iki gunde bir aliyordu 1 ay sonraki tahlilde tahlil nasil olcak bilmiyorum hoca kesmeyin dedi igneyi hafta iki gun choriomon kullaniyor bu fsh cikarmakta zor galiba ilk basta fsh 25 di

kızlar bırsey sormak ıstıyorum emre bakırcıoglunun calıstıgı yerde tup bebek yapan kac tane doktor var acaba bılen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…