- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Gecmis olsun canim bizde ayni 3 ay oldu kaan hocada tedavideyiz ilk ay choriomon 2 ay ek olarak klomen verdi hayirlisi artikmerhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum arada mikrotese olduk malesef sperm bulunamadı oysa gittiğimiz doktorlar sizde kesin bulunur demişlerdi sonuç duraklama çıktı sadece spermatosit bulunmuş tese sonucu bizim gibi olan varmı aranızda biz şimdi kaan hocada tedaviye başladık choriomon kullanmaya başladık
Esin nerede ameliyat oldu sebebi bellimimerhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum arada mikrotese olduk malesef sperm bulunamadı oysa gittiğimiz doktorlar sizde kesin bulunur demişlerdi sonuç duraklama çıktı sadece spermatosit bulunmuş tese sonucu bizim gibi olan varmı aranızda biz şimdi kaan hocada tedaviye başladık choriomon kullanmaya başladık
izmirde oldu canım tüp bebek merkezinde bizim sebebi belli değil 2 yaşında kabakulak olmuş ondan olabilir dediler sizin sebep bellimi kaan hocada nekadardır tedavi görüyorsunuzEsin nerede ameliyat oldu sebebi bellimi
Canim bnde senide merak etmiştim nezamn gitceksiniz diye nasil memnun kaldinizmi bizde Nisan sonuna dogru gitmeyi dusunuyoruz biraz bilgi verirmisinKizlar bugun mufit hocada randevumuz vardi. Varikoseliniz ameliyatlik derece de degil dedi. Bosuna para vermeyn bu ameliyata dedi. Neofertil ve nolvadex verdi 2 ay kullanip spermiogram yaptrcaz sonra gerekirse merional ekleriz dedi. microtese olucaz sonucta oyle gorunuyo. Biz 6 aya yakin pregnyl kullanmistik doktor yanlis bi tedavi sekli dedi sizde fsh cok yuksel degilki dedi... masturasyon aresti olabilir dedi. Keciboynuzu pekmezi ve kirmizi meyvegillerden yiyin dedi.
Canim bilgili bi dr. Varikosel ameliyatlik degil dedi. Bosuna para vermyn dedi. Sicak bi dr. Sorularna cvp veriyo. Yani. Begendm ben.Canim bnde senide merak etmiştim nezamn gitceksiniz diye nasil memnun kaldinizmi bizde Nisan sonuna dogru gitmeyi dusunuyoruz biraz bilgi verirmisin
Merhaba canim.. Biz de carsamba gunu gitmistik bize varikosel ameliyatini onermisti bizimki daha ileri seviyede demek ki.. Bize de keciboynuzu pekmezi dedi ayni ilaclari verdi.. Daha once soylemistin ama unuttum canim sizin fsh kacti ?Kizlar bugun mufit hocada randevumuz vardi. Varikoseliniz ameliyatlik derece de degil dedi. Bosuna para vermeyn bu ameliyata dedi. Neofertil ve nolvadex verdi 2 ay kullanip spermiogram yaptrcaz sonra gerekirse merional ekleriz dedi. microtese olucaz sonucta oyle gorunuyo. Biz 6 aya yakin pregnyl kullanmistik doktor yanlis bi tedavi sekli dedi sizde fsh cok yuksel degilki dedi... masturasyon aresti olabilir dedi. Keciboynuzu pekmezi ve kirmizi meyvegillerden yiyin dedi.
Azfc delesyonu 3 ay bitti hoca iyi gidiyor dedi fsh yukseltmeye calisiyoz ilclardan bayagi dustu bakalim nolcakizmirde oldu canım tüp bebek merkezinde bizim sebebi belli değil 2 yaşında kabakulak olmuş ondan olabilir dediler sizin sebep bellimi kaan hocada nekadardır tedavi görüyorsunuz
kaç oldu canım bence ilaçları kesin yükselcek bizimde sıfıra düştü kasımdan beri hiçbirşey kullanmıyorız 5.00 olmuş sadece klomenAzfc delesyonu 3 ay bitti hoca iyi gidiyor dedi fsh yukseltmeye calisiyoz ilclardan bayagi dustu bakalim nolcak
Bizim 7 ve 9 arasi cnmMerhaba canim.. Biz de carsamba gunu gitmistik bize varikosel ameliyatini onermisti bizimki daha ileri seviyede demek ki.. Bize de keciboynuzu pekmezi dedi ayni ilaclari verdi.. Daha once soylemistin ama unuttum canim sizin fsh kacti ?
Canim suan fsh 0.3 hoca hapi hergune cikardi iki gunde bir aliyordu 1 ay sonraki tahlilde tahlil nasil olcak bilmiyorum hoca kesmeyin dedi igneyi hafta iki gun choriomon kullaniyor bu fsh cikarmakta zor galiba ilk basta fsh 25 dikaç oldu canım bence ilaçları kesin yükselcek bizimde sıfıra düştü kasımdan beri hiçbirşey kullanmıyorız 5.00 olmuş sadece klomen
Hmm.. Aybi zamanlarda gitmisiz bakalim sonuclarimiz nasil olacak canim :)Bizim 7 ve 9 arasi cnm
Ankarada gen-art tup bebek merkezinde canim..müfik bey nerede hekimlik yapıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?