Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz yarin sabah 7de teseye giriyoruz. Yani 9 saat sonra. Off Allahim yardim et cok garip hissediyorum. Dua edin kizlar. Yarin kosturmacayla biraz gec cevap verebilirim. Hepinizi opuyorum
Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip eylesin insaaallah. .yüzünüzü güldürsün kucağinızı doldursun inşallah

Kızlarrrrr almanyada Dr tesislerden küçük bir parça alıp bakmıştı üretim var mı diye yok çıkmıştı emre bakırcıoğluna sormuştum bu tese mi diye Hayır değil demişti. .Bu yapılan işlemin adı ne şimdi eşim tese oldu mu olmadı mı kafam karışık aklımda deli sorular yardım

Slm canim bizede aynisini yaptilar avusturyada tese dedi zaten burada micro tese yok sadece tesa

Canim o biopsi olabilir benim eşim de varikosel oldu icerde uretim varmi die parca alindi adi biopsi tese degil

Biz yarin sabah 7de teseye giriyoruz. Yani 9 saat sonra. Off Allahim yardim et cok garip hissediyorum. Dua edin kizlar. Yarin kosturmacayla biraz gec cevap verebilirim. Hepinizi opuyorum
Canim mufit hocami yapicakti teseyi biz cumartesi onunla gorustuk hocanin p.tesi 7.30 da tesesi var acaba o sizmisnz

hayalim 77 ellerine sağlık tablo güzel olmuş canım ama sadece azospermliler olsa daha iyi olur gibi.

Micro tese ile tese arasındaki farkı biliyorum canım sorum eşime yapılan işlemin adı tese mi. .ben tese diye biliyorum Micro tese zaten olmadı da sadece emre bey o tese değil dedi kafam karıştı
Peki neymis ozaman bu islemin adi neden sana aciklama yapmadi ozaman

Canim mufit hocami yapicakti teseyi biz cumartesi onunla gorustuk hocanin p.tesi 7.30 da tesesi var acaba o sizmisnz
Feraheymen maalesef proxeed plus burda yok Hollanda'ya gidip sorduk orda da yok acaba ebay yada başka bir siteden siparis etsem güvenilir mi var mı hiç internet den alan acaba birşey olur diye korkuyorum ama denemek de istiyorum

nisandains@ rabbim yuzunuzu guldursun insallah ameliyat iyi gecer guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…