Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip eylesin insaaallah. .yüzünüzü güldürsün kucağinızı doldursun inşallahBiz yarin sabah 7de teseye giriyoruz. Yani 9 saat sonra. Off Allahim yardim et cok garip hissediyorum. Dua edin kizlar. Yarin kosturmacayla biraz gec cevap verebilirim. Hepinizi opuyorum
Rabbim yardimciniz olsun dualarim seninle arkadasim nerede oluyor esin ameliyatiBiz yarin sabah 7de teseye giriyoruz. Yani 9 saat sonra. Off Allahim yardim et cok garip hissediyorum. Dua edin kizlar. Yarin kosturmacayla biraz gec cevap verebilirim. Hepinizi opuyorum
Slm canim bizede aynisini yaptilar avusturyada tese dedi zaten burada micro tese yok sadece tesaKızlarrrrr almanyada Dr tesislerden küçük bir parça alıp bakmıştı üretim var mı diye yok çıkmıştı emre bakırcıoğluna sormuştum bu tese mi diye Hayır değil demişti. .Bu yapılan işlemin adı ne şimdi eşim tese oldu mu olmadı mı kafam karışık aklımda deli sorular yardım
Aleykümselam canım ama o zaman emre bey niye o tese değil dedi çok bilgili bir drSlm canim bizede aynisini yaptilar avusturyada tese dedi zaten burada micro tese yok sadece tesa
Ama tese baska micro tese baska arasindaki fark microskopla araniyor yurtdisinda bunu yapmiyolarAleykümselam canım ama o zaman emre bey niye o tese değil dedi çok bilgili bir dr
Micro tese ile tese arasındaki farkı biliyorum canım sorum eşime yapılan işlemin adı tese mi. .ben tese diye biliyorum Micro tese zaten olmadı da sadece emre bey o tese değil dedi kafam karıştıAma tese baska micro tese baska arasindaki fark microskopla araniyor yurtdisinda bunu yapmiyolar
Kızlarrrrr almanyada Dr tesislerden küçük bir parça alıp bakmıştı üretim var mı diye yok çıkmıştı emre bakırcıoğluna sormuştum bu tese mi diye Hayır değil demişti. .Bu yapılan işlemin adı ne şimdi eşim tese oldu mu olmadı mı kafam karışık aklımda deli sorular yardım
Guzel seyler düşün canim dualarim sizinle insallah guzel haberlerlee gelBiz yarin sabah 7de teseye giriyoruz. Yani 9 saat sonra. Off Allahim yardim et cok garip hissediyorum. Dua edin kizlar. Yarin kosturmacayla biraz gec cevap verebilirim. Hepinizi opuyorum
Canim mufit hocami yapicakti teseyi biz cumartesi onunla gorustuk hocanin p.tesi 7.30 da tesesi var acaba o sizmisnzBiz yarin sabah 7de teseye giriyoruz. Yani 9 saat sonra. Off Allahim yardim et cok garip hissediyorum. Dua edin kizlar. Yarin kosturmacayla biraz gec cevap verebilirim. Hepinizi opuyorum
Peki neymis ozaman bu islemin adi neden sana aciklama yapmadi ozamanMicro tese ile tese arasındaki farkı biliyorum canım sorum eşime yapılan işlemin adı tese mi. .ben tese diye biliyorum Micro tese zaten olmadı da sadece emre bey o tese değil dedi kafam karıştı
Insallah bulunur cnm dualarim sizinleBiz yarin sabah 7de teseye giriyoruz. Yani 9 saat sonra. Off Allahim yardim et cok garip hissediyorum. Dua edin kizlar. Yarin kosturmacayla biraz gec cevap verebilirim. Hepinizi opuyorum
Rqvvim yardimciniz olsun ginlunuzdekuni duynak nasip olsun mutluluk gozyaslriniz olsun ins arkadasimInsallah bulunur cnm dualarim sizinle
Bilmiyorum canım ya taa 2011Peki neymis ozaman bu islemin adi neden sana aciklama yapmadi ozaman
Bilmiyorum canım yaa taa 2010 da yapıldı Almanya'da benim bile aklıma şimdi sorup araştırmak geldiyse Dr da önemsememiştir herhaldePeki neymis ozaman bu islemin adi neden sana aciklama yapmadi ozaman
Evet ya biopsi olabilir teşekkür ederim canım rahatladım şimdiCanim o biopsi olabilir benim eşim de varikosel oldu icerde uretim varmi die parca alindi adi biopsi tese degil
Feraheymen maalesef proxeed plus burda yok Hollanda'ya gidip sorduk orda da yok acaba ebay yada başka bir siteden siparis etsem güvenilir mi var mı hiç internet den alan acaba birşey olur diye korkuyorum ama denemek de istiyorumCanim mufit hocami yapicakti teseyi biz cumartesi onunla gorustuk hocanin p.tesi 7.30 da tesesi var acaba o sizmisnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?