Biz yarin sabah 7de teseye giriyoruz. Yani 9 saat sonra. Off Allahim yardim et cok garip hissediyorum. Dua edin kizlar. Yarin kosturmacayla biraz gec cevap verebilirim. Hepinizi opuyorum
Feraheymen maalesef proxeed plus burda yok Hollanda'ya gidip sorduk orda da yok acaba ebay yada başka bir siteden siparis etsem güvenilir mi var mı hiç internet den alan acaba birşey olur diye korkuyorum ama denemek de istiyorum
Feraheymen maalesef proxeed plus burda yok Hollanda'ya gidip sorduk orda da yok acaba ebay yada başka bir siteden siparis etsem güvenilir mi var mı hiç internet den alan acaba birşey olur diye korkuyorum ama denemek de istiyorum
Rica ederim canım.. Bence herkesin söyleyemediği farklı sorunları da var.. Farklı farklı tabloları birleştirdim bu yüzden.. Söyeleyemeseler de aynı sorunları yaşanyanları görduklerinde umutları olsun diye öyle yaptım.. Bir çoğu azo.lu zaten kuzum.. Sonuç daha fazla olursa daha çok umut olur
Merhabalar bende aranızda henüz yeniyim 1 hafta oldu öğreneli şuan dr ve merkez araştırmalarına girdik istanbulda tavsiyeniz var mı emre bakırcıoğlu diyor herkes nasıldır.
canım bizde ilk tesemizi emre beyde yaptırdık ama çok fazla ilgilendiğini ve önemsediğini zannetmiyorum doğru düzgün hiç bi test yapılmadan direk teseye aldı ve sonuç malesef bulunamdı.Şu an çapada araştırılıyo bütün testleri yapıldı sonuçları cuma günü göstericez inşallah..
canım bizde ilk tesemizi emre beyde yaptırdık ama çok fazla ilgilendiğini ve önemsediğini zannetmiyorum doğru düzgün hiç bi test yapılmadan direk teseye aldı ve sonuç malesef bulunamdı.Şu an çapada araştırılıyo bütün testleri yapıldı sonuçları cuma günü göstericez inşallah..
canım ne yapmadı hiç bi test yapılmadı mı?? Elinizde önceden yapılan testler var mıydı yok muydu? Bide ameliyatı nasıldı ağrılı mıydı? Genelde ilgilendiği söyleniyor çünkü.. Böyle duyunca da aklım karışıyor benim..