Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlısı olsun birtanemm.. İnşallah sizin için en hayırlısı, istediğiniz, gönlünüze düşen dr. olsunn.. Ben önceki arkadaşlardan da bildiğim için daha sıcak geldiğini ifade etmeye çalışıyorum Emre beyin.. Hepsi bu.. Tecrübe sahibi olduğunu düşünüyorum..

Bn söyledim zaten :)
Kuzum sua evde degil o yuzden telden baiyorum da sizin sorun neydi hatirlayamadim amasizin icin ozellikle sorum evet bu yontemi kullaniyoruz ama sperm sayisi en az 5 milyon olan hastalarda en hareketli kaliteli olanlari bulup gebelik sansini artirmak icin yapiyoruz.sizde zaten tese yada pesa yontemiyle bulundugu icin az bi miktar sperm toplaniyo dedi ama sizin gibi hastalar icinde ozel buyutme yontemi kullaniyoruz gebelik sansini artirmak icin dedi.durum bu bitanem ama ben sevdim burayi doktoru.esimden bi spermiogram daha istedi pazartesi vericek bugun yine regly oldum o zamana kadar esininkide biter tekrar sivi seviyesine bakariz dedi.bugunde ultrasonla bakti bisi yok sukur hersey normal stresten olmustur dedi.bakalim hayirlisi nisandaki adetle baslariz dedi kuzum.ins isine yarar bu dediklerim

Kizlar kafam karisik hemde delicesine kaan hoca elle muayenede bize kanallar gelismemis demisti burdaki hoca gitti konustu urologla knal olmasaydi ilk testteki iki olu sperm hucresi bulunmazdi vaz defans tikanikligi olabilir bi spermiogramda bizim burda ver dedi eger oyleyse tese olmazsin pesa ile tup bebegi yapariz dedi.kaan hicada ilk testteki o iki olu hucre icin gulmustu onlar baska biseyi sperm sanmislardir kanallarin yok sperm cikisi imkansiz dediydi valla kafam allak bullak oldu haftaya pazartesi test verip muayene olucaz bakalim ne cikacak

Her doktor farkli sey soyluyo canim hangisine inanacagimizi sasiriyoz insallah guzel gelismeler olur sizin icin..

N nisandains rabbim tez zamanda o mutlulugu hepimize yasatsin insallah canim.. Ne desem bos.. Uzulme demiycem agla dok içindekini rahatla.. Rabbim guc versin esine de sana da ..

Enteresan gerçekten.. Hepsi alemler.. gelişmemiş ayrı bişey yok ayrı bişey.. Kafanın karışması gayet doğal...

Smdi bizde o yöntem olmuyo yani hic sperm yok cünki esimde o büyütme dedigi ne oluyomus onunu bizde kullanixomus
Sevindiim caniimmm senin adina hadi insaallah diyeliimmm allah razi olsun sordugun icin

Smdi bizde o yöntem olmuyo yani hic sperm yok cünki esimde o büyütme dedigi ne oluyomus onunu bizde kullanixomus
Sevindiim caniimmm senin adina hadi insaallah diyeliimmm allah razi olsun sordugun icin
Rica ederim kuzum allah hepimizden razi olsun.bizimde tutunma olayinin sansini yukseltmek icin buyutme yontemi varmis onu uyguluyolarmis.tavsiye ederim canim burayi ilgililer.elinde resimle tek tek anlatti esime.bakalim hayirlisi

Merhaba canlar.....
spermiyogram testini hem Arif bey e hem de Ferhat bey e baktın var mi

Valla bilmiom kuzum ya bakalim bu spermiogramda ne olacak ne denecek
Canım tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah ilk denemede mutlu sona ulaşırsın.sen böyle söyleyince benimde kafam karışıyor.kaan aydos yılların doktoru hata yapmaz diye düşünüyorum.ama sen böyle söyleyincede acaba dedim.gerçi sizin genetik testte kistikfibrozis çıkmıştı sanırım. bu genetik tanı bence meni kanallarının yokluğunu doğruluyor olabilir.ama işte umut dünyası inşallah her şey yolunda gider.Allah burdaki herkesin yüzünü güldürsün.

Canim bi kanal yoklugu oluyomus bide vas defans agenezi oluyomus.burdaki doktor bi ihtimal dedi.ilk verdigimiz spermiogramdaki iki olu hucreye takildi o.kanal yoklugunda hic cikmamasi lazim dedi.kaan hoca onlara gulmustu onlar baska biseyi sperm sanmislardir dedi.bilmiom valla eger dusundukleri gibiyse vas defanssa teseye gerek kalmazmis pesa yeterli olacakmis.umutlandim iste bende esim cok korkuyo zaten ameliyattan duyunca uctu resmen.bakalim hskkimizda hayirlisi olsun ne diyim

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun. Yinede gelişmelerden haberdar et bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…