Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız..Esim girdi 1saat oldu bekliyorum hala. Cok zor beklemek
cnm senın gunun mu gecıkmıstı koyu kahve lekelenmeler oluyoCanolar saat 1 bucukta randevumuz var novaartda bakalim ne dicekler benden ogrenmemi sormami istediginiz seyler varsa yazinda ogreneyim kuzular.bu arada ben en sin 10 ay once falan muayene olmustum beni simdi muayene ederlermi bide son 15 gundur falan hergun koyu kahve lekelenmeler oluyo bende bugun eger ederlerse muayene soylicem bakalim bana dua edin.sorular varsa yazin not alayim
Canolar saat 1 bucukta randevumuz var novaartda bakalim ne dicekler benden ogrenmemi sormami istediginiz seyler varsa yazinda ogreneyim kuzular.bu arada ben en sin 10 ay once falan muayene olmustum beni simdi muayene ederlermi bide son 15 gundur falan hergun koyu kahve lekelenmeler oluyo bende bugun eger ederlerse muayene soylicem bakalim bana dua edin.sorular varsa yazin not alayim
çiçekoo canım doğal yolla sperm çıktıdemişsin bizde 2009 da tese ameliyatı olduk emre beye ama sonuç sıfır.Sizde sorun neydi teseden ne kadar süre sonra sperm çıktıçiçek00 canım adını görünce hemen hatırladım,eski günler geldi aklıma kimler vardı kimler...doğal çıkış olduğuna çok sevindim benim kızım oldu canım rabbim sanada,hepinize nasip etsin...ben inanıyorum rabbime el açın ve ezber duaları değil içinizden geleni söyleyin,herzaman dualarımdasınız,hastane önünde sperm çıkacak mı diye beklediğim günü asla unutamam...kısmet olursa bende yazın bir kez daha tüp bebek yapcaz kısmet olursa kızımıza kardeş istiyoruz...
Malesef olumsuz ;( ne dicegimi bilemiuorum
Yok tatlim ya 22 sinde bitti normalde ama bittiginden beri boe kac gundur korkuyorum artik.bide ben hic alttan ultrasona falan girmedim korkuyorum bugun bakarlar miki banacnm senın gunun mu gecıkmıstı koyu kahve lekelenmeler oluyo
Kuzum uzulme sakin nolur bak demekki daha vakti var senin sipanin.biliyorum simdi ne desek kar etmez sana ama inan senin kadar uzuluyoruz bizde ama umut etmekten vazgecmek yok.bigun burda hepimiz mutluluk haberlerimizi vericez insMalesef olumsuz ;( ne dicegimi bilemiuorum
ameliyatı iyi geçti canım sonradan çabuk toparladı ağrısı olmadı çok şükür ama tese öncesi ilk öğrendiğimizde bi kaç testi kendimiz yaptırmıştık genetik testini filan istemedi.Ameliyatı çok oldu bittiye geldi sanki bilmiyorum biz pek memnun kalmadık sonrasında da hiç bir tedavi uygulamıyo zaten umut vermiyorcanım ne yapmadı hiç bi test yapılmadı mı?? Elinizde önceden yapılan testler var mıydı yok muydu? Bide ameliyatı nasıldı ağrılı mıydı? Genelde ilgilendiği söyleniyor çünkü.. Böyle duyunca da aklım karışıyor benim..
Yazdim onu kuzum he detayini ogrencem haber edicem ins:)Bn söyledim zaten :)
canım şuan ne desek boş. İnş. Bidahaki sefere çıkar inş. rabbimin ol demesi yeter.Malesef olumsuz ;( ne dicegimi bilemiuorum
Anladım canım.. Testleri kendiniz yaptırdıysanız belki istememiştir diye düşündüm.. Ama azo anlaşıldığında ilk istenen sey de genetik zaten istenmesi gerekiyormuş. Ama inan çok az kişiye uyguluyor ilaç tedavisini.. Genelde önce tese yapmayı tercih ediyor canım.. Ama üzüldüm şimdi bende yakında tesemizi o yapacak bizimde.. Rabbime dua etmekten başka çarem yok şuan...ameliyatı iyi geçti canım sonradan çabuk toparladı ağrısı olmadı çok şükür ama tese öncesi ilk öğrendiğimizde bi kaç testi kendimiz yaptırmıştık genetik testini filan istemedi.Ameliyatı çok oldu bittiye geldi sanki bilmiyorum biz pek memnun kalmadık sonrasında da hiç bir tedavi uygulamıyo zaten umut vermiyor
Canimm cok uzgunummMalesef olumsuz ;( ne dicegimi bilemiuorum
ilaç tedavisi sadece gnc ürünleri bizi 1yıl bu ilaçları verdi ve her ay sperm testi verdik en sonunda dedim hocam cıkmıyo neden heray test istiyosunuz dedim bide az para değil 150tl veriyoduk başka tedavi yokmu onun iğnesi hapı dedim tek söylediği şey yok benimde teseden başka yapcak tedavim yok dedi.bıraktık onu hepside adam seçiyo yani işlerine kim gelirse.Anladım canım.. Testleri kendiniz yaptırdıysanız belki istememiştir diye düşündüm.. Ama azo anlaşıldığında ilk istenen sey de genetik zaten istenmesi gerekiyormuş. Ama inan çok az kişiye uyguluyor ilaç tedavisini.. Genelde önce tese yapmayı tercih ediyor canım.. Ama üzüldüm şimdi bende yakında tesemizi o yapacak bizimde.. Rabbime dua etmekten başka çarem yok şuan...
Bakarlarsada korkma cnm aqirmio bende bir kez baktirdim cok az bi aqri ama katlanilmayacak gibi deqilYok tatlim ya 22 sinde bitti normalde ama bittiginden beri boe kac gundur korkuyorum artik.bide ben hic alttan ultrasona falan girmedim korkuyorum bugun bakarlar miki bana
ilaç tedavisi sadece gnc ürünleri bizi 1yıl bu ilaçları verdi ve her ay sperm testi verdik en sonunda dedim hocam cıkmıyo neden heray test istiyosunuz dedim bide az para değil 150tl veriyoduk başka tedavi yokmu onun iğnesi hapı dedim tek söylediği şey yok benimde teseden başka yapcak tedavim yok dedi.bıraktık onu hepside adam seçiyo yani işlerine kim gelirse.
İnşallah geç döllenmedir canım benimmmmmmKizlar ya bugun kan tahlili sonucumu aldim gunum gecikmisti halen olmadim kucuk bi kist var dedi doktor tahlik yapti 0.66 cikti neqatif halen olmadigim icin doktor 10 gun daha bekle dedi ilacta vermedi adet olmazsan 10 sonra gel dedi gec dollenme olabilir dedi basta neqatif olupta sonra pozitif cikan oluyo bende tamam dedim ama bizim sorun belli ama yinede bekleyelim dedik
Bizde cellatin hocada tedavi oluyoruz canım tese zamanı gelince yani tedavimiz bittikten sonra emre hocayı düşünüyorum tese için celltin hoca yapmıyor gerçekten en iyi tese yapanın bende emre hoca olduğunu düşünüyorumBize öyle davranmadılar canım.. Testlerinizi yaptırın gelin dediler.. Herkese aynı davranmaları beklenemez ki zaten..Ben memnunum çıkar çıkmaz ayrı konu Allah bilir onu.. Ameliyatı iyiyse aradığımda ulaşıyorsam o dr. iyidir benim için.. Gnc ürünü bize önermedi mesela.. Demekki sizin için farklı bi tedavi düşünmüş. Gayet normal bu bence.. Ayrıca sperm testini orada vermemiz için bişey demedi bize.. Bizden de istedi yaptırıyoruz 2 haftada bir devlet hastanesinde.. İğne hap vermiosa belki de boşuna tedavi uygulamamk içindir.. Ben bu duruma şahsen derimm ki Allah razı olsun. Beni kanırmak için iğne de yapabilir yani.. Bu topicte ben bildim bileli en başarılı tese yapan emre bey bana göre değişmedi. Tedaviyi pek önermediği de herkesin bildiği bişey.. Murad Başar da iyi bir sürü haberini aldık.. Müfit Günel de iyi. Celalettin hoca da tese yapıyor mu bilmiyorum... Ama ben başından beri Emre beye güveniyorum.. Tedaviyapıosa yapar yapamıosa tese der.. Tansel hoca da aylardır E emel3001 arkadaşımıza gnc ürünleri kullandırıyor mesela ki hiç şikayetçi değiller bu durumdan. Neden yapıyorlar sperm kalitesini artırmak güçlendirmek için.. İnşallah Rabbim hepimizin şifasını versin.. Olumsuz şeyler yaşamak tabiki hoş değil bende yaşadım gayet ii biliyorum.. Rabbim gönlünüze göre versin canım.. Korumak gibi olmasın kimseyi de korumam... benim başıma da kötü şeyler geldi çünkü.. Kimse beni ilgilendirmez.. Ben sadece başından beri emre hocanın dediğinden çıkadığımız için pişman değilim.. İyiki tedavi olmayı tercih etmedik iyiki direkt tese olacağız.. İnşallah çıkar çıkmazsa da canımız saolsun.. Rabbim istemiyor derim.. Ama kimseyi korumam bu konuda.. Kim korursa da mantıklı gelmiyor.. Belki farklı şekilde bakıp değerlendiriyor olabilirz bu durumu canım.. Kötü şeyler yaşadığınıza üzüldüm.. Gerçekten bir tek arkadaşın kötü bişey yaşamasına tahammül edemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?