aminnnnn cnm aminnnnn
Esim 3 aydir tedavi goruyor kaan hocada 10 sene once basarisiz tesemiz var semih ozkan yapmisti 10 sene sonra tedaviye basladikaminn cnm insallahhh siz hangi doktordasınız ne zaman sizin ki
Canım GNC'nin triple fish oil'i var. Ben kendim ve eşim için ondan aldım. Çok iyi bir ürün.Kızlar günaydın. Bişe sorcam koç yumurtası iyi geliyormuş eşlerimize. Birinin 15 yıl erkekten dolayı çocuğu olmamış bunu denemişler olmuş.Duyan bilen varmı? Bizde dün başladık iki günde bir yapıcaz. Bide eşim emodex kapsül, menagon, klomen , havuç suyu, nohut suyu , ısırgan çayı , çoban çökerten , keçi boynuzu tozu , incir kürü ve ballı karışım kullanıyo şimdi omega 3 almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz omega 3 varmı ?
canım msjını okuyunca nasıl umutlandım bilemezsin daha öncede yazmıştım buraya bizdede maturasyon arrest cıktı kaan hocada tedaviye başladık siz teselerden sonra tedavi gördünüzmü yoksa kendiliğindenmi çıkış oldu inşallah bizlerde yaşarız bu mutluluğuCanım 2010 2011 ıkı defa tese oldu esım bırını kaan hoca yaptı... Sonuc maturasyon erstı cıktı patolojı raporunda ... Bız umudu kesmısken celalettın hocaya gıttık 2013 hazıranda orda esım test verdı uc dort adet sperm bulunmus ılkdefa spem gormus olduk sonra tedavıyle 10 bın oldu ..
Tub bebek yontemıylede bır oglumuz oldu rabbım hepınıze nasıpetsın ınsallah bu guzel duyguyu dualarım hepınızle
kız ne yaptın böle hepsini nasıl içiyo bunların koç yumurtasını bende duymuştum o nasıl bişeyKızlar günaydın. Bişe sorcam koç yumurtası iyi geliyormuş eşlerimize. Birinin 15 yıl erkekten dolayı çocuğu olmamış bunu denemişler olmuş.Duyan bilen varmı? Bizde dün başladık iki günde bir yapıcaz. Bide eşim emodex kapsül, menagon, klomen , havuç suyu, nohut suyu , ısırgan çayı , çoban çökerten , keçi boynuzu tozu , incir kürü ve ballı karışım kullanıyo şimdi omega 3 almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz omega 3 varmı ?
canım sanırım fsh yükselmeye başlamış 7 olmuş keçiboynuzu daha verme istersen ısırgan içsin.Eşimin 1 ay önceki ve bu ay yaptırdığı hormon testleri böyle.
Kizzz adam gıda zehirlenmesi olcakKızlar günaydın. Bişe sorcam koç yumurtası iyi geliyormuş eşlerimize. Birinin 15 yıl erkekten dolayı çocuğu olmamış bunu denemişler olmuş.Duyan bilen varmı? Bizde dün başladık iki günde bir yapıcaz. Bide eşim emodex kapsül, menagon, klomen , havuç suyu, nohut suyu , ısırgan çayı , çoban çökerten , keçi boynuzu tozu , incir kürü ve ballı karışım kullanıyo şimdi omega 3 almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz omega 3 varmı ?
cnm nasıl ıcıyosunuz tavuk yumurtasını cıg mı pısırmeden mıkız ne yaptın böle hepsini nasıl içiyo bunların koç yumurtasını bende duymuştum o nasıl bişeybide biz de 3gündür tavuk yumurtası içiyorum sabahları horozlu horozu olmayan tavuk yumurtası olmuyomuş.bunu içen lerinde olmuş.
canım bu koç yumurtası nasıl oluyomus ılk defa duydum nerden bulunuyoKızlar günaydın. Bişe sorcam koç yumurtası iyi geliyormuş eşlerimize. Birinin 15 yıl erkekten dolayı çocuğu olmamış bunu denemişler olmuş.Duyan bilen varmı? Bizde dün başladık iki günde bir yapıcaz. Bide eşim emodex kapsül, menagon, klomen , havuç suyu, nohut suyu , ısırgan çayı , çoban çökerten , keçi boynuzu tozu , incir kürü ve ballı karışım kullanıyo şimdi omega 3 almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz omega 3 varmı ?
Canim saracoglundan duymustum fsh yuksek olan kesinlikle keciboynuzu tuketmesin demistikızlarrrr günaydınn esimin fsh ı cok yuksek %68 ıbrahım saracoglu testere dıslı aslanpencesını öneriyo kaynatıp verıyorum aksamları bunu içiren varmı sizce düsürür mü ? ama kecıboynuzu da yıyo esım acaba kecı boynuzu fshı dahada yukseltırmı
bn esime defalarca soyluyorum durmadan yıyo o zaman vermıyım bıde nohut kurunu ıyı dıyo sarac oglu su an bı tek aslanpencesını verıyorum aksamları teseye kadar ıcırıcem bakalımCanim saracoglundan duymustum fsh yuksek olan kesinlikle keciboynuzu tuketmesin demisti
bızde aldık kecı boynuzu pekmezı ama fsh mız cok yuksek o yuzden vermıcem dusurmeye calısıyoruzKizlar mufit hoca bize ozellikle keciboynuzu pekmezi onerdi
:) ye desek yemezler inadina yapiyolar benimkide yemiyo fsh 0.6 yemesi lazimbn esime defalarca soyluyorum durmadan yıyo o zaman vermıyım bıde nohut kurunu ıyı dıyo sarac oglu su an bı tek aslanpencesını verıyorum aksamları teseye kadar ıcırıcem bakalım
Canım keçi boynuzu fshı yükseltiyor. Fsh sı kaveyin düşürüyor kahve kola. Ama tabi farklı zararları olabilir çok tüketmenin onu bilemem.aynenn yaa baska zaman olsa o ıgrenc bu ıgrenc dıyolar ınadına olcak a ıste yemın ederım ot arastırmaktan yakında bı aktar dukkanı acarım heralde evım aktar dukkanına döndu rabbım yardım etsın barı kullandıgımıza degse
hmm ılk defa duydum cnm o zaman kahvede vereyım kolayı sevmıyor ıcmezCanım keçi boynuzu fshı yükseltiyor. Fsh sı kaveyin düşürüyor kahve kola. Ama tabi farklı zararları olabilir çok tüketmenin onu bilemem.
Bende bir prof. Duydum nette araştırdım doğruymuş. Nescafe kolanın kaveyinin düşürdüğünühmm ılk defa duydum cnm o zaman kahvede vereyım kolayı sevmıyor ıcmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?