Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım GNC'nin triple fish oil'i var. Ben kendim ve eşim için ondan aldım. Çok iyi bir ürün.

Son düzenleme:
canım msjını okuyunca nasıl umutlandım bilemezsin daha öncede yazmıştım buraya bizdede maturasyon arrest cıktı kaan hocada tedaviye başladık siz teselerden sonra tedavi gördünüzmü yoksa kendiliğindenmi çıkış oldu inşallah bizlerde yaşarız bu mutluluğu

kız ne yaptın böle hepsini nasıl içiyo bunların koç yumurtasını bende duymuştum o nasıl bişey bide biz de 3gündür tavuk yumurtası içiyorum sabahları horozlu horozu olmayan tavuk yumurtası olmuyomuş.bunu içen lerinde olmuş.

Kizzz adam gıda zehirlenmesi olcak

cnm nasıl ıcıyosunuz tavuk yumurtasını cıg mı pısırmeden mı

canım bu koç yumurtası nasıl oluyomus ılk defa duydum nerden bulunuyo

kızlarrrr günaydınn esimin fsh ı cok yuksek %68 ıbrahım saracoglu testere dıslı aslanpencesını öneriyo kaynatıp verıyorum aksamları bunu içiren varmı sizce düsürür mü ? ama kecıboynuzu da yıyo esım acaba kecı boynuzu fshı dahada yukseltırmı

Canim saracoglundan duymustum fsh yuksek olan kesinlikle keciboynuzu tuketmesin demisti

bn esime defalarca soyluyorum durmadan yıyo o zaman vermıyım bıde nohut kurunu ıyı dıyo sarac oglu su an bı tek aslanpencesını verıyorum aksamları teseye kadar ıcırıcem bakalım
:) ye desek yemezler inadina yapiyolar benimkide yemiyo fsh 0.6 yemesi lazim

aynenn yaa baska zaman olsa o ıgrenc bu ıgrenc dıyolar ınadına olcak a ıste yemın ederım ot arastırmaktan yakında bı aktar dukkanı acarım heralde evım aktar dukkanına döndu rabbım yardım etsın barı kullandıgımıza degse

Canım keçi boynuzu fshı yükseltiyor. Fsh sı kaveyin düşürüyor kahve kola. Ama tabi farklı zararları olabilir çok tüketmenin onu bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…