Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doktora güvenmek çok iyi bu tedaviyi bile etkiliyo bende kaan hocaya çok güveniyorum.ben emre bey kötüdür diyemem bende sizin gibi azolu hastayız ben onda bunları yaşadım siz de aynısını yaşacaksınız diye bişey yok herkesin tedavi şekli farklı yalnış anlamayın lütfen.ben kaan hocaya görüşmeye gittim öyle ümitlendim ki anlatamam çünkü o kadar güzel anlattıki sevdim adamı kaan hocayı begenmeyen yok mu vardır.bende hiçbir doktoru korumam ben benim gibi olanların yanında olurum çünkü beni bitek onlar anlar.biz sperm testini başka yerde yaptırdık begenmedi burda yaptırın dedi biz onun kötü zamanına denk geldik sanırım yada hayırlısı böyleymiş.

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun. Yinede gelişmelerden haberdar et bizi.
Tm canimda galiba ettrlemek zorunda kalcaz o bahsedigim zorunlu ayrilik olucak gibi.rabbim hakkimizda hayirlisini versin.dua edin esim icin nolur.rabbim hakkimizda hayitlisini verdin edimi almasin benden(

Umut olabıldımse ne mutlu bana canım
Her zaman umudunuzu kaybetmeyın benım bıttı dedegım zaman hersey yenıden basladı

çiçekoo canım doğal yolla sperm çıktıdemişsin bizde 2009 da tese ameliyatı olduk emre beye ama sonuç sıfır.Sizde sorun neydi teseden ne kadar süre sonra sperm çıktı

Canım 2010 2011 ıkı defa tese oldu esım bırını kaan hoca yaptı... Sonuc maturasyon erstı cıktı patolojı raporunda ... Bız umudu kesmısken celalettın hocaya gıttık 2013 hazıranda orda esım test verdı uc dort adet sperm bulunmus ılkdefa spem gormus olduk sonra tedavıyle 10 bın oldu ..
Tub bebek yontemıylede bır oglumuz oldu rabbım hepınıze nasıpetsın ınsallah bu guzel duyguyu dualarım hepınızle

Hepinize cok tesekkur ederim. Allah razi olsun dua ettiniz destek oldunuz. Nasip degilmis demekki.Allahim burdaki herkesin yuzunu guldurur insallah.Biraz kafamizi dinleyip savasa devam edicez biz. Hepinizi opuyorum
Hepinize cok tesekkur ederim. Allah razi olsun dua ettiniz destek oldunuz. Nasip degilmis demekki.Allahim burdaki herkesin yuzunu guldurur insallah.Biraz kafamizi dinleyip savasa devam edicez biz. Hepinizi opuyorum
cnm cok uzuldum gercektenn ama hic uzulmr umudunu yititmr derim ben yime devam et bi sekilde umut isigi vikacaktir bi yerlerdrn benim de esim bu pazartesi mikto tese olcak emre bey yapicak insallah hayirli sonuclar olur

Kızlar günaydın. Bişe sorcam koç yumurtası iyi geliyormuş eşlerimize. Birinin 15 yıl erkekten dolayı çocuğu olmamış bunu denemişler olmuş.Duyan bilen varmı? Bizde dün başladık iki günde bir yapıcaz. Bide eşim emodex kapsül, menagon, klomen , havuç suyu, nohut suyu , ısırgan çayı , çoban çökerten , keçi boynuzu tozu , incir kürü ve ballı karışım kullanıyo şimdi omega 3 almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz omega 3 varmı ?

cnm
sen bu klomeni ve emodex i nasil veriosun esine doktor tavsiyesiylemi kac gun araliklarla gunde kne kadar veriyosunnn

pekı sızın problem nedır cnm bnm esım de cıft taraflı ınmemıs testıse baglı azosıpermı vardı fsh cok yuksek % 68 gecen sene ındırıldı testıslerı aynı anda tese de oldu ama bı sonuc alamadık bu sene emre bakırcıogluna gıdıyoruz suan benı hazırlıyolar ıgne kullanıorum pazartesı bnm hazırlanmam bıtıyo pazartesı gunu esımı mıkro teseye alcaklar eger sıperm bulunursa bnm yumurtalarım toplancak ınsallah allahın ıznı ıle ama bıze emre bey bı ılac vermedı gerek duymadı bn cok ıstedım kullandırmak esıme en azından amelıyata hazırlık dıye dusundum fshı falan dusure bılmek ıcın ama vermedı acıp bakıcaz ılaca gerek yok dedı klomenı vermek ıstedım ama zarar verır dıye korktum acıkcası

Ha
hadi canim insallah tesede bulunur evet emre bey hic birsey tavsiye etmiyor bizede aynisini soyledi fsh kac esinin simdi

hadi canim insallah tesede bulunur evet emre bey hic birsey tavsiye etmiyor bizede aynisini soyledi fsh kac esinin simdi[/QUOTE]
esımın bır ay once baktırdık % 68 cıktı cnm suan bn gonalf ıgnesı kullanıyorum dun kontrol ettı yumurtalarım baya buyumuss cok ıyı dedı doktor bıde meronial iğnesi verdi bı tane daha var ama adını tam hatırlamıyorum cnm prognial dıye hatırlıyorum cnm bnm hazırlıgım bıtınce pazartesı gunu esım tese olcak eger bulunursa aynı gun bnm yumurtalarım toplancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…