Doktora güvenmek çok iyi bu tedaviyi bile etkiliyo bende kaan hocaya çok güveniyorum.ben emre bey kötüdür diyemem bende sizin gibi azolu hastayız ben onda bunları yaşadım siz de aynısını yaşacaksınız diye bişey yok herkesin tedavi şekli farklı yalnış anlamayın lütfen.ben kaan hocaya görüşmeye gittim öyle ümitlendim ki anlatamam çünkü o kadar güzel anlattıki sevdim adamı kaan hocayı begenmeyen yok mu vardır.bende hiçbir doktoru korumam ben benim gibi olanların yanında olurum çünkü beni bitek onlar anlar.biz sperm testini başka yerde yaptırdık begenmedi burda yaptırın dedi biz onun kötü zamanına denk geldik sanırım yada hayırlısı böyleymiş.Bize öyle davranmadılar canım.. Testlerinizi yaptırın gelin dediler.. Herkese aynı davranmaları beklenemez ki zaten..Ben memnunum çıkar çıkmaz ayrı konu Allah bilir onu.. Ameliyatı iyiyse aradığımda ulaşıyorsam o dr. iyidir benim için.. Gnc ürünü bize önermedi mesela.. Demekki sizin için farklı bi tedavi düşünmüş. Gayet normal bu bence.. Ayrıca sperm testini orada vermemiz için bişey demedi bize.. Bizden de istedi yaptırıyoruz 2 haftada bir devlet hastanesinde.. İğne hap vermiosa belki de boşuna tedavi uygulamamk içindir.. Ben bu duruma şahsen derimm ki Allah razı olsun. Beni kandırmak için iğne de yapabilir yani.. Bu topicte ben bildim bileli en başarılı tese yapan emre bey bana göre değişmedi. Tedaviyi pek önermediği de herkesin bildiği bişey.. Murad Başar da iyi bir sürü haberini aldık.. Müfit Günel de iyi. Celalettin hoca da tese yapıyor mu bilmiyorum... Ama ben başından beri Emre beye güveniyorum.. Tedavi yapıosa yapar yapamıosa tese der.. Tansel hoca da aylardır @emel3001 arkadaşımıza gnc ürünleri kullandırıyor mesela ki hiç şikayetçi değiller bu durumdan. Neden yapıyorlar sperm kalitesini artırmak güçlendirmek için.. İnşallah Rabbim hepimizin şifasını versin.. Olumsuz şeyler yaşamak tabiki hoş değil bende yaşadım gayet ii biliyorum.. Rabbim gönlünüze göre versin canım.. Korumak gibi olmasın kimseyi de korumam... benim başıma da kötü şeyler geldi çünkü.. Kimse beni ilgilendirmez.. Ben sadece başından beri emre hocanın dediğinden çıkmadığımız için pişman değilim.. İyiki tedavi olmayı tercih etmedik iyiki direkt tese olacağız.. İnşallah çıkar çıkmazsa da canımız saolsun.. Rabbim istemiyor derim.. Ama kimseyi korumam bu konuda.. Kim korursa da mantıklı gelmiyor.. Belki farklı şekilde bakıp değerlendiriyor olabilirz bu durumu canım.. Kötü şeyler yaşadığınıza üzüldüm.. Gerçekten bir tek arkadaşın kötü bişey yaşamasına tahammül edemiyorum..
Tm canimda galiba ettrlemek zorunda kalcaz o bahsedigim zorunlu ayrilik olucak gibi.rabbim hakkimizda hayirlisini versin.dua edin esim icin nolur.rabbim hakkimizda hayitlisini verdin edimi almasin bendenAnladım canım hakkında hayırlısı olsun. Yinede gelişmelerden haberdar et bizi.
ayyy canım ne kadar sevindim senin adınaa evet biz buralarda yeniyiz sizin gectiginiz yollardan geciyoruz zor ve sabır ısteyen yollar umarım bizde sizin gibi guzel yavrularla kucaklarımızı doldururuz senin yazdıklarını okuyunca ıcımde kucukte olsa bı umut ısıgı olustu
çiçekoo canım doğal yolla sperm çıktıdemişsin bizde 2009 da tese ameliyatı olduk emre beye ama sonuç sıfır.Sizde sorun neydi teseden ne kadar süre sonra sperm çıktı
ne desem içinin acısı dinmez ama inşlh bundan sonraki tedavilerde evladına kavusursun cnm...Malesef olumsuz ;( ne dicegimi bilemiuorum
Hepinize cok tesekkur ederim. Allah razi olsun dua ettiniz destek oldunuz. Nasip degilmis demekki.Allahim burdaki herkesin yuzunu guldurur insallah.Biraz kafamizi dinleyip savasa devam edicez biz. Hepinizi opuyorum
cnm cok uzuldum gercektenn ama hic uzulmr umudunu yititmr derim ben yime devam et bi sekilde umut isigi vikacaktir bi yerlerdrn benim de esim bu pazartesi mikto tese olcak emre bey yapicak insallah hayirli sonuclar olurHepinize cok tesekkur ederim. Allah razi olsun dua ettiniz destek oldunuz. Nasip degilmis demekki.Allahim burdaki herkesin yuzunu guldurur insallah.Biraz kafamizi dinleyip savasa devam edicez biz. Hepinizi opuyorum
rabbim oglunu sana bagislasin cnmm mutlulugunuz daim olsunnUmut olabıldımse ne mutlu bana canım
Her zaman umudunuzu kaybetmeyın benım bıttı dedegım zaman hersey yenıden basladı
sen bu klomeni ve emodex i nasil veriosun esine doktor tavsiyesiylemi kac gun araliklarla gunde kne kadar veriyosunnnKızlar günaydın. Bişe sorcam koç yumurtası iyi geliyormuş eşlerimize. Birinin 15 yıl erkekten dolayı çocuğu olmamış bunu denemişler olmuş.Duyan bilen varmı? Bizde dün başladık iki günde bir yapıcaz. Bide eşim emodex kapsül, menagon, klomen , havuç suyu, nohut suyu , ısırgan çayı , çoban çökerten , keçi boynuzu tozu , incir kürü ve ballı karışım kullanıyo şimdi omega 3 almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz omega 3 varmı ?
Evet canım doktorumuz kaan aydos tavsiye etti klomen bir gün durup birgün içiyor emodex hergün sabah akşam içiyor.cnm
sen bu klomeni ve emodex i nasil veriosun esine doktor tavsiyesiylemi kac gun araliklarla gunde kne kadar veriyosunnn
hadi canim insallah tesede bulunur evet emre bey hic birsey tavsiye etmiyor bizede aynisini soyledi fsh kac esinin simdipekı sızın problem nedır cnm bnm esım de cıft taraflı ınmemıs testıse baglı azosıpermı vardı fsh cok yuksek % 68 gecen sene ındırıldı testıslerı aynı anda tese de oldu ama bı sonuc alamadık bu sene emre bakırcıogluna gıdıyoruz suan benı hazırlıyolar ıgne kullanıorum pazartesı bnm hazırlanmam bıtıyo pazartesı gunu esımı mıkro teseye alcaklar eger sıperm bulunursa bnm yumurtalarım toplancak ınsallah allahın ıznı ıle ama bıze emre bey bı ılac vermedı gerek duymadı bn cok ıstedım kullandırmak esıme en azından amelıyata hazırlık dıye dusundum fshı falan dusure bılmek ıcın ama vermedı acıp bakıcaz ılaca gerek yok dedı klomenı vermek ıstedım ama zarar verır dıye korktum acıkcası
Canin emodex dedigin bitkiselmi bize sadece klomen verdi hocaEvet canım doktorumuz kaan aydos tavsiye etti klomen bir gün durup birgün içiyor emodex hergün sabah akşam içiyor.
Ha
hadi canim insallah tesede bulunur evet emre bey hic birsey tavsiye etmiyor bizede aynisini soyledi fsh kac esinin simdi[/1 ay önce baktırdık cnm %68 di bnde suan gonalf ıgnesı kullanıorum ve meronial diğer ignemin adını tam hatırlamıyorum ama onu prongnal dıye hatırlıyorum ama emın dglm ısmınden onlar bıtsın pazartesı tese olcak dun baktı doktor bey yumurtalarım buyumuss cok ıyı dedı
aminn cnm insallahhh siz hangi doktordasınız ne zaman sizin kiHadi insallah rabbim yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?