allah allah ilginçç gercektenn cnm yaaBende bir prof. Duydum nette araştırdım doğruymuş. Nescafe kolanın kaveyinin düşürdüğünü
Allah yardimciniz olsunn canimm. Insallah sperm bulundu diye yazarsin.kızlarr pazartesi günü eşim mikro teseye gircek şimdiden sabırsızlanıyorum umarım hersey yolunda gider lütfen bize dua edermisiniz
insallah cnmmmAllah yardimciniz olsunn canimm. Insallah sperm bulundu diye yazarsin.
Canimm inssllah yuzunuz guler.... sevinc dolu mesajlar yazarsin buraya insallahkızlarr pazartesi günü eşim mikro teseye gircek şimdiden sabırsızlanıyorum umarım hersey yolunda gider lütfen bize dua edermisiniz
Bi kac konuda okumustum canim ovulasyon testi gebelikte de cift cizgi cikti falan yazanlari insallah seninki de hamileliktendir yaa cok heyecanlandimmkızlar halen hastalanmadım gecen hafta ovulasyn testı yapmak ıstedım yaptım pozıtıf oysakı adetım gecıktı yumurtlama donemınde deqılım bugunde ıkı tane yaptım yıne pozıtıf suleyman beye maıl attım durumu anlattım hamılelık olabılır yarın beta hcg testı yaptır ınsallah pozıtıf cıkar yazmıs gectımız cma yapmıstım sonuc alamamıstım doktor gec dollenme olabılır demıstı bu ovulasyon testlerıyle hamılelık oqrenılır mı suleymen bey olabılır demıs ama anlamadım
cuma gunune randevu aldım cnm o zaman yaptırcam burası kucuk yer acıl yapmıyor evet bende bugun arastırdım ovulasyon testıyle anlasılabılıomus gecen hafta yaptıgımda bılmıodum bunu pozıtıf cıkınca sasırdım bugunde suleyman beyle gorustum onada attım resmı durumu anlattım oda yarın bır test yap hamılelık olabılır yazmısBi kac konuda okumustum canim ovulasyon testi gebelikte de cift cizgi cikti falan yazanlari insallah seninki de hamileliktendir yaa cok heyecanlandimmkeske bi acile gidip kan verseydin sabah olmaz simdi sana
Ayyyy canim hadi insallah kizz ben bile heycanlandim:)
valla bende cok heyecanlandım ama bır yandanda korkuyorum ya negatıfseAyyyy canim hadi insallah kizz ben bile heycanlandim:)
Rabbim hayirlisini versin su cizgiyi gormek bile cok guzel:)valla bende cok heyecanlandım ama bır yandanda korkuyorum ya negatıfse
amın cnm evet aynen bu ıkıncı cızgıyı gorunce cok mutlu oldum ınsallah doqrudurRabbim hayirlisini versin su cizgiyi gormek bile cok guzel:)
Gelll cuma geeelllcuma gunune randevu aldım cnm o zaman yaptırcam burası kucuk yer acıl yapmıyor evet bende bugun arastırdım ovulasyon testıyle anlasılabılıomus gecen hafta yaptıgımda bılmıodum bunu pozıtıf cıkınca sasırdım bugunde suleyman beyle gorustum onada attım resmı durumu anlattım oda yarın bır test yap hamılelık olabılır yazmıs
amınnnn canım amınnn ınsallahhhhhhhhhh keske oyle bırsey olsaaaa dunyalar benım olurGelll cuma geeelllrabbim gonlundekini versin insallah canimmm... Bi mucizeye sahit olacaz belki de :) dun gece uyuyamadim ben de burdaki eski arkadaslarin yazilarini okudum arkadasin birisi once azospermmis sonra 500bin sperm çıkmış ve o degerle dogal yoldan hamile kalmis hem de iki defa :)) belki seninki de oyle biseydirrr
Dun okuyunca cok sasirdim ama rabbim isterse olmayacak bisey yok bol bol dua edicem senin icinnnamınnnn canım amınnn ınsallahhhhhhhhhh keske oyle bırsey olsaaaa dunyalar benım olur
saqol canım benım orası oyle rabbım ısterse olurDun okuyunca cok sasirdim ama rabbim isterse olmayacak bisey yok bol bol dua edicem senin icinnn
Canimm ben meraktn olurdum hemn yaptrrdim cumaya cok var :) insallah hamilesindirr.mucize olacakkk eger hamileysen :)))) insallahhhhhsaqol canım benım orası oyle rabbım ısterse olur
evet olursa mucıze olacak yınede umıtlenmeyeyım ben kızlarCanimm ben meraktn olurdum hemn yaptrrdim cumaya cok var :) insallah hamilesindirr.mucize olacakkk eger hamileysen :)))) insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?