dayanmak zorundayım cnm cuma gunu doktor randevum beklemem lazımevet olursa mucıze olacak yınede umıtlenmeyeyım ben kızlar
Ben de kullanmamasını düşündüm ama hocaya sonuçları attık cevap gelsin yine ayrıca sorucam keçiboynuzunu bıbırakalım mı diye canım. Teşekkür ederim fikrin içincanım sanırım fsh yükselmeye başlamış 7 olmuş keçiboynuzu daha verme istersen ısırgan içsin.
Napayım canım işte bir umut duyduğumuzu yapmaya çalışıyoruz rabbim sebep kılsın inşallah şifa olsun eşlerimize.Kizzz adam gıda zehirlenmesi olcak
Aminnnnn canimm insallahNapayım canım işte bir umut duyduğumuzu yapmaya çalışıyoruz rabbim sebep kılsın inşallah şifa olsun eşlerimize.
Valla canım ciğerciler de oluyo onun beyaz derisini soyuyosun içinden beyaz tavuk eti gibi çıkıyo çıkan eti yıkayıp julian doğrayıp biraz tuz kekik pul biberle harmanlayıp teflonda kendi buharıyla suyuyla pişiriyorum fena olmuyormuş ben yemedim haram kadınlara diye biliyorum onun için yemedim ama eşim sıkıntı yapmadı baharatlarla güzel oluyormuş.cnm nasıl ıcıyosunuz tavuk yumurtasını cıg mı pısırmeden mı
Canım ciğercilerde oluyo.canım bu koç yumurtası nasıl oluyomus ılk defa duydum nerden bulunuyo
çiğ canım sarısını içiyo akını atıyo.tavuklarımız var horozda var bakalım 1 ay içsin.cnm nasıl ıcıyosunuz tavuk yumurtasını cıg mı pısırmeden mı
evet kesin bence keçiboynuzunu çok yüksek fsh.testesteron hormonun kaç sizin o düşüktür sanırım fsh yüksek olunca bak ısırgan çayı yap akşamlarıda onu içir bu testesteron hormonunu yükseltir fsh düşerkızlarrrr günaydınn esimin fsh ı cok yuksek %68 ıbrahım saracoglu testere dıslı aslanpencesını öneriyo kaynatıp verıyorum aksamları bunu içiren varmı sizce düsürür mü ? ama kecıboynuzu da yıyo esım acaba kecı boynuzu fshı dahada yukseltırmı
esımın bır ay once baktırdık % 68 cıktı cnm suan bn gonalf ıgnesı kullanıyorum dun kontrol ettı yumurtalarım baya buyumuss cok ıyı dedı doktor bıde meronial iğnesi verdi bı tane daha var ama adını tam hatırlamıyorum cnm prognial dıye hatırlıyorum cnm bnm hazırlıgım bıtınce pazartesı gunu esım tese olcak eger bulunursa aynı gun bnm yumurtalarım toplancak[/QUOTE]hadi canim insallah tesede bulunur evet emre bey hic birsey tavsiye etmiyor bizede aynisini soyledi fsh kac esinin simdi
evet canım emodex bitkisel antioksidan bunu bulamasssan herhangi bi bitkisel antioksidan alabilirsin.Canin emodex dedigin bitkiselmi bize sadece klomen verdi hoca
Rabbim yardımcınız olsun rabbimden ümit kesilmez yeterki istemesini bilelim hakkınızda hayırlsı canımkızlarr pazartesi günü eşim mikro teseye gircek şimdiden sabırsızlanıyorum umarım hersey yolunda gider lütfen bize dua edermisiniz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız hadi hamilesin inşallah heycanlandım yaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah hayırlısı olsun
ınsallah cnm benımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız hadi hamilesin inşallah heycanlandım yaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah hayırlısı olsun
Emodex kapsül den bahsediyorsunuz demi arkadaşlar vitamin için kaan hocanım tavsiye ettiği mi ? Eğer o ise ben de o ilaçtan umutluyum çünkü eşime daha önce neofortil vermişti 3 ay kullandı testesteron u hep aynı seviyelerdeydi hemen hemen 1 ay eşin emodexten kullandı ki başka şeylerde kullanıyor yazmıştım daha önce kullandıklarını ama ben emodexin etkisi olduğunu düşünüyoruz. Rabbim vesile kılsın inşallah şifamızı versin en kısa zamanda.evet canım emodex bitkisel antioksidan bunu bulamasssan herhangi bi bitkisel antioksidan alabilirsin.
Canimm ovulasyon testi yapma direkt gebelik testi yaparmisn. Ordana daha net konusulabilir. Tamam ovulasyondan ogrenenlerde var hamilelikleri ama yanilticida olabilir.. sen bi gebelik testi yapınsallah cnm benım
Emodexi de neofortili bulamadığımız için hocadan başka ilaç tavsiye etmesini istedik o da emodex dedi inşallah bunda da bi hayır vardır.Emodex kapsül den bahsediyorsunuz demi arkadaşlar vitamin için kaan hocanım tavsiye ettiği mi ? Eğer o ise ben de o ilaçtan umutluyum çünkü eşime daha önce neofortil vermişti 3 ay kullandı testesteron u hep aynı seviyelerdeydi hemen hemen 1 ay eşin emodexten kullandı ki başka şeylerde kullanıyor yazmıştım daha önce kullandıklarını ama ben emodexin etkisi olduğunu düşünüyoruz. Rabbim vesile kılsın inşallah şifamızı versin en kısa zamanda.
Yarin randevu aldim yarin yapicam cnm kan testiCanimm ovulasyon testi yapma direkt gebelik testi yaparmisn. Ordana daha net konusulabilir. Tamam ovulasyondan ogrenenlerde var hamilelikleri ama yanilticida olabilir.. sen bi gebelik testi yap
Ayyyy hadi insallah hayirli mubarek günde o güzel haberi alirizYarin randevu aldim yarin yapicam cnm kan testi
İnş. Gebesindir cnm negatif çıkarsada önlemini al sorun birken iki olmasın kontrolunu ol canımYarin randevu aldim yarin yapicam cnm kan testi
Insallah cnmAyyyy hadi insallah hayirli mubarek günde o güzel haberi aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?