Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm nasıl ıcıyosunuz tavuk yumurtasını cıg mı pısırmeden mı
Valla canım ciğerciler de oluyo onun beyaz derisini soyuyosun içinden beyaz tavuk eti gibi çıkıyo çıkan eti yıkayıp julian doğrayıp biraz tuz kekik pul biberle harmanlayıp teflonda kendi buharıyla suyuyla pişiriyorum fena olmuyormuş ben yemedim haram kadınlara diye biliyorum onun için yemedim ama eşim sıkıntı yapmadı baharatlarla güzel oluyormuş.

evet kesin bence keçiboynuzunu çok yüksek fsh.testesteron hormonun kaç sizin o düşüktür sanırım fsh yüksek olunca bak ısırgan çayı yap akşamlarıda onu içir bu testesteron hormonunu yükseltir fsh düşer

hadi canim insallah tesede bulunur evet emre bey hic birsey tavsiye etmiyor bizede aynisini soyledi fsh kac esinin simdi
esımın bır ay once baktırdık % 68 cıktı cnm suan bn gonalf ıgnesı kullanıyorum dun kontrol ettı yumurtalarım baya buyumuss cok ıyı dedı doktor bıde meronial iğnesi verdi bı tane daha var ama adını tam hatırlamıyorum cnm prognial dıye hatırlıyorum cnm bnm hazırlıgım bıtınce pazartesı gunu esım tese olcak eger bulunursa aynı gun bnm yumurtalarım toplancak[/QUOTE]
canım fsh yüksek neden hemen tese oluyosun merional ve ovitrelle düşürür fsh bunları dene bizimde 11.00 di sıfıra düştü şimdi 5.17 olmuş.bence fsh düşür sonra tese ol derim bide testesteron yüksek olursa cıkma ihtimalı çok yüksek.

kızlarr pazartesi günü eşim mikro teseye gircek şimdiden sabırsızlanıyorum umarım hersey yolunda gider lütfen bize dua edermisiniz
Rabbim yardımcınız olsun rabbimden ümit kesilmez yeterki istemesini bilelim hakkınızda hayırlsı canım

evet canım emodex bitkisel antioksidan bunu bulamasssan herhangi bi bitkisel antioksidan alabilirsin.
Emodex kapsül den bahsediyorsunuz demi arkadaşlar vitamin için kaan hocanım tavsiye ettiği mi ? Eğer o ise ben de o ilaçtan umutluyum çünkü eşime daha önce neofortil vermişti 3 ay kullandı testesteron u hep aynı seviyelerdeydi hemen hemen 1 ay eşin emodexten kullandı ki başka şeylerde kullanıyor yazmıştım daha önce kullandıklarını ama ben emodexin etkisi olduğunu düşünüyoruz. Rabbim vesile kılsın inşallah şifamızı versin en kısa zamanda.

Emodexi de neofortili bulamadığımız için hocadan başka ilaç tavsiye etmesini istedik o da emodex dedi inşallah bunda da bi hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…