- 22 Mart 2015
- 95
- 101
- 23
- 33
Evet canım.. Klinefelter gibiler ama genetik tanıları normal çıkıyor.. Ne yazıkki işte neden olduğu bilinemiyor.. Bu sebebplede hastalığı teşhis edilemeyen yani sebebpsiz olan %50 lik kısma giriyoruz.. Bazen tese.de çıkıyor bazen çıkmayabiliyor.. Malesef bu konuda tam birşey söyleyemiyor dr.lar.. Çünkü sebebi belli değil.. Sende yaz bilgilerini listeye seni de ekleyeyim canım..
Günaydınnn canlarımmmm... Gününüz ve haftanız güzel olsun.. Umudumuz41 arkadaşımız için mucize dolu bi hafta olsun inşallah...
Arkadaşlar Merhaba. Az önce geçmiş msjlarima bakarken sizlere umut olsun diye birkaç cümle yazmak istedim. Daha sonra detaylı bir şekilde yazmayı düşünüyorum ama suan vaktim yok. Biz azospermiyle eylül 2012 de tanıştık. 0 spermle ve umutsuzca. Hatta tedavi bile olmadık doğru dürüst. Bi anlik kararla Kaan Aydos ta tese olduk.Genart ta tup bebek yaptırdık.Suan ikiz kızlarımıza hamileyim Allahın izniyle.Umutsuz olmayın, Allah hepinize nasip etsin inşallah ....
Hangi tedavi listesine benim yaşım 23 eşim 26 bahceci klinigi tedavi oluyoruz canim
Birde klinefelter için bitkisel ne yapmalıyız neler yemeliyiz tese de kaliteli sperm bulunsun diye
Canım hayırlısıyla kavuş evlatlarına.. Çok mutlu olduk gerçekten... Hayırlı doğumların olsun Allah bir avazda kurtarsın canım
Canım topic.in 1. sayfasında liste yazıo linke tıkla görürsün.. Klinefelterllileri de görebilirsin oradan.. Yapmanız gereken şeyler aslında size bahçecide söylenmiş olmalı canım.. Tansel beyde mi tedavi oluyorsunuz?
Canım programlar desteklemiyordur telden açıyorsan. pc.den denemen gerekiyor sanırım.Ama o linke tıkladım açılmıyor dedi
Hayalımm77 sana sorum olacaktı kackere tese veya mikrotese oldunuz tup bebek denemeniz oldumu olduysa gebelik oluşmuşmuydu şimdi neler yapıyorsunuz çok soru sordum galibaCanım programlar desteklemiyordur telden açıyorsan. pc.den denemen gerekiyor sanırım.
benim eşimde 6 yaşında çift taraflı inmemiş ameliyatı olmuş geç kalındığı için biri çürümüş onu almışlar diğerinide tam indirememişlerBenim eşimin 6 yaşında testis indirme operesyonu geçirmiş aynın anda fıtıkda olmuş bir testisi buyuzden otrofi diğeri de neden atrofi bilmiyorum
Ne aşamadadınız şimdi 6yaşında ameliyat yapan doktor eşimin annesi demiş benim yerime başka Bi doktor yapsaydı testistini almıştı ugraşmazdı ben çok uğraştım demişbenim eşimde 6 yaşında çift taraflı inmemiş ameliyatı olmuş geç kalındığı için biri çürümüş onu almışlar diğerinide tam indirememişler
Benim eşimin tek testisti indirilmiş digerinde sorun yokmuş ama şimdi neden atrofi bilmiyorumbenim eşimde 6 yaşında çift taraflı inmemiş ameliyatı olmuş geç kalındığı için biri çürümüş onu almışlar diğerinide tam indirememişler
Anladım sizin sorun ne Azo olarak acaba
Hayalımm77 sana sorum olacaktı kackere tese veya mikrotese oldunuz tup bebek denemeniz oldumu olduysa gebelik oluşmuşmuydu şimdi neler yapıyorsunuz çok soru sordum galiba
Rabbim yardımcı olsun neler yaşamışın rabbim emeklerini boşa cıkarmısın inşallah çıkar tesede bizde teyze oluruzBiz hiç tedavi olmadık..
Sadece bitkiseller kullandık. Hormonlar düştü.. Atrofik testis var, tıkanıklık varikosel yok.. Fsh ve lh yüksekti. Testesteron normaldi. İlk evlendiğim yıl betahcg yüksekti bu yüzden hamilesin dediler.. Spermiyogram yapıldı sperm var dediler hatta dondurduk bile dediler. Ama sıradan bir hastaneydi.. Sonrasında bebek düştü dediler bir sürü şeyler.. Aslına bakarsan inanmıyorum şuanda o hastaneye.. Sonra dondurulan spermleri de sorduk biz imha edildi dediler.. (dondurulacak kalitede değilmiş sözde) saçmalık saçmalık üstüne.. Zaten imkansızdı hamile kalmam nasıl oldu anlamıyorum.. Biz sonrasında bayağı ara verdik o tecrübeden dolayı.. sadece benim çabalarımla bitkiseller kullandık. Eşim tamamen vazgeçmişti artık.. Ama yıllar sonra test yaptırdığımızda hormonlarının düzelmeye başladığını farkettik.. Normal değerlere kadar düşmüş durumda.. Ve hiç tedavi olmadık biz.. Şimdi testesteron hormonu 3.08.. Normal aslında ama Emre hoca teseye kadar biraz daha arttırmak istedi.. Bu sebeple de Choriomon 5000 mg. kullanıyoruz haftada bir. Yani pregnly in bir başka çeşidi.. Aynı görevi görüyorlar. Yakında tesemiz olacak.. 24 yada 25 nisan gibi.. Bu yüzden hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum.. Bakalım Rabbim neyi uygun görecek bize.. Dua ediyorum sürekli..
Rabbim yardımcı olsun neler yaşamışın rabbim emeklerini boşa cıkarmısın inşallah çıkar tesede bizde teyze oluruz
Tamam canımTeşekkür ederim canım aminnnn inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz bu topic.te..Rabbimden hayırlısını istiyor ve dua ile bekliyoruz.. Bu arada seni de tedavi olanlar listesin ekledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?