- 22 Mart 2015
- 95
- 101
- 23
- 33
Bende iyiki uyeyim diyorum kendimi iyi hissediyorum anlatabildiğim icinİnş bol bol kaliteli sperm bulunur canım gerçekten zor günler gecirmisssin inş bundan sonra güzel günler seni bekler ve bizde seninle çok mutlu oluruz canım Rabbim hepimizin yardimcisi olsun inş iyiki bu sayfaya üyeyim beni birtek sizler anlıyorsunuz
Listede göremedim baktımdaTeşekkür ederim canım aminnnn inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz bu topic.te..Rabbimden hayırlısını istiyor ve dua ile bekliyoruz.. Bu arada seni de tedavi olanlar listesin ekledim..
Listede göremedim baktımda
1sayfada tedavi listesi yazıyo tıkla oraya acılıyoSiz listeye nasıl ulaşınız 1.sayfda yazan yerdenmi
İnş bol bol kaliteli sperm bulunur canım gerçekten zor günler gecirmisssin inş bundan sonra güzel günler seni bekler ve bizde seninle çok mutlu oluruz canım Rabbim hepimizin yardimcisi olsun inş iyiki bu sayfaya üyeyim beni birtek sizler anlıyorsunuz
Tamam inşallah listede birgun ikizlerinin annesi yazarCanım akşam güncelleyeceğim.. Akşam görebilirsiniz listede isimlerinizi..
Okadar zorki bazen diyorum olcam anne bazen hiç olmicamı bu dünyayı geçtim öbür dünyayı düşünüyorum diyorum ölürsem kabrime bir fatıha şerife okumaya gelecek evladım olmicak diye
Aminnnn canımm.. Hepimiz mutlu olalım.. Her bir arkadaşım mutlu olmayı o kadar hakediyor ki... Hep beraber olsun tüm güzellikler inşallah...
Bizimde aynı hormanlar yüksek testis kucuk genetiktesde yaptırmadık genetikde sorun vardır belkiÖyle düşünme canım bende çok umutsuzdum ama Rabbimden umut kesilmez canın hiç bir zaman ol der ve oluverir öyle düşün sakin umutsuzluğa kapılmayın bizimde en zor grup doğuştan genetik bozukluk ve testisler küçük hormonlar Yüksek ama yinede umudumu kaybetmedim inş birgün bizde hamileyiz dicez canim
Merhabalar canim cokk mutlu oldumm sizin adiniza cok az kalmis doguma Rabbim evlatlarni kucagina almani nasip etsin :)
Canım bizim sebep belli değil. Hormonlar hep normaldi. Kaan bey Sperm taşıyan kanallarda tıkanıklık olmasindan suphelendi. Ameliyat etti baktı o da değil. Herşey normal yani.
Bizimde aynı hormanlar yüksek testis kucuk genetiktesde yaptırmadık genetikde sorun vardır belki
canım bu ay sonu test yaptırcaz horman spermiogram falan bakalım ne olmuş iki buçuk aydır bitkisel şeyler kullanıyo bişey yoksa Kaan hocanın dediklerine başlıcaz o dediğin testide yaptırırız0
Bence siz genetik olan y delesyon karyotip onları yaptırın
Nasıl bi duygu bebişlerinin tekmesini hissetmekArkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum ve inanin kendi yaşadıklarımız geldi aklima.Yaşadıklarınızı biz de yaşadık. Ne umutsuzluklar ne isyanlar ... Eşim ilk ogrendiginde bosanalim bile dedi. Ben asla düşünmedim bunu. Allah korusun. .. Ve kızlar tüp bebek aşamasına gectigimizde benim de tuplerimin ikisinin de tıkalı olduğunu öğrendik . Yani esimde azospermi olmasa bile biz gene tüp bebek yaptırmak zorunda kalcakmisiz .Hersey Allahtan. Bunu asla unutmayın. Bol bol dua edin ve asla umitlerinizi kaybetmeyin. Esinizle sıkı sıkı sarilin birbirinize. Allah isteyen dileyen herkese bu mutlulugu yaşatsın inşallah. .. Dualarım sizinle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?