Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne aşamadadınız şimdi 6yaşında ameliyat yapan doktor eşimin annesi demiş benim yerime başka Bi doktor yapsaydı testistini almıştı ugraşmazdı ben çok uğraştım demiş

Benim eşimin tek testisti indirilmiş digerinde sorun yokmuş ama şimdi neden atrofi bilmiyorum
Aynen canım benim eşimin ameliyatında doktor hatası olduğunu düşünüyorum
Biz 2 senedir Celalettin peruda tedavi görüyoruz,en son testte elonge hücreler görüldü bakalım devam ediyoruz inşallah hayırlı sonuçlar alırız

İn inşallah rabbim herkesin gönlüne goreversin

Arkadaşlar emre bakirciogluna nasil ulasabiliriz? Muayene ve tese ucretini bilen var mi? Emre beyde tese olmus biri mesaj atarsa coook sevinirim )

Arkadaşlar emre bakirciogluna nasil ulasabiliriz? Muayene ve tese ucretini bilen var mi? Emre beyde tese olmus biri mesaj atarsa coook sevinirim )
Muayene 350 canım.. Tese yanlış hatırlamıyorsam 2500-3000 gibi birşeydi.. Tüp bebek 5000 di. Toplamda 10.000 e falan dek geliyordu canım.. Ynımda kağıt yok emin değilim o yüzden.. emre@emrebakircioglu.com mail at kuzum sana dönüyorlar..

Son düzenleme:
Emre bakırcı oğlu ilgileniyomu internet üzerinden mi napılcanı soyluyo Kaan hoca gibi

aradı beni direkt canım telde söyledi ne olduğunu.. Öncelikle mail at dönüyor kendisi.
Kaan hocaya mail atıyorum 1 hafta bekle hiç genetik test falan da demio ben diorum hiç bir doktora gitmedik şunu yapın bunu yapın da demio

Of allahım kafayı yicem neden Kaan hoca bişey soylemio muayene ediyo renkli doplerde reflu akımı saptanmıştır yazıo

Varikosel nasıl oluşur?
Varikoselin oluşumunda genel olarak kabul edilen; bazı anatomik özelliklerin, venöz basınç artışına ve/veya venlerde reflüye (geriye kaçışa) yardımcı olmasıdır. Bu anatomik özelliklerden birincisi internal spermatik venlerde valvlerin yokluğu ya da yetersizliğidir. Bir diğer mekanizma ise venöz yan damarların varlığı halinde kan akımının normal gonadal venöz sisteme olan reflüsüdür. %14-18 oranında soldan sağa venöz şant olduğu gösterilmiştir.

Varikosel sperm üretimi üzerine nasıl etkili olur?
Testiküler ısıda artış sperm üretimine durdurucu etkiye yol açmaktadır. Normalde skoratal ısı vücut sıcaklığından daha düşüktür. Vücut ısısı ile skoratal ısı arasındaki bu fark varikosel olan kişilerde azalmıştır. Varikoselin tek tarafta bulunması halinde bile her iki testisde de ısı artmaktadır.
Sperm yapımında azalmayla birlikte yapımın gerçekleştiği tubullerde değişikliklere neden olur.
Varikoselli hastada leydig hücre disfonksiyonu kısmen azalan testis içi testosteron seviyelerine bağlı olarak görülebilir.Varikosel nedeniyle testiste Leydig hücrelerinde testosteron yapımında azalma meydana gelir. Bunun nedeni bu yapımda rol alan enziminin varikoselle birlikte oluşan testis içi ısı artışından dolayı fizyolojik etkisini yerine getirmemesidir. FSH ve LH seviyesinde yükselme meydana gelebilir.

Saol canım fsh lh da yüksek

Saol canım fsh lh da yüksek

Varikosel kaynaklı olabilir.. Doppler i kim istedi? Bence iyi bir dr.a gidip bi muyene olun derim.. Çünkü kimse mail üzerinden bunu yap şunu yap demeyecektir. Tahlilleriniz sonuçlarınız olsa belki bi nebze bişey söyleyebilirler.. Ama şu durumda söylemezler canım.. Karar verdiğiniz dr.a bir an önce gidip muayene olun ki gerekli tahlilleri söylesinler..

Diorum eşimi yok ben gitmicem Kaan hoca iyi dedin gitdik ne oldu dio renkli dopleri isteyende azosoerm olduğunu söyleyen doktor oda inşallah tesede çıkar dio başkada bişey demio habide testistinin birinde damar genişlig var demişti bildigimiz bundan ibaret

Beni yoran eşim valla ya gidelim adam akıllı muayene ol gereken neyse olsun diorun yok dio başıma ağrılar girio valla ya

tüp bebek 5bin ise ucuzmuş. 6-7 bine yapıyor artık çoğu yer. Yalnız biz sadece tese olacağız çünkü hazırlanıp da sperm bulunamaması durumunda moralmen çökeriz. Emre bey sitesinde kadının hazırlanması yerine dondurulması tavsiyesi vermiş. Dondurulunca pek farketmiyor yazmış. Peki sizden öncesinde bir tahlil istedi mi?

Canım o aslında azo spermliler değilde tedavi listesi.. Hepsinin sebebi yazıyor.. Ama silerim tabiki.. Şuan kendimi kötü hissettim nedense.. Kötü birşey yapmış gibi.. Keşke hiç yapmasaydım dedim içimden.. İnşallah tabloları silmemişimdir de düzeltirim. Olmazsa yeniden bulurum.. Üzüldüm.. Ben daha çok sonuç anlamında düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm demekki.. Silerim hepsini merak etme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…