Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gÜN

Güncelledim canım. Bu akşam yeni listeyi görebilirsiniz. Oradaki amaç daha fazla sonuç olması idi.. Ama olsun çıkarttım tabiki.

Canım bizde öncelikle test yapıldı. Sonrasında iğne tedavisine başlandı. Ara ara test yapıp gönderiyoruz Emre beye.

Canım bu fiyatlar eski fiyatlar mı acaba..emre bey unimedcenter da artık. biz muayene için gittiğimizde 200 tl ödedik. test isterse ve orda yaptırmak istersen onun için bir para ödüyorsun. her testin fiyatı ayrı tabi.ayrıca şimdi ameliyatlarını liv hastanesinde yapıyor. bu hastanede yine özel bir hastane ve kök hücre tedavisi yapan bir hastane. ayrıca tese ameliyatı fiyatı 2500 dü en son. biz mart ayında sormuştuk. tüp bebek te 3000 civarı. tabi ekstralar olabilir. ama emre beye her türlü ulaşabilmek mümkün. mail atarsan yol gösterici bir şekilde değerlendirip geri dönüş yapıyor. Saat kaç olursa olsun yeterki müsait olsun canım.

Canım emin değilim öyle hatırlıyorum demiştim.. Kağıda yazdılar.. Bizde 220 tl verdik eski hastaları olduğumuz için ama normalde 350 tl muayene.. Kağıttakileri size akşam yazarım canım..

Ne gibi test istiyor? emre bey tese dışında tedavi yapiyor mu ki?

Yazdım işte canımm.. İğne verdi bize.. Evet tese dışında da tedavi yapıyor ama hasta profili tedaviye uygnsa yapıyor.. Fsh lh ve testesteron ölçtürüyoruz canım.. İstediği testler de bunlardı bizden.

Bizde emre beye Ocak sonu gibi gitmiştik canım.. Yanlış hatırlamış karıştırmış olabilirim ama muayene ücretlerinden eminim.. Birde bana kağıda yazıp verdiler zaten bir bakayım ona göre yazayım.

Anladim canim sag ol. Fsh,lh ve testesteronu dün olcturduk tedaviye 20 gün sonra gideceğiz. onlara bakar heralde. Emre beyin sadece tese yaptigini okuyordum forumda ondan sasirdim.

Anladim canim sag ol. Fsh,lh ve testesteronu dün olcturduk tedaviye 20 gün sonra gideceğiz. onlara bakar heralde. Emre beyin sadece tese yaptigini okuyordum forumda ondan sasirdim.
Genelde teseyi tercih ediyor canım.. Ama tedavide ediyor.. Bir sürü kişi var tedavi ettiği..

okadar cok sevindimki canım rabbim sağlıkla hayırla kucagına alıp büyüdüklerini görmeni nasıp etsin inş.rabbim burda olan olmayan evlat hasretiyle yanan herkese senin muradından versin.çok mutlu oldum valla.böle sizlerden duyunca umutlarım tazelenio rabbim hepinizden razı olsun

Beni yoran eşim valla ya gidelim adam akıllı muayene ol gereken neyse olsun diorun yok dio başıma ağrılar girio valla ya
kuzum dur daha yolun cok basındasınız şimdiden böle olursan en cok kendin yıpranırsın ama asıl senin saglam dimdik durman lazım.bu dediğin asamaların hepsinden geçtim esşimi spermiograma göndermek sonra ikinciteste göndermek ultrason için değişik doktorlar için bitkisel takviyeler için okadar uğrastımki okadar kavgalar etikki anlatamam.ama eşinide anla erkekler gurur yapıo erkekmiyim ben sana bi bebek bile veremiorum die sacmalıyodu esim onlar için kabullenmek biraz daha zor.ama ne üstüne git nede pes et tatlılıkla yaptır.bizde kaan hocanın hastasıyız ama tek doktorla kalmayın ankaradaysanız müfit hocaylada bi görüşün derim.eşin gitmem falan derse ona burdaki mucizelerden anlat ballandıra ballandıra biz yaparsak bizimde olur de heveslendir ama herseyden önce sakın umudunu yitirme bakalım rabbim neylerse güzel eyler.

Ben ona destek oluyorum bana kim olacak inanki yalvarıyorum ne olur gidelim diye deseki tamam cabalasa derim ugraştık gitdik olmadı nasip değilmiş derim doktor diyorum kapıyı çekip gidio tatlılı bırak şebeklik yapıorum ya

5ay oldu ogreneli ne genetik test yapıl nede bişey bitkisel kullanıp oturuyoruz sonumuz hayrola ben sıkıldım doktor kelimesi duymak istemiyorum ustume gelme gitmicem işte böyle keşke bende olsaymış sorun diorum bazen

Ankaranın ilcesindeyiz mufit hoca hangi hastanede
ahh canım benim yaa benimde eşim aynılarını yaptı en son bıçak kemiğe dayandı allah bize anne babalığı nasip etmicekse susar otururum zerrede üzülmem derim ama olacağı varken sırf senin ihmalkarlığın yüzünden olmazsa seni ne bu cihanda nede öbür cihanda asla affetmem dedim konusmadım iki üç gün sonra tmm dedi.inş seninkide anlicak oturarark allahın vermiceni.bu arada müfit hoca üç merkezde aynı anda calııyo canım istersen önce bi mail at durumu anlat o ona göre ya gelin görüşelim der yada test falan ister.genart novaartda calışıyo tatlım netten bak görürüsün.istersen sana genartın numarasınıda bulup vereyim

Ver canım numarayı ikna edersem giderz ben bizi yonlendircek ilgilenecek bir doktor istiyorum

442 63 84 cnm tel. mmgunel@yahoo.com adreside cnm

Canim m.tese 3500 tup bebek 5000 ilaclar da 1500 tutuyormus.. oyle yazmislar bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…