- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Merhaba arkadaşlar beni eskiler tanır çok uzun zamandır topiğe giremiyorum....
Bende uzun uğraşlar sonucunda evladına kavuşmuş bi anneyim...
Ne kadar yeni kişi katılmış Aramıza Allah hepinizin yardımcısı olsun...
İnş Rabbim en kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldür....
Burada daha önce ben bi tablo hazırlamıştım orda çok güzel sonuçlar var hepinize umut olsun...
Inş sizlerde o tabloda başkalarına umut olursunuz...
hayalimm77 merhaba canım arkadaşım...
Son durumun ne bilmiyorum ama inş hayaline kavuşmana az kalmıştır...
Topiği devralarak çok güzel bişey yapmışsın...
Benim Hazırladığım tabloya yeni arkadaşların bilgilerini de ekleyip Sayfanın başına koymuşsun çok mutlu oldum...
Böylece yeni arkadaşlar daha önceki arkadaşların mücadelelerini görüp güzel sonuçlarla daha da umutlanacaklar...
Canım ama bi hata yapmışsın...
Benim bu sayfadaki paylaştığım tabloyu kullanman gerekiyordu sadece...
Ama sen ayrıca benim Temmuz 2012 de tüp bebek tedavisine başlayanlar topiğinde Hazırladığım tabloyu da kullanmışsın...
Canım onların bilgilerinin burda olmasına ne gerek var...
Ordaki arkadaşların Bambaşka sorunları vardı...
Azospermi olan bikaç kişi vardı onlarda zaten burdaki tablomuzda var...
Sen alakasız Kişilerin bilgilerini buraya ekleyerek burdaki tabloyu biraz karıştırmışsın...
Canım sen ordaki Kişilerin bilgilerini bu tablodan siler misin ?
Benim tek tek diğer tabloda olanların isimlerini yazmama gerek yok herhalde...
Temmuz 2012 tüp bebek sayfasındaki Hazırladığım tablodaki arkadaşların bilgilerini burdan silersin...
Sadece bizim azosperm sayfasında paylaştığım tablodakiler ve senin yeni eklediğin arkadaşlarının bilgileri kalıt böylece tabloda...
Rabbim hepinizin mücadelesini en kısa zamanda Çifter çifter bebişlerle sonuçlandırsın inş...
tüp bebek 5bin ise ucuzmuş. 6-7 bine yapıyor artık çoğu yer. Yalnız biz sadece tese olacağız çünkü hazırlanıp da sperm bulunamaması durumunda moralmen çökeriz. Emre bey sitesinde kadının hazırlanması yerine dondurulması tavsiyesi vermiş. Dondurulunca pek farketmiyor yazmış. Peki sizden öncesinde bir tahlil istedi mi?
Canım bu fiyatlar eski fiyatlar mı acaba..emre bey unimedcenter da artık. biz muayene için gittiğimizde 200 tl ödedik. test isterse ve orda yaptırmak istersen onun için bir para ödüyorsun. her testin fiyatı ayrı tabi.ayrıca şimdi ameliyatlarını liv hastanesinde yapıyor. bu hastanede yine özel bir hastane ve kök hücre tedavisi yapan bir hastane. ayrıca tese ameliyatı fiyatı 2500 dü en son. biz mart ayında sormuştuk. tüp bebek te 3000 civarı. tabi ekstralar olabilir. ama emre beye her türlü ulaşabilmek mümkün. mail atarsan yol gösterici bir şekilde değerlendirip geri dönüş yapıyor. Saat kaç olursa olsun yeterki müsait olsun canım.Muayene 350 canım.. Tese yanlış hatırlamıyorsam 2500-3000 gibi birşeydi.. Tüp bebek 5000 di. Toplamda 10.000 e falan dek geliyordu canım.. Ynımda kağıt yok emin değilim o yüzden.. emre@emrebakircioglu.com mail at kuzum sana dönüyorlar..
Evet guncellemişin baktımTedavi listesi güncellenmiştir arkadaşlar..
Ne gibi test istiyor? emre bey tese dışında tedavi yapiyor mu ki?Canım bizde öncelikle test yapıldı. Sonrasında iğne tedavisine başlandı. Ara ara test yapıp gönderiyoruz Emre beye.
Canım bu fiyatlar eski fiyatlar mı acaba..emre bey unimedcenter da artık. biz muayene için gittiğimizde 200 tl ödedik. test isterse ve orda yaptırmak istersen onun için bir para ödüyorsun. her testin fiyatı ayrı tabi.ayrıca şimdi ameliyatlarını liv hastanesinde yapıyor. bu hastanede yine özel bir hastane ve kök hücre tedavisi yapan bir hastane. ayrıca tese ameliyatı fiyatı 2500 dü en son. biz mart ayında sormuştuk. tüp bebek te 3000 civarı. tabi ekstralar olabilir. ama emre beye her türlü ulaşabilmek mümkün. mail atarsan yol gösterici bir şekilde değerlendirip geri dönüş yapıyor. Saat kaç olursa olsun yeterki müsait olsun canım.
Ne gibi test istiyor? emre bey tese dışında tedavi yapiyor mu ki?
Canım bu fiyatlar eski fiyatlar mı acaba..emre bey unimedcenter da artık. biz muayene için gittiğimizde 200 tl ödedik. test isterse ve orda yaptırmak istersen onun için bir para ödüyorsun. her testin fiyatı ayrı tabi.ayrıca şimdi ameliyatlarını liv hastanesinde yapıyor. bu hastanede yine özel bir hastane ve kök hücre tedavisi yapan bir hastane. ayrıca tese ameliyatı fiyatı 2500 dü en son. biz mart ayında sormuştuk. tüp bebek te 3000 civarı. tabi ekstralar olabilir. ama emre beye her türlü ulaşabilmek mümkün. mail atarsan yol gösterici bir şekilde değerlendirip geri dönüş yapıyor. Saat kaç olursa olsun yeterki müsait olsun canım.
Anladim canim sag ol. Fsh,lh ve testesteronu dün olcturduk tedaviye 20 gün sonra gideceğiz. onlara bakar heralde. Emre beyin sadece tese yaptigini okuyordum forumda ondan sasirdim.Yazdım işte canımm.. İğne verdi bize.. Evet tese dışında da tedavi yapıyor ama hasta profili tedaviye uygnsa yapıyor.. Fsh lh ve testesteron ölçtürüyoruz canım.. İstediği testler de bunlardı bizden.
Genelde teseyi tercih ediyor canım.. Ama tedavide ediyor.. Bir sürü kişi var tedavi ettiği..Anladim canim sag ol. Fsh,lh ve testesteronu dün olcturduk tedaviye 20 gün sonra gideceğiz. onlara bakar heralde. Emre beyin sadece tese yaptigini okuyordum forumda ondan sasirdim.
kuzum dur daha yolun cok basındasınız şimdiden böle olursan en cok kendin yıpranırsın ama asıl senin saglam dimdik durman lazım.bu dediğin asamaların hepsinden geçtim esşimi spermiograma göndermek sonra ikinciteste göndermek ultrason için değişik doktorlar için bitkisel takviyeler için okadar uğrastımki okadar kavgalar etikki anlatamam.ama eşinide anla erkekler gurur yapıo erkekmiyim ben sana bi bebek bile veremiorum die sacmalıyodu esim onlar için kabullenmek biraz daha zor.ama ne üstüne git nede pes et tatlılıkla yaptır.bizde kaan hocanın hastasıyız ama tek doktorla kalmayın ankaradaysanız müfit hocaylada bi görüşün derim.eşin gitmem falan derse ona burdaki mucizelerden anlat ballandıra ballandıra biz yaparsak bizimde olur de heveslendir ama herseyden önce sakın umudunu yitirme bakalım rabbim neylerse güzel eyler.Beni yoran eşim valla ya gidelim adam akıllı muayene ol gereken neyse olsun diorun yok dio başıma ağrılar girio valla ya
Ben ona destek oluyorum bana kim olacak inanki yalvarıyorum ne olur gidelim diye deseki tamam cabalasa derim ugraştık gitdik olmadı nasip değilmiş derim doktor diyorum kapıyı çekip gidio tatlılı bırak şebeklik yapıorum yakuzum dur daha yolun cok basındasınız şimdiden böle olursan en cok kendin yıpranırsın ama asıl senin saglam dimdik durman lazım.bu dediğin asamaların hepsinden geçtim esşimi spermiograma göndermek sonra ikinciteste göndermek ultrason için değişik doktorlar için bitkisel takviyeler için okadar uğrastımki okadar kavgalar etikki anlatamam.ama eşinide anla erkekler gurur yapıo erkekmiyim ben sana bi bebek bile veremiorum die sacmalıyodu esim onlar için kabullenmek biraz daha zor.ama ne üstüne git nede pes et tatlılıkla yaptır.bizde kaan hocanın hastasıyız ama tek doktorla kalmayın ankaradaysanız müfit hocaylada bi görüşün derim.eşin gitmem falan derse ona burdaki mucizelerden anlat ballandıra ballandıra biz yaparsak bizimde olur de heveslendir ama herseyden önce sakın umudunu yitirme bakalım rabbim neylerse güzel eyler.
5ay oldu ogreneli ne genetik test yapıl nede bişey bitkisel kullanıp oturuyoruz sonumuz hayrola ben sıkıldım doktor kelimesi duymak istemiyorum ustume gelme gitmicem işte böyle keşke bende olsaymış sorun diorum bazenkuzum dur daha yolun cok basındasınız şimdiden böle olursan en cok kendin yıpranırsın ama asıl senin saglam dimdik durman lazım.bu dediğin asamaların hepsinden geçtim esşimi spermiograma göndermek sonra ikinciteste göndermek ultrason için değişik doktorlar için bitkisel takviyeler için okadar uğrastımki okadar kavgalar etikki anlatamam.ama eşinide anla erkekler gurur yapıo erkekmiyim ben sana bi bebek bile veremiorum die sacmalıyodu esim onlar için kabullenmek biraz daha zor.ama ne üstüne git nede pes et tatlılıkla yaptır.bizde kaan hocanın hastasıyız ama tek doktorla kalmayın ankaradaysanız müfit hocaylada bi görüşün derim.eşin gitmem falan derse ona burdaki mucizelerden anlat ballandıra ballandıra biz yaparsak bizimde olur de heveslendir ama herseyden önce sakın umudunu yitirme bakalım rabbim neylerse güzel eyler.
ahh canım benim yaa benimde eşim aynılarını yaptı en son bıçak kemiğe dayandı allah bize anne babalığı nasip etmicekse susar otururum zerrede üzülmem derim ama olacağı varken sırf senin ihmalkarlığın yüzünden olmazsa seni ne bu cihanda nede öbür cihanda asla affetmem dedim konusmadım iki üç gün sonra tmm dedi.inş seninkide anlicak oturarark allahın vermiceni.bu arada müfit hoca üç merkezde aynı anda calııyo canım istersen önce bi mail at durumu anlat o ona göre ya gelin görüşelim der yada test falan ister.genart novaartda calışıyo tatlım netten bak görürüsün.istersen sana genartın numarasınıda bulup vereyimAnkaranın ilcesindeyiz mufit hoca hangi hastanede
Ver canım numarayı ikna edersem giderz ben bizi yonlendircek ilgilenecek bir doktor istiyorumahh canım benim yaa benimde eşim aynılarını yaptı en son bıçak kemiğe dayandı allah bize anne babalığı nasip etmicekse susar otururum zerrede üzülmem derim ama olacağı varken sırf senin ihmalkarlığın yüzünden olmazsa seni ne bu cihanda nede öbür cihanda asla affetmem dedim konusmadım iki üç gün sonra tmm dedi.inş seninkide anlicak oturarark allahın vermiceni.bu arada müfit hoca üç merkezde aynı anda calııyo canım istersen önce bi mail at durumu anlat o ona göre ya gelin görüşelim der yada test falan ister.genart novaartda calışıyo tatlım netten bak görürüsün.istersen sana genartın numarasınıda bulup vereyim
442 63 84 cnm tel. mmgunel@yahoo.com adreside cnmahh canım benim yaa benimde eşim aynılarını yaptı en son bıçak kemiğe dayandı allah bize anne babalığı nasip etmicekse susar otururum zerrede üzülmem derim ama olacağı varken sırf senin ihmalkarlığın yüzünden olmazsa seni ne bu cihanda nede öbür cihanda asla affetmem dedim konusmadım iki üç gün sonra tmm dedi.inş seninkide anlicak oturarark allahın vermiceni.bu arada müfit hoca üç merkezde aynı anda calııyo canım istersen önce bi mail at durumu anlat o ona göre ya gelin görüşelim der yada test falan ister.genart novaartda calışıyo tatlım netten bak görürüsün.istersen sana genartın numarasınıda bulup vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?