Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şu güncellenen listeyi burda yauinlarmisiniz telden giriyorum benide ekle 5 senelik evliyiz eşim 47 xxy sendromu pregnyl 5000 kullanıyoruz tansel kaplancan hastasiyiz

Şu güncellenen listeyi burda yauinlarmisiniz telden giriyorum benide ekle 5 senelik evliyiz eşim 47 xxy sendromu pregnyl 5000 kullanıyoruz tansel kaplancan hastasiyiz
Canim buradan gitmiyor excel dosyasi. O yuzden ilk sayfada yayinliyoruz. Seninde ekledim ama bu son bilgilerini yarin eklerim.

Kızlar bir sorum olacak lim15 ve PCNA markırlarında kistik fibrozis ya da diğer genetik hastalıklar (47xxy sendromu gibi )görülebiliyor mu bu konuda bilginiz varsa aydınlatın lütfen

şimdi siz neler yapıyorsununuz tedavi olarak mikro olmuşmuydunuz
yok canım normalde biz kaan hocaya gidioduk o bize tüp bebek için bi hastane önerdi ama hem burda hem nette arastırdım pahalı ama ilgisiz dikkatsiz bi hastaneymiş tekrar mail attık kaan hocaya baska bi merkez önersin die ama dönüş yapmadı.bizde novaarta gittik başladık.normalde kkan hoca hastalarını genarta yönlendiriomuş burda öğrendiğim kadarıylaama bize özel hrs hastanesi dedi onuda bizde genetik bi problem var ama hastane içime sinmedi.bu ay stresli bi dönemden geçiyoruz o yüzden stresden 21 gün kadar adet oldum yoksa bu ay baslicaktık tüp bebege.eşimin verdiği ilk spermiogramda 2 ölü sperm hücresi görülmüştü kaan hoca güldü onlar baska bişeyi sperm snmışlardır dedi kanallarınız gelişmemiş sperm çıkması imkansız dedi.gecen hafta görüşmemizde sonuçlarımıza baktı doktor bide burda spermiogram alalım dedi eger 2 çıkıs varsa kanallar var vazagenez tıkanıklığı vardır dedi eğer öyleyse tese değilde pesa yaparız esinizide hazırlarız bebek için dedi bakalım yarın gidicez esim sperm verecek 1 saate cıkarmış sonuclar sonra beni tekrar kontrol edecekler ona göre hazırlanıcaz bidahaki adete bakalım hayırlısı canım

Hayırlısı neler kullandınız peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…