Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hadi insallah iyi haberler aliriz benimkide haftada 2 gun choriomon birde klomen kullaniyor fsh cok dustu 25 di 3 ay oldu baslayali suan 0.4 oldu
bunu Kaan hocaya da söyledinmi,dengelemek için bişeyler vermesi lazım bence.

hayırlısı olur inşallah yüzünü güldüren Bi sonuç çıkar.

Son düzenleme:
kizlarrr olmaddiii hic bisi cikmadii cok kotuyumm hersey bitti sankii rabbim yardim etsin

kizlarrr olmaddiii hic bisi cikmadii cok kotuyumm hersey bitti sankii rabbim yardim etsin

Kuzum deme öyle her zaman diyoruz demekki zamanı var diye N eolur üzülme.. Bir açıklama yapmadı mı Emre bey?? Eşinin durumu iyi mi? Önemli olan sizsiniz canım benimmm

cnm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin...bu üzücü günlerde geçecek gene yola devam edeceksiniz inşlh

hayalimmm cnm senin ne zaman başlıyor tedavin....

Size ne kadar dediler ki? Unimedcentre a gitmediniz mi siz? Bize Didem hn verdi bilgileri..
evet unimede gittik. belkide fiyatlar değişti bilemiyorum. zaten bişeye karar verdikten sonra pek bi önemi kalmıyor ya o para her türlü harcanıyor. gidip gelmesiyle zzaten dünyanın parası oluyor

cnm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin...bu üzücü günlerde geçecek gene yola devam edeceksiniz inşlh
hic bi sonuc yok testis de ki butun hucreler yapilar yok olmus daha hangi doktorla devam etcez ki esim ikinci tesesini oldu hala bisi yokk bitti galiba hersey

evet unimede gittik. belkide fiyatlar değişti bilemiyorum. zaten bişeye karar verdikten sonra pek bi önemi kalmıyor ya o para her türlü harcanıyor. gidip gelmesiyle zzaten dünyanın parası oluyor

Canım belki indirim yapılmıştır.. Belki size özel bir fiyattır.. Biz kendimizi 10 bin e hazırladık bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…