Teseyi Kaan hocamı yapcak pekiHic bisi kullanmadik kimse bisi vermedi cinku.tese tek cozum bu surecte biz kendimiz ari sutu royal jelly die bi urun var onu kullaniyoruz sperm sayisi ve kalitesini artirmsk icin
yanii para herzaman kazanılıyo,yeterki olumlu sonuçlar alalım hepimiz
kizlarrr olmaddiii hic bisi cikmadii cok kotuyumm hersey bitti sankii rabbim yardim etsin
canım seni çok iyi anlıyorum tam 4 ay önce bizde aynı hüsranı yaşadık. ve eve geldiğimde herşey bitti alıştırmalıyım kendimi bu duruma diye düşünüyodum ama o şoku atlatınca tekrar umudun yeşeriyo merak etme. emre beyin söylediklerinie de hiiiçç takılma. eşim içinde içerisi çok kötü kupkuru harab olmuş sperm ana hücresi bile yok bilmem ne dedi ama şimdi yaptrdığımız testlerde bol spermatid ve elonge hücre bile görünüyo nasıl oluyosa. ameliyat öncesi polyanna gibi olan doktor ameliyat sonrası boşa kürek çekmeyin sizden bi cacık olmaz moduna giriyo bi anda. oyüzden hiç takılma Allah bilir ne zaman neyi nasib etceğini
peki siz suan hangi doktordasiniz cnm bu yaptiginiz testler nasil oldu peki
canım bu aşamaya nasıl geldiniz peki. hangi doktor veya tedaviyi uyguladınız? Sizin problem neydi tam olarak?
Canım geçmiş olsun omega3 olarak ne kullanıyor eşin ?kızlar biz teseden beri hiç bişey yapmıyoruz bir doktora da gitmedik teseden sonra. sadece eşime takviye olsun diye arginmax man ve omega3 kullandırıyorum. geçenlerde medical parkta test verdik Ferhat beyde. çok fazla spermatid ve bikçtane elonge gördü. bilmiyorum artık kime neye inancağımı. ama Allah dilerse ol derse olucak biliyorum
Bende eşime omega3 veriyorum krıll oılCanım geçmiş olsun omega3 olarak ne kullanıyor eşin ?
gnc'nin dha250 ürününü kullanıyo canımCanım geçmiş olsun omega3 olarak ne kullanıyor eşin ?
gnc'nin dha250 ürününü kullanıyo canım
Yaaa kizlar ben korkmaya basladim esim geceleri acayip terliyor uykuda 2 3 kere üstünü degistirmek zorunda kaliyoruz sizlerinde öylemi
kızlar aranızda mikrodelesyon tahlili yaptıran varmı aranızda sonuçlarınız nasıldı:44::44:
buradan alıyorum canım;
https://www.gnc.com.tr/urun/dha-60-caps---250mg/92
ayrıca şu ürünleri de kullanıyor ;
https://www.gnc.com.tr/urun/coenzymeq10-60caps-30mg/56
https://www.gnc.com.tr/urun/arginmax-mens/5010
ama bunların henüz faydası olup olmadığını tam bilmiyorum canım 1-2 ay sonra eşim test verecek bakalım, ama içerik olarak güzel vitaminler
çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız. allahtan ümit kesilmez gün doğmadan neler doğar. İnşallah sizede yeni kapılar açılacaktır.tese 1 bucuk
saat surdu cnm emre bey geldi odamiza acibademde yapildi ameliyat suan hastanedeyiz butun cvplari kendi verdi bize ama cikmadi istee indirme operasyonunda cok zarar gormus testis sen nasil anladin peki indirmeden dolayi mi oldugunu cnm
AZFC delesyonuSizinde Azo sebebi neydi canim
Umudum umudun tükenmesin rabbim dayanma gücü bir çıkar yol göstersin inşaallahçok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız. allahtan ümit kesilmez gün doğmadan neler doğar. İnşallah sizede yeni kapılar açılacaktır.
Emre bey neden acıbademde yaptı teseyi liv hospitalda yapıyordu. Değişti mi acaba bundan sonra orada mı yapacak birde hangi acıbadem acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?