- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
hic bi sonuc yok testis de ki butun hucreler yapilar yok olmus daha hangi doktorla devam etcez ki esim ikinci tesesini oldu hala bisi yokk bitti galiba hersey
haklısın korkmakta ama olsun inşlh senin yüzün güler cnm hayırlı güzel haberlerini bekliyorum tatlım..Bu haberin üstüne tedavi korkutuyor beni ama bu cuma gidiyorum ben canım ist.a.. C.tesi başlayacak bi aksilik olmazsa tedavim..
ahhh cnm şimdi seni o kadar ii anlıyorum ki bende aynı şeyleri 2 defa yaşadım benim eşimde 2 kere ameliyat oldu hep hüsrandı ama şükür ki şimdi sperm görüyoruz allahın izniyle darısı katbe kat sizlere olsun gerçi sperm çıkıncada bitmiyo herşey ama olsun bari daha çok sarılıyor insan ....hic bi sonuc yok testis de ki butun hucreler yapilar yok olmus daha hangi doktorla devam etcez ki esim ikinci tesesini oldu hala bisi yokk bitti galiba hersey
peki nasil goruldu siperm bisimi kullandinizhaklısın korkmakta ama olsun inşlh senin yüzün güler cnm hayırlı güzel haberlerini bekliyorum tatlım..
ahhh cnm şimdi seni o kadar ii anlıyorum ki bende aynı şeyleri 2 defa yaşadım benim eşimde 2 kere ameliyat oldu hep hüsrandı ama şükür ki şimdi sperm görüyoruz allahın izniyle darısı katbe kat sizlere olsun gerçi sperm çıkıncada bitmiyo herşey ama olsun bari daha çok sarılıyor insan ....
herşey bundan sonra başlıyor aslında bak acını yaşa ardından bi süre sonra nasıl nerde ne yapabiliriz diye başlıyorsun düşünmeye cnm rabbim içimizdeki umudu almasın....
saat surdu cnm emre bey geldi odamiza acibademde yapildi ameliyat suan hastanedeyiz butun cvplari kendi verdi bize ama cikmadi istee indirme operasyonunda cok zarar gormus testis sen nasil anladin peki indirmeden dolayi mi oldugunu cnmAllahtan ümit kesilir mi ?? Sakın öyel düşünme sakın.. Pat die bir haber çıkar bi bakarsın karnında bebeişin.. Hiç belli olmaz.. Bundan 10 sene önce insanlar bu kadarını yapamıyorlardı ki.. Micro.tese yoktu bi kere.. 5 yıl sonra 10 yıl sonra bizim hala şansımız olacak.. Sakın ümidini kesme canım.. Biliyorum çok zor ama lütfen üzme kendini.. Tese ne kadar sürdü:? Emre bey mi dedi tüm hücreelr kaybolmuş diye.. Birde indirme ameliyatından dolayı mı sorun var?
Nedicemi bilemiyorum çok üzüldüm rabbim ol desin olur anneme bi arkadaşın eşi tese olcak dua etdemiştim sabah namazında arıyo bulunmuş die çok dua ediyorum inşallah bulunur die demiştikizlarrr olmaddiii hic bisi cikmadii cok kotuyumm hersey bitti sankii rabbim yardim etsin
kızlar didem hanım ın bize verdiği fiyatlar da şu şekilde ama biz ocak ayında gitmiştik yani.microtese 2800+tüp bebek 5250+ilaçlar 1000-1500 tl arası.böyle yazıyo bize verilen kağıtta da
tese 1 bucuk
saat surdu cnm emre bey geldi odamiza acibademde yapildi ameliyat suan hastanedeyiz butun cvplari kendi verdi bize ama cikmadi istee indirme operasyonunda cok zarar gormus testis sen nasil anladin peki indirmeden dolayi mi oldugunu cnm
biz celalettin perunun hastasıyız cnm eşim onun verdiği iğne ve bitkisellerle devam ediyor tedaviye ve bizde sperm çıkışı oldu çok şükür ki hamdolsun..peki nasil goruldu siperm bisimi kullandiniz
Bizim gittiğimizde daha klinik yeni açılmış durumdaydı ama cnm belki ondandır yani,hatta bizde duymuştuk fiyatların arttığını ve didem hanım ı arayıp sormuştuk o da bize size yazdığımız fiyattan olur demişti,geldiğinizde ne konuşulduysa o demişti
kizlarrr olmaddiii hic bisi cikmadii cok kotuyumm hersey bitti sankii rabbim yardim etsin
saol cnm allah razi olsun ama malesef nasip dglmisssNedicemi bilemiyorum çok üzüldüm rabbim ol desin olur anneme bi arkadaşın eşi tese olcak dua etdemiştim sabah namazında arıyo bulunmuş die çok dua ediyorum inşallah bulunur die demişti
peki siz suan hangi doktordasiniz cnm bu yaptiginiz testler nasil oldu pekicanım seni çok iyi anlıyorum tam 4 ay önce bizde aynı hüsranı yaşadık. ve eve geldiğimde herşey bitti alıştırmalıyım kendimi bu duruma diye düşünüyodum ama o şoku atlatınca tekrar umudun yeşeriyo merak etme. emre beyin söylediklerinie de hiiiçç takılma. eşim içinde içerisi çok kötü kupkuru harab olmuş sperm ana hücresi bile yok bilmem ne dedi ama şimdi yaptrdığımız testlerde bol spermatid ve elonge hücre bile görünüyo nasıl oluyosa. ameliyat öncesi polyanna gibi olan doktor ameliyat sonrası boşa kürek çekmeyin sizden bi cacık olmaz moduna giriyo bi anda. oyüzden hiç takılma Allah bilir ne zaman neyi nasib etceğini
Canım zamanı değilmiş demek ki. Üzülme lütfen Allah'tan ümit kesilmez. Zamanı gelince olur insallah canım benim. Rabbim büyük. Hiç ummadığın anda umut açar çiçeklerkizlarrr olmaddiii hic bisi cikmadii cok kotuyumm hersey bitti sankii rabbim yardim etsin
Merak etmiştim sadece sizin sorun neHayırdır canım? Benim .
Hic bisi kullanmadik kimse bisi vermedi cinku.tese tek cozum bu surecte biz kendimiz ari sutu royal jelly die bi urun var onu kullaniyoruz sperm sayisi ve kalitesini artirmsk icinHayırlısı neler kullandınız peki
HmmHic bisi kullanmadik kimse bisi vermedi cinku.tese tek cozum bu surecte biz kendimiz ari sutu royal jelly die bi urun var onu kullaniyoruz sperm sayisi ve kalitesini artirmsk icin
Üzülme canim benim yasiniz daha cok genc ALLAH dan ümit kesilirmikizlarrr olmaddiii hic bisi cikmadii cok kotuyumm hersey bitti sankii rabbim yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?