Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hic bi sonuc yok testis de ki butun hucreler yapilar yok olmus daha hangi doktorla devam etcez ki esim ikinci tesesini oldu hala bisi yokk bitti galiba hersey

Allahtan ümit kesilir mi ?? Sakın öyel düşünme sakın.. Pat die bir haber çıkar bi bakarsın karnında bebeişin.. Hiç belli olmaz.. Bundan 10 sene önce insanlar bu kadarını yapamıyorlardı ki.. Micro.tese yoktu bi kere.. 5 yıl sonra 10 yıl sonra bizim hala şansımız olacak.. Sakın ümidini kesme canım.. Biliyorum çok zor ama lütfen üzme kendini.. Tese ne kadar sürdü:? Emre bey mi dedi tüm hücreelr kaybolmuş diye.. Birde indirme ameliyatından dolayı mı sorun var?

Bu haberin üstüne tedavi korkutuyor beni ama bu cuma gidiyorum ben canım ist.a.. C.tesi başlayacak bi aksilik olmazsa tedavim..
haklısın korkmakta ama olsun inşlh senin yüzün güler cnm hayırlı güzel haberlerini bekliyorum tatlım..

hic bi sonuc yok testis de ki butun hucreler yapilar yok olmus daha hangi doktorla devam etcez ki esim ikinci tesesini oldu hala bisi yokk bitti galiba hersey
ahhh cnm şimdi seni o kadar ii anlıyorum ki bende aynı şeyleri 2 defa yaşadım benim eşimde 2 kere ameliyat oldu hep hüsrandı ama şükür ki şimdi sperm görüyoruz allahın izniyle darısı katbe kat sizlere olsun gerçi sperm çıkıncada bitmiyo herşey ama olsun bari daha çok sarılıyor insan ....
herşey bundan sonra başlıyor aslında bak acını yaşa ardından bi süre sonra nasıl nerde ne yapabiliriz diye başlıyorsun düşünmeye cnm rabbim içimizdeki umudu almasın....

peki nasil goruldu siperm bisimi kullandiniz

tese 1 bucuk
saat surdu cnm emre bey geldi odamiza acibademde yapildi ameliyat suan hastanedeyiz butun cvplari kendi verdi bize ama cikmadi istee indirme operasyonunda cok zarar gormus testis sen nasil anladin peki indirmeden dolayi mi oldugunu cnm

kızlar didem hanım ın bize verdiği fiyatlar da şu şekilde ama biz ocak ayında gitmiştik yani.microtese 2800+tüp bebek 5250+ilaçlar 1000-1500 tl arası.böyle yazıyo bize verilen kağıtta da

kizlarrr olmaddiii hic bisi cikmadii cok kotuyumm hersey bitti sankii rabbim yardim etsin
Nedicemi bilemiyorum çok üzüldüm rabbim ol desin olur anneme bi arkadaşın eşi tese olcak dua etdemiştim sabah namazında arıyo bulunmuş die çok dua ediyorum inşallah bulunur die demişti

kızlar didem hanım ın bize verdiği fiyatlar da şu şekilde ama biz ocak ayında gitmiştik yani.microtese 2800+tüp bebek 5250+ilaçlar 1000-1500 tl arası.böyle yazıyo bize verilen kağıtta da

İndirim yapılmış özellikle m.tese.de.. Ben bunları not alıyorum.. Gidince sorcam.. Bizde de tüp bebeğe 5000 demiş mesela.. İlginçç.. Özel muayenehane olduğu için bu farklılıklar oluyor işte..

tese 1 bucuk

saat surdu cnm emre bey geldi odamiza acibademde yapildi ameliyat suan hastanedeyiz butun cvplari kendi verdi bize ama cikmadi istee indirme operasyonunda cok zarar gormus testis sen nasil anladin peki indirmeden dolayi mi oldugunu cnm

Acıbademi siz mi istediniz?? Annem acıbademdeydi benim kuzum keşke haberimiz olsaydı ya.. İnmemiş testis ti ya eşinin problemi oradan anladım canım.. İndirme ameliyatı başarılı olsaydı eğer bulunurdu kuzum oradan tahmin ettim. İndirme ameliyatını nerede oldu caba eşin?

Bizim gittiğimizde daha klinik yeni açılmış durumdaydı ama cnm belki ondandır yani,hatta bizde duymuştuk fiyatların arttığını ve didem hanım ı arayıp sormuştuk o da bize size yazdığımız fiyattan olur demişti,geldiğinizde ne konuşulduysa o demişti

Canım sonuçta eski hastası ile yeni hastasını bir tutmaz.. Farklılıklar olabilir.. Nil arkadaşımızında dediği gibi gözden çıkarttıysan farketmio kuzumm..

kizlarrr olmaddiii hic bisi cikmadii cok kotuyumm hersey bitti sankii rabbim yardim etsin

canım seni çok iyi anlıyorum tam 4 ay önce bizde aynı hüsranı yaşadık. ve eve geldiğimde herşey bitti alıştırmalıyım kendimi bu duruma diye düşünüyodum ama o şoku atlatınca tekrar umudun yeşeriyo merak etme. emre beyin söylediklerinie de hiiiçç takılma. eşim içinde içerisi çok kötü kupkuru harab olmuş sperm ana hücresi bile yok bilmem ne dedi ama şimdi yaptrdığımız testlerde bol spermatid ve elonge hücre bile görünüyo nasıl oluyosa. ameliyat öncesi polyanna gibi olan doktor ameliyat sonrası boşa kürek çekmeyin sizden bi cacık olmaz moduna giriyo bi anda. oyüzden hiç takılma Allah bilir ne zaman neyi nasib etceğini

Nedicemi bilemiyorum çok üzüldüm rabbim ol desin olur anneme bi arkadaşın eşi tese olcak dua etdemiştim sabah namazında arıyo bulunmuş die çok dua ediyorum inşallah bulunur die demişti
saol cnm allah razi olsun ama malesef nasip dglmisss

peki siz suan hangi doktordasiniz cnm bu yaptiginiz testler nasil oldu peki

Canım zamanı değilmiş demek ki. Üzülme lütfen Allah'tan ümit kesilmez. Zamanı gelince olur insallah canım benim. Rabbim büyük. Hiç ummadığın anda umut açar çiçekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…