canim sabah 1 aksam 1 toz bir bardak suyla karistirilip iciliyor genelde. Aclik tokluk fark eder mi onu bilmiyorum. Kullanmadik ama dr bu sekilde kullanabilirsiniz demisti. Ac tok birsey yazmamisti fark etmez sanirimKızlar proxeed plus u nasıl kullanmak gerekiyor günde 1 mi yoksa 2 defamı aç yada tok karnına üstündeki yazılar yabancı hiçbir şey anlamadım
Teşekkür ederim canım bugün başladık inşaallah bir faydası olur nohut kürü incir kürü de yapıyorum rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşaallah. .canim sabah 1 aksam 1 toz bir bardak suyla karistirilip iciliyor genelde. Aclik tokluk fark eder mi onu bilmiyorum. Kullanmadik ama dr bu sekilde kullanabilirsiniz demisti. Ac tok birsey yazmamisti fark etmez sanirim
Rica ederim canim sifa olsun insallah hepsi deTeşekkür ederim canım bugün başladık inşaallah bir faydası olur nohut kürü incir kürü de yapıyorum rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşaallah. .
Benim eşiminde yüksek veriyodum burda öğrendim vermemek lazımmış yukseltirmişKizlar bir sorum olucak eşim fsh yuksek ama ben keçiboynuzu kuru veriyorum yanlismi
Canım ben keciboynuzu pekmezi sandım kuru demişin onu bilmiyorumKizlar bir sorum olucak eşim fsh yuksek ama ben keçiboynuzu kuru veriyorum yanlismi
Nohut kürünü yapiyor iseniz nasil yapıyorsunuz siz canımIbrahim Saraçoğlu oğlu fsh Yüksek olanlar keçi boynuzu pekmezi nden uzak dursunlar nohut kürü yapsınlar demişti onu deneyin isterseniz..
Yarım litre suyu kaynatıyorum 7 yemek kaşığı nohut atıyorum 10 dk kaynatıyorum ılıdıkdan sonra eşim içiyor sabah kahvaltıdan önce öğle yemeğinden sonra içmek gerekiyor diyor ama o kadar ayrıntılı uygulayamıyorum eşimin işinden dolayı şifa olur inşaallah.Nohut kürünü yapiyor iseniz nasil yapıyorsunuz siz canım
eşimde bir yan etki olmadı canım, arginmax ve dha250'yi günde 2 tane içiyor. diğerini 1 taneherhangi yan etkisi falan oluyormu acaba bunların vitamin sonuçta ama
bizimkinden duşukmuş
eşimde bir yan etki olmadı canım, arginmax ve dha250'yi günde 2 tane içiyor. diğerini 1 tane
Tesekkur ederim canimYarım litre suyu kaynatıyorum 7 yemek kaşığı nohut atıyorum 10 dk kaynatıyorum ılıdıkdan sonra eşim içiyor sabah kahvaltıdan önce öğle yemeğinden sonra içmek gerekiyor diyor ama o kadar ayrıntılı uygulayamıyorum eşimin işinden dolayı şifa olur inşaallah.
Bende yaptım kuzum inşallah faydası olur bakalım..Gunaydin kizlar...nohut kurunu on on bes gun kadar ben de yaptim. Bide kizlar bogurtlen koku suyu icti esim teseden 7-8 gun once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?