Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar proxeed plus u nasıl kullanmak gerekiyor günde 1 mi yoksa 2 defamı aç yada tok karnına üstündeki yazılar yabancı hiçbir şey anlamadım
canim sabah 1 aksam 1 toz bir bardak suyla karistirilip iciliyor genelde. Aclik tokluk fark eder mi onu bilmiyorum. Kullanmadik ama dr bu sekilde kullanabilirsiniz demisti. Ac tok birsey yazmamisti fark etmez sanirim

canim sabah 1 aksam 1 toz bir bardak suyla karistirilip iciliyor genelde. Aclik tokluk fark eder mi onu bilmiyorum. Kullanmadik ama dr bu sekilde kullanabilirsiniz demisti. Ac tok birsey yazmamisti fark etmez sanirim
Teşekkür ederim canım bugün başladık inşaallah bir faydası olur nohut kürü incir kürü de yapıyorum rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşaallah. .

İyi akşamlar kızlar eşim bugün burnundan ameliyat olacaktı. Ameliyata solunum için entübe edemediler. Nefessiz kalmış baya zor kendine geldi.iptal oldu ameliyat Doktor dedi hangi ameliyatta girerse bunu söyleyin dedi. Mikro tese de genel anaztezimi yapıyorlar yoksa lokalmı yapıyorlar kızla

Ibrahim Saraçoğlu oğlu fsh Yüksek olanlar keçi boynuzu pekmezi nden uzak dursunlar nohut kürü yapsınlar demişti onu deneyin isterseniz..

Nohut kürünü yapiyor iseniz nasil yapıyorsunuz siz canım
Yarım litre suyu kaynatıyorum 7 yemek kaşığı nohut atıyorum 10 dk kaynatıyorum ılıdıkdan sonra eşim içiyor sabah kahvaltıdan önce öğle yemeğinden sonra içmek gerekiyor diyor ama o kadar ayrıntılı uygulayamıyorum eşimin işinden dolayı şifa olur inşaallah.

eşimde bir yan etki olmadı canım, arginmax ve dha250'yi günde 2 tane içiyor. diğerini 1 tane

bende almayı düşünüyorum. yaşadığımız yerde gnc nin satış mağazası var oradan alıcam hafta sonu bakalım.inşallah işe yarar çabalarımız

Tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…