internetle mağaza fiyatları değişiyor canım bazen internetten daha ucuza geliyor. karşılaştırıp öyle al derimbende almayı düşünüyorum. yaşadığımız yerde gnc nin satış mağazası var oradan alıcam hafta sonu bakalım.inşallah işe yarar çabalarımız
öyle yaparım artık teşekkürler yardımların için.internetle mağaza fiyatları değişiyor canım bazen internetten daha ucuza geliyor. karşılaştırıp öyle al derim
Rica ederim şifa olur inşaallahTesekkur ederim canim
Aminnn hepimize insallahRica ederim şifa olur inşaallah
İyi akşamlar kızlar eşim bugün burnundan ameliyat olacaktı. Ameliyata solunum için entübe edemediler. Nefessiz kalmış baya zor kendine geldi.iptal oldu ameliyat Doktor dedi hangi ameliyatta girerse bunu söyleyin dedi. Mikro tese de genel anaztezimi yapıyorlar yoksa lokalmı yapıyorlar kızla
Teşekkür ederim cevap verdiğin için yoksa kimsenin cevap vereceği yoktuCanım geçmiş olsunnnn.. Yeni gördümm yazdıklarını.. Lokalde yapıyorlar genelde..
bilmiyoruzki kararsızız suan müfit hocayla arasında gidip geliyoruz cnmTeseyi Kaan hocamı yapcak peki
nm gecmiş olsun.bu arada telden girince bakamıyorum atıyo bni sizdede oluyo mu.görseydim yazardım bende canım.Teşekkür ederim cevap verdiğin için yoksa kimsenin cevap vereceği yoktu
Verdiğin karar inşallah hayırlı olur ilkteseniz mibilmiyoruzki kararsızız suan müfit hocayla arasında gidip geliyoruz cnm
evet cnm bakalım benim kontroller tamamlandı bu ayki adetimde başlicaz bakalım rabbim hayırlısını versin.burda olan olmayan anne olmak isteyen herkesin kucagını doldursun rabbim içindede benimkini..Verdiğin karar inşallah hayırlı olur ilkteseniz mi
Amin amin aminevet cnm bakalım benim kontroller tamamlandı bu ayki adetimde başlicaz bakalım rabbim hayırlısını versin.burda olan olmayan anne olmak isteyen herkesin kucagını doldursun rabbim içindede benimkini..
Cuma mı az kalmış herşey gönlünce olsun bu aradada geçmiş olsuncancan arkadaslarımmm nasılsınız ya telden girdiğimde b turlu bakamadım yazdıklarınıza siteye girince çıkıs oluyo durmadan anlamadım niye.bugun yatıştayım hastayım azcık anca okuyabildim.dün ki kontrollerimde doktor birsürü yumurtan var inş iyi sonuclar alırız senden bu ayki adetle baslıyoruz dedi.bakalım hayırlısı.cuma esimi son kez muayene edecekler inş kötü bişi olmaz sperm çıkısı olur.sizler hep aklımda ve dualarımdasınız...
merb aycan nasıl geçti bugün birde sen arı sütünü nasıl kullanıyordun ?yarın histereskopi olacağım ondan sonra transfer yapılacak.henüz Bi değişiklik yok tatlım.
cancan arkadaslarımmm nasılsınız ya telden girdiğimde b turlu bakamadım yazdıklarınıza siteye girince çıkıs oluyo durmadan anlamadım niye.bugun yatıştayım hastayım azcık anca okuyabildim.dün ki kontrollerimde doktor birsürü yumurtan var inş iyi sonuclar alırız senden bu ayki adetle baslıyoruz dedi.bakalım hayırlısı.cuma esimi son kez muayene edecekler inş kötü bişi olmaz sperm çıkısı olur.sizler hep aklımda ve dualarımdasınız...
cancan arkadaslarımmm nasılsınız ya telden girdiğimde b turlu bakamadım yazdıklarınıza siteye girince çıkıs oluyo durmadan anlamadım niye.bugun yatıştayım hastayım azcık anca okuyabildim.dün ki kontrollerimde doktor birsürü yumurtan var inş iyi sonuclar alırız senden bu ayki adetle baslıyoruz dedi.bakalım hayırlısı.cuma esimi son kez muayene edecekler inş kötü bişi olmaz sperm çıkısı olur.sizler hep aklımda ve dualarımdasınız...
inşallah canımm... her gün sizlere dua ediyorumm Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBende yaptım kuzum inşallah faydası olur bakalım..
inşallah canımm... her gün sizlere dua ediyorumm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
SİZİN Azo sebebi nedirSiz
Siz hamilemisin iz acaba
Sizin azo sebebiniz neSizi
Sizinde Azo sebebi ne ve inş bol bol kaliteli sperm bulunur ve bizlerin bu mutlu habere çok ihtiyacımız var canim Rabbim yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?