Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım geçmiş olsunnnn.. Yeni gördümm yazdıklarını.. Lokalde yapıyorlar genelde..

Verdiğin karar inşallah hayırlı olur ilkteseniz mi
evet cnm bakalım benim kontroller tamamlandı bu ayki adetimde başlicaz bakalım rabbim hayırlısını versin.burda olan olmayan anne olmak isteyen herkesin kucagını doldursun rabbim içindede benimkini..

cancan arkadaslarımmm nasılsınız ya telden girdiğimde b turlu bakamadım yazdıklarınıza siteye girince çıkıs oluyo durmadan anlamadım niye.bugun yatıştayım hastayım azcık anca okuyabildim.dün ki kontrollerimde doktor birsürü yumurtan var inş iyi sonuclar alırız senden bu ayki adetle baslıyoruz dedi.bakalım hayırlısı.cuma esimi son kez muayene edecekler inş kötü bişi olmaz sperm çıkısı olur.sizler hep aklımda ve dualarımdasınız...

evet cnm bakalım benim kontroller tamamlandı bu ayki adetimde başlicaz bakalım rabbim hayırlısını versin.burda olan olmayan anne olmak isteyen herkesin kucagını doldursun rabbim içindede benimkini..
Amin amin amin

Cuma mı az kalmış herşey gönlünce olsun bu aradada geçmiş olsun

Canim insallah hayirli haberlerle gel buraya. . Bayram olsun cok ihtiyacimiz var...

Sizi

Sizinde Azo sebebi ne ve inş bol bol kaliteli sperm bulunur ve bizlerin bu mutlu habere çok ihtiyacımız var canim Rabbim yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…