Ben de bu siteye girerken diyorum acaba biri ben hamileyim veya bizim sperm çıkışı başladı dicekmi diyeKızlar yok mu güzel bir haber verecek olan?
Bunu duymaya sanırım hepimizin ihtiyacı var.. Bu konuyu 2008 yılında açan arkadaş adını hatırlayamıyorum şu an evlatlık edinmiş.. Onu okuduğumda ciğerim yanmıştı resmen Rabbim yardımcımız olsun..Ben de bu siteye girerken diyorum acaba biri ben hamileyim veya bizim sperm çıkışı başladı dicekmi diye
Hayalim77 değilmi bu konuyu acan bende bazen duşunmuyo değilim alsak ilerde bana siz kimsin anammısın babamsınız ne karışıyosunuz deseBunu duymaya sanırım hepimizin ihtiyacı var.. Bu konuyu 2008 yılında açan arkadaş adını hatırlayamıyorum şu an evlatlık edinmiş.. Onu okuduğumda ciğerim yanmıştı resmen Rabbim yardımcımız olsun..
Sonra ne saçmalıyorum bizim olacak allahın izni ile diyorumBunu duymaya sanırım hepimizin ihtiyacı var.. Bu konuyu 2008 yılında açan arkadaş adını hatırlayamıyorum şu an evlatlık edinmiş.. Onu okuduğumda ciğerim yanmıştı resmen Rabbim yardımcımız olsun..
Hayir canm ben acmadim bana devretti konuyu editor. Aslinda konuyu acan lamyay nickli arkadasimiz.Hayalim77 değilmi bu konuyu acan bende bazen duşunmuyo değilim alsak ilerde bana siz kimsin anammısın babamsınız ne karışıyosunuz dese
inşallah canımm... her gün sizlere dua ediyorumm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hıım tamamHayir canm ben acmadim bana devretti konuyu editor. Aslinda konuyu acan lamyay nickli arkadasimiz.
Aynı bende önceden mutlu olduğum şeylerden zerre kadar mutlu olmuyorum hayatım tepetakla olmuş gibi hissediyorumInş canım benim de en büyük arzum bu..her şey gözümde küçüldü değerini yitirdi sanki..
saol tatlım benim ya.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.cuma son muayenesini olcak sperm bulunma yüzdemizi öğrencez inş bakalım herseyin hayırlısıCuma mı az kalmış herşey gönlünce olsun bu aradada geçmiş olsun
aynen valla tatlım benim ya son zamanlarda pek iyi haberler alamadık rabbim hepimize nasip eder inş. valla cok istiyorum tabloyu gördükçe hevesleniyorum inş bizler içinde bebek sahibi diye yazar o tabloda.Canim insallah hayirli haberlerle gel buraya. . Bayram olsun cok ihtiyacimiz var...
amin canım aminn.inş hepimiz peş peşe veririz mutlu haberlerimizi bizimkine kkan hoca doğuştan gelişmemiş kanallar dedi ama hormonlarımız fsh lh falan normal seviyede cok sukur.cuma bide merkezdeki ürolog muayene edecek sonrada bu ayki adetle baslicaz allahın izniyle.bu arada bide esmde deltaf508 mutasyonu cıktı yani genlerde bi bozukluk ama çok sükür hasta değil tasıyıcı böle oluncada doğan bebek hasta yada tasıyıcı olmasın die genetik analiz yapılıp en saglıklıları transfer edilecek ama tabi rabbim ol der izin verir sperm bulunursa....Sizi
Sizinde Azo sebebi ne ve inş bol bol kaliteli sperm bulunur ve bizlerin bu mutlu habere çok ihtiyacımız var canim Rabbim yardimciniz olsun
hisstereskopiyi gelecek aya erteledi.sabah akşam aç karnına nohut kadar.nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor.kök hücreyi hiç düşündün mü,eğer yaza yeteri kadar para olursa ona başvurmayı düşünüyorum.merb aycan nasıl geçti bugün birde sen arı sütünü nasıl kullanıyordun ?
Kok hucre derken azo için mihisstereskopiyi gelecek aya erteledi.sabah akşam aç karnına nohut kadar.nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor.kök hücreyi hiç düşündün mü,eğer yaza yeteri kadar para olursa ona başvurmayı düşünüyorum.
inmemiş testise baglı azo sipermi gecensene tese olmustu birde indirme operasyonu gecırmıstı ama sonuc yıne sıfırdı bu sene bıdaha tese oldu ama degısen bısı yok sonuc yıne sıfır sıpermCanım benim Rabbim yardımcınız olsun üzülme hiç bir zaman umut kesilmez Rabbimden yeterki eşlerimız iyi olsun sen ona destek ol ki oda kendini iyi hissetsin canım birde umudum41 eşinin problemi ne idi
canım benim sizin sorununuz neydı celalettın peru da mı tese yapıo bıraz anlatırmısınbiz celalettin perunun hastasıyız cnm eşim onun verdiği iğne ve bitkisellerle devam ediyor tedaviye ve bizde sperm çıkışı oldu çok şükür ki hamdolsun..
evetKok hucre derken azo için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?