Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben de bu siteye girerken diyorum acaba biri ben hamileyim veya bizim sperm çıkışı başladı dicekmi diye
Bunu duymaya sanırım hepimizin ihtiyacı var.. Bu konuyu 2008 yılında açan arkadaş adını hatırlayamıyorum şu an evlatlık edinmiş.. Onu okuduğumda ciğerim yanmıştı resmen Rabbim yardımcımız olsun..

Hayalim77 değilmi bu konuyu acan bende bazen duşunmuyo değilim alsak ilerde bana siz kimsin anammısın babamsınız ne karışıyosunuz dese

inşallah canımm... her gün sizlere dua ediyorumm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Saol bitanem. Rabbim kat be kat sana cevirsin.dualarini. hic bir zaman yalniz kendime etmiyorum duayi. O zaman eksik kalıyor gibi geliyor. . Hep dualarimdasiniz benim de canim.

Canim insallah hayirli haberlerle gel buraya. . Bayram olsun cok ihtiyacimiz var...
aynen valla tatlım benim ya son zamanlarda pek iyi haberler alamadık rabbim hepimize nasip eder inş. valla cok istiyorum tabloyu gördükçe hevesleniyorum inş bizler içinde bebek sahibi diye yazar o tabloda.

Sizi

Sizinde Azo sebebi ne ve inş bol bol kaliteli sperm bulunur ve bizlerin bu mutlu habere çok ihtiyacımız var canim Rabbim yardimciniz olsun
amin canım aminn.inş hepimiz peş peşe veririz mutlu haberlerimizi bizimkine kkan hoca doğuştan gelişmemiş kanallar dedi ama hormonlarımız fsh lh falan normal seviyede cok sukur.cuma bide merkezdeki ürolog muayene edecek sonrada bu ayki adetle baslicaz allahın izniyle.bu arada bide esmde deltaf508 mutasyonu cıktı yani genlerde bi bozukluk ama çok sükür hasta değil tasıyıcı böle oluncada doğan bebek hasta yada tasıyıcı olmasın die genetik analiz yapılıp en saglıklıları transfer edilecek ama tabi rabbim ol der izin verir sperm bulunursa....

merb aycan nasıl geçti bugün birde sen arı sütünü nasıl kullanıyordun ?
hisstereskopiyi gelecek aya erteledi.sabah akşam aç karnına nohut kadar.nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor.kök hücreyi hiç düşündün mü,eğer yaza yeteri kadar para olursa ona başvurmayı düşünüyorum.

Kok hucre derken azo için mi

Kızlar sizin oralara kar yağdımı dişarda kardan adam yapacak kadar kar var rabbim nelere kadir nisan ayında kar ilk defa görüyorum şaşırdim

Canım benim Rabbim yardımcınız olsun üzülme hiç bir zaman umut kesilmez Rabbimden yeterki eşlerimız iyi olsun sen ona destek ol ki oda kendini iyi hissetsin canım birde umudum41 eşinin problemi ne idi
inmemiş testise baglı azo sipermi gecensene tese olmustu birde indirme operasyonu gecırmıstı ama sonuc yıne sıfırdı bu sene bıdaha tese oldu ama degısen bısı yok sonuc yıne sıfır sıperm

kızlarr bugun daha da kotuyum kullandıgım ılaclar benı mahfettı karnımda acayıp bı sancı var acayıp derece de sıstı sankı dogum yapıyormus gıbıyım bana yan etkı mı yaptı bılmıyorum emre beyle dun gorustuk bıze suan yapacagımız bısı yok bakalım bundan sonrakı teknolojık gelısmeler ne olursa sızı haberdar edıcem falan dedı sankı hersey bıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…