yok yaz geldi buraya,neresiymiş öyle kar yağan hayret?Kızlar sizin oralara kar yağdımı dişarda kardan adam yapacak kadar kar var rabbim nelere kadir nisan ayında kar ilk defa görüyorum şaşırdim
noldu sana?kızlarr bugun daha da kotuyum kullandıgım ılaclar benı mahfettı karnımda acayıp bı sancı var acayıp derece de sıstı sankı dogum yapıyormus gıbıyım bana yan etkı mı yaptı bılmıyorum emre beyle dun gorustuk bıze suan yapacagımız bısı yok bakalım bundan sonrakı teknolojık gelısmeler ne olursa sızı haberdar edıcem falan dedı sankı hersey bıttı
yok yaz geldi buraya,neresiymiş öyle kar yağan hayret?[/QUO ankaranın bir ilçesi diyim
Ben lafta sanıyodum kok hucreyi icratada gecmişler demek ki
ooooo iki yıldır başladılar.Ben lafta sanıyodum kok hucreyi icratada gecmişler demek ki
Çocuk dünyaya gelmiş mi peki hiç ben neden her gunumu uzelerek geçiriyorum bizde yaptırırz kok hucre tabi bi bebek dünyaya geldiyseooooo iki yıldır başladılar.
canım esım mıkro tese olmadan benı hazırladılar ama bnı mahfettıler suan o kadar kotuyum kı anlatamam karnım acayıp sıstı ne yesem kusuyorum ve acayıp bı sancı var karnımda kullandıgım ıgnelerdenmıs doktor dedınoldu sana?
canım kök hücreye nerde baslamıslar
Umudum bir hastahaneye git hemen ihmal etme sakın canım bende de çok ilaç verdikleri için ohss olmuştum. Türkiye de önemsemediler kendi iner dediler ben buraya gelince kadın şok geçirmişti hastahaneye aldılar 4 gün kaldım. .yumurtaların çok şişmiş patlasa bir daha hiçbir şekilde anne olamazsın demişlerdicanım esım mıkro tese olmadan benı hazırladılar ama bnı mahfettıler suan o kadar kotuyum kı anlatamam karnım acayıp sıstı ne yesem kusuyorum ve acayıp bı sancı var karnımda kullandıgım ıgnelerdenmıs doktor dedı
hadı yaaaa bana doktor yıne ıgne verdı ama catlamasınlar dıye hatta doktorun korkma bısı olmıcak haftaya kontrole gel dedıUmudum bir hastahaneye git hemen ihmal etme sakın canım bende de çok ilaç verdikleri için ohss olmuştum. Türkiye de önemsemediler kendi iner dediler ben buraya gelince kadın şok geçirmişti hastahaneye aldılar 4 gün kaldım. .yumurtaların çok şişmiş patlasa bir daha hiçbir şekilde anne olamazsın demişlerdi
hadı yaaaa bana doktor yıne ıgne verdı ama catlamasınlar dıye hatta doktorun korkma bısı olmıcak haftaya kontrole gel dedı
Evet süleyman beydi. .çok iyi bir dr lafım yok yine Türkiye de denesem yine ona giderim ama o konuda herkesden herkese fark eder ilaç bir serum verip göndermemeliydi çok ağrın olursa randevu nu bekleme canımmm inşaallah bişi olmaz rabbime emanetsinCanım senin dr. Süleyman bey miydi? Geçmiş olsun bu arada..
Evet süleyman beydi. .çok iyi bir dr lafım yok yine Türkiye de denesem yine ona giderim ama o konuda herkesden herkese fark eder ilaç bir serum verip göndermemeliydi çok ağrın olursa randevu nu bekleme canımmm inşaallah bişi olmaz rabbime emanetsin
yok cnm numan beydı bnm doktorum valla smdı aradım sana verdıgım ılaclarla hıc bıseyın kalmıcak azıcık bı sancı ckeceksın korma dedı bana gınera adında bı dogum kontrol hapı prednol dıye bı tablet destonex adında ve Orgalutran dıye bı ıgne verdı bunları kullanırsan bıseyın kalmıcak bıde gunde 3 lıtre su ıc dedıCanım senin dr. Süleyman bey miydi? Geçmiş olsun bu arada..
Doktorunuz bulunsun dondurulsun sonra sizi ole hazırlayalım demedimio kadar pısman oldum kı keske önce esım mıkro tese olsaydı sonra bnı hazırlasalardı ben bosuna hazırlandımmm yaaa
hayır bulunursa sıpermler zayıf olur o oyuzden sıpermlerı rıske atmayalım dondurmadan hemen bırlestırelım bu yuzden senın hazır olman lazım dedı ve hazırladı bnı ama sonuc sıfırr ve bnm cektıgım bu sıkıntıDoktorunuz bulunsun dondurulsun sonra sizi ole hazırlayalım demedimi
Aycan21 kok hucre konusuna cvp vermedi demi dahahayır bulunursa sıpermler zayıf olur o oyuzden sıpermlerı rıske atmayalım dondurmadan hemen bırlestırelım bu yuzden senın hazır olman lazım dedı ve hazırladı bnı ama sonuc sıfırr ve bnm cektıgım bu sıkıntı
Üzulme canim Allah buyuk bende senin gibi oldum benide hazirlamislardi hepsi bosa gitti benim pek agrim olmamisti amahayır bulunursa sıpermler zayıf olur o oyuzden sıpermlerı rıske atmayalım dondurmadan hemen bırlestırelım bu yuzden senın hazır olman lazım dedı ve hazırladı bnı ama sonuc sıfırr ve bnm cektıgım bu sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?