Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sizin oralara kar yağdımı dişarda kardan adam yapacak kadar kar var rabbim nelere kadir nisan ayında kar ilk defa görüyorum şaşırdim
yok yaz geldi buraya,neresiymiş öyle kar yağan hayret?

noldu sana?

hadi ya benim ailemde ankarada,Bi arayayım onları hiç haberim yoktu

Umudum bir hastahaneye git hemen ihmal etme sakın canım bende de çok ilaç verdikleri için ohss olmuştum. Türkiye de önemsemediler kendi iner dediler ben buraya gelince kadın şok geçirmişti hastahaneye aldılar 4 gün kaldım. .yumurtaların çok şişmiş patlasa bir daha hiçbir şekilde anne olamazsın demişlerdi

hadı yaaaa bana doktor yıne ıgne verdı ama catlamasınlar dıye hatta doktorun korkma bısı olmıcak haftaya kontrole gel dedı

Canım senin dr. Süleyman bey miydi? Geçmiş olsun bu arada..
Evet süleyman beydi. .çok iyi bir dr lafım yok yine Türkiye de denesem yine ona giderim ama o konuda herkesden herkese fark eder ilaç bir serum verip göndermemeliydi çok ağrın olursa randevu nu bekleme canımmm inşaallah bişi olmaz rabbime emanetsin

Bence de iyi bir dr..

Canım senin dr. Süleyman bey miydi? Geçmiş olsun bu arada..
yok cnm numan beydı bnm doktorum valla smdı aradım sana verdıgım ılaclarla hıc bıseyın kalmıcak azıcık bı sancı ckeceksın korma dedı bana gınera adında bı dogum kontrol hapı prednol dıye bı tablet destonex adında ve Orgalutran dıye bı ıgne verdı bunları kullanırsan bıseyın kalmıcak bıde gunde 3 lıtre su ıc dedı

o kadar pısman oldum kı keske önce esım mıkro tese olsaydı sonra bnı hazırlasalardı ben bosuna hazırlandımmm yaaa

Doktorunuz bulunsun dondurulsun sonra sizi ole hazırlayalım demedimi
hayır bulunursa sıpermler zayıf olur o oyuzden sıpermlerı rıske atmayalım dondurmadan hemen bırlestırelım bu yuzden senın hazır olman lazım dedı ve hazırladı bnı ama sonuc sıfırr ve bnm cektıgım bu sıkıntı

Aycan21 kok hucre konusuna cvp vermedi demi daha

Üzulme canim Allah buyuk bende senin gibi oldum benide hazirlamislardi hepsi bosa gitti benim pek agrim olmamisti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…