agrı kesıldı cnm suan sadece sıslık varr pekı nasıl gectı sana bı zararı oldumu cnm hangı ıgnelerı kullandırdılar doktorun kımdıÜzulme canim Allah buyuk bende senin gibi oldum benide hazirlamislardi hepsi bosa gitti benim pek agrim olmamisti ama
ewt cnm vermedı bnde beklıyorumAycan21 kok hucre konusuna cvp vermedi demi daha
Kök hücre ankara'da bir hastahane de uygulanmaya başlamış ama sağlıklı bir bebek Dünya'ya gelmiş değil. .biraz beklemek lazım deneme aşamasında .en kısa zamanda başarıya ulaşır inşallah.ewt cnm vermedı bnde beklıyorum
Bende bekliom varsa ole bişey boşu boşuna niye tese olcak cıkcak mı cıkmicakmı stres olalımewt cnm vermedı bnde beklıyorum
Hmm inşallah bebek dünyaya gelmiş olsaydı butun tv kanalları bunu konoşurduKök hücre ankara'da bir hastahane de uygulanmaya başlamış ama sağlıklı bir bebek Dünya'ya gelmiş değil. .biraz beklemek lazım deneme aşamasında .en kısa zamanda başarıya ulaşır inşallah.
AminnnnKesinlikle öyle olurdu. . rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip eylesin. .
geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.. igeyi vurunduk mayısta test var onu bekliyorum sabıırsızlıkla umarım bu sefer ii bir sonuç çıkar kök hücrenn artık başaladına sevindim gerekirse düşünürümm tabiki ama başburunca hemen sonuç alınmıyordu demi yani kök hücre süreci ve ücreti ne kadar tutuyordu ...hisstereskopiyi gelecek aya erteledi.sabah akşam aç karnına nohut kadar.nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor.kök hücreyi hiç düşündün mü,eğer yaza yeteri kadar para olursa ona başvurmayı düşünüyorum.
10 sene once oldu canim dr.selman lacindi doktorum igneleri hatirlamiyorum inanki bi zararini gormedim acikcasi ama karnim cok sismisti sanki hamile gibi olmustum zamanla geciyor korkmaagrı kesıldı cnm suan sadece sıslık varr pekı nasıl gectı sana bı zararı oldumu cnm hangı ıgnelerı kullandırdılar doktorun kımdı
ben bılıyorum o hastaneyı ankalife kesın oradan bahsedıyosundur bundan bı 4 ay once ben aramıstım orayı ama once 1 sene bı ılac tedavısı yapıp kök hucrelerın uygun olup olmadıgına bakıcaz once sızı sıraya alıcaz falan dedı suanda bısı yok daha sonra bızı yıne arayın daha tam kesın sonuc alamadık falan dedı pek sanmıyorum baslamıs olduklarını cunku bn bızzat kendım gorustummcok uzun asamaları varmıs asamaları en az 4 yada 5 sene suruyo cok ugrastırıcıymısKök hücre ankara'da bir hastahane de uygulanmaya başlamış ama sağlıklı bir bebek Dünya'ya gelmiş değil. .biraz beklemek lazım deneme aşamasında .en kısa zamanda başarıya ulaşır inşallah.
ınsallah cnm ınsallah rabbım bı kapı acsın bızedeUmudum umudun tükenmesin rabbim dayanma gücü bir çıkar yol göstersin inşaallah
yok cnm numan beydı bnm doktorum valla smdı aradım sana verdıgım ılaclarla hıc bıseyın kalmıcak azıcık bı sancı ckeceksın korma dedı bana gınera adında bı dogum kontrol hapı prednol dıye bı tablet destonex adında ve Orgalutran dıye bı ıgne verdı bunları kullanırsan bıseyın kalmıcak bıde gunde 3 lıtre su ıc dedı
o kadar pısman oldum kı keske önce esım mıkro tese olsaydı sonra bnı hazırlasalardı ben bosuna hazırlandımmm yaaa
cok sancılı cnm once kadınların hazırlanması acayıp zor gecıyoCanım bir umut hazırlanıyoruz işte ne yapalım.. Mecburen yaşıyoruz bu süreci.. Bende hazırlanacağım şimdi.. Rabbim yardım etsin inşallah..
cok sancılı cnm once kadınların hazırlanması acayıp zor gecıyo
yapcak bısı yok kuzumm ınsan herseyı goze alıyo yeter kı olsun dıyee sızın tese ne zaman hangı doktorla tedavıdesınızGerçekten mi.. Ayy çok korkuyorum yaaa.. Napcam benn
yapcak bısı yok kuzumm ınsan herseyı goze alıyo yeter kı olsun dıyee sızın tese ne zaman hangı doktorla tedavıdesınız
anlıyorum canım benim sizin sorun neydı esının sorunu yanıTese Nisanın 24 ü veya 25 inde olacak canım.. Ben çok kararsız kaldım.. Eşim daha kararlı bu konuda Emre beyi istiyor. Yalnız ben burada pek bahsetmek istemiyorum çünkü bazı arkadaşların umudu kırılabiliyor. Ve nedense tutup direkt sana ona buna bağlıyorlar. Çirkin dönüşler oldu. Bu sebeple hiçbirşeyden bahsetmeme kararı aldım. En doğrusu bu olacak sanırım. Bazen neden burada olduklarını unutup,tecrübe ve kararlara saygı duyamayabiliyorlar.
canım bak 2,5-3 yıl sürüyormuş zaten sperm kök hücresinin oluşması ama bir kere oluşup testislere nakledildiğinde artık elveda tüp bebek merhaba normal yolla gelen bebeler.daha ilk başlayanların süresi dolmadı,bende bekleyemeyeceğim artık daha fazla.Çocuk dünyaya gelmiş mi peki hiç ben neden her gunumu uzelerek geçiriyorum bizde yaptırırz kok hucre tabi bi bebek dünyaya geldiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?