Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Üzulme canim Allah buyuk bende senin gibi oldum benide hazirlamislardi hepsi bosa gitti benim pek agrim olmamisti ama
agrı kesıldı cnm suan sadece sıslık varr pekı nasıl gectı sana bı zararı oldumu cnm hangı ıgnelerı kullandırdılar doktorun kımdı

Kök hücre ankara'da bir hastahane de uygulanmaya başlamış ama sağlıklı bir bebek Dünya'ya gelmiş değil. .biraz beklemek lazım deneme aşamasında .en kısa zamanda başarıya ulaşır inşallah.
Hmm inşallah bebek dünyaya gelmiş olsaydı butun tv kanalları bunu konoşurdu

geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.. igeyi vurunduk mayısta test var onu bekliyorum sabıırsızlıkla umarım bu sefer ii bir sonuç çıkar kök hücrenn artık başaladına sevindim gerekirse düşünürümm tabiki ama başburunca hemen sonuç alınmıyordu demi yani kök hücre süreci ve ücreti ne kadar tutuyordu ...

agrı kesıldı cnm suan sadece sıslık varr pekı nasıl gectı sana bı zararı oldumu cnm hangı ıgnelerı kullandırdılar doktorun kımdı
10 sene once oldu canim dr.selman lacindi doktorum igneleri hatirlamiyorum inanki bi zararini gormedim acikcasi ama karnim cok sismisti sanki hamile gibi olmustum zamanla geciyor korkma

Kök hücre ankara'da bir hastahane de uygulanmaya başlamış ama sağlıklı bir bebek Dünya'ya gelmiş değil. .biraz beklemek lazım deneme aşamasında .en kısa zamanda başarıya ulaşır inşallah.
ben bılıyorum o hastaneyı ankalife kesın oradan bahsedıyosundur bundan bı 4 ay once ben aramıstım orayı ama once 1 sene bı ılac tedavısı yapıp kök hucrelerın uygun olup olmadıgına bakıcaz once sızı sıraya alıcaz falan dedı suanda bısı yok daha sonra bızı yıne arayın daha tam kesın sonuc alamadık falan dedı pek sanmıyorum baslamıs olduklarını cunku bn bızzat kendım gorustummcok uzun asamaları varmıs asamaları en az 4 yada 5 sene suruyo cok ugrastırıcıymıs

Arkadaşlar merhaba tekrar. Eşim bugün semen analizi yaptırdı. sonuçlar gene aynı hatta bazı değerlerde azalma var ama nedir ne değildir anlamıyorum. Bide siz bakarmısınız ?

Eklentiler

• 1.webp
    25 KB · Görüntüleme: 110
  • 2.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 104

o kadar pısman oldum kı keske önce esım mıkro tese olsaydı sonra bnı hazırlasalardı ben bosuna hazırlandımmm yaaa

Canım bir umut hazırlanıyoruz işte ne yapalım.. Mecburen yaşıyoruz bu süreci.. Bende hazırlanacağım şimdi.. Rabbim yardım etsin inşallah..

yapcak bısı yok kuzumm ınsan herseyı goze alıyo yeter kı olsun dıyee sızın tese ne zaman hangı doktorla tedavıdesınız

Canım şu kadar diyeyim olaylardan sonra biraz fikrim değişir gibi oldu ama hala Emre bey diyoruz. Bende Süleyman bey ile başlayacağım bu durumda

Tese Nisanın 24 ü veya 25 inde olacak canım.. Ben çok kararsız kaldım.. Eşim daha kararlı bu konuda Emre beyi istiyor. Yalnız ben burada pek bahsetmek istemiyorum çünkü bazı arkadaşların umudu kırılabiliyor. Ve nedense tutup direkt sana ona buna bağlıyorlar. Çirkin dönüşler oldu. Bu sebeple hiçbirşeyden bahsetmeme kararı aldım. En doğrusu bu olacak sanırım. Bazen neden burada olduklarını unutup,tecrübe ve kararlara saygı duyamayabiliyorlar.

anlıyorum canım benim sizin sorun neydı esının sorunu yanı

Çocuk dünyaya gelmiş mi peki hiç ben neden her gunumu uzelerek geçiriyorum bizde yaptırırz kok hucre tabi bi bebek dünyaya geldiyse
canım bak 2,5-3 yıl sürüyormuş zaten sperm kök hücresinin oluşması ama bir kere oluşup testislere nakledildiğinde artık elveda tüp bebek merhaba normal yolla gelen bebeler.daha ilk başlayanların süresi dolmadı,bende bekleyemeyeceğim artık daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…