- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
anlıyorum canım benim sizin sorun neydı esının sorunu yanı
bol proteinle beslen bol yumurta ye ekmek yeme ve bol su iç ohss olmuşsun.peki eşin ameliyat oldumu?canım esım mıkro tese olmadan benı hazırladılar ama bnı mahfettıler suan o kadar kotuyum kı anlatamam karnım acayıp sıstı ne yesem kusuyorum ve acayıp bı sancı var karnımda kullandıgım ıgnelerdenmıs doktor dedı
Çook geçmiş olsun Allah korumuş valla çok tehlikeli bişey.iğneleri kestiler tabi peki yumurtaları toplayacaklar mı?Ankalife diye Bi merkez ankarada orda yapıyorlarcanım kök hücreye nerde baslamıslar
Normalı geçtim tup bebek olsun ama olsun bizler anne olalım bi bebek dünyaya gelsin koşa koşa giderim paranın hiç önemi yokcanım bak 2,5-3 yıl sürüyormuş zaten sperm kök hücresinin oluşması ama bir kere oluşup testislere nakledildiğinde artık elveda tüp bebek merhaba normal yolla gelen bebeler.daha ilk başlayanların süresi dolmadı,bende bekleyemeyeceğim artık daha fazla.
yok cnm doktora sordum ohss olmadın sen dedı bılmıyorum o kadar sıskınlık normal bol su ıc ve verdıgım ılacları kullan hıc bısı olmıcak bn sana en dozu az ıgneler verdım senı korumaya calıstım zarar verecegını sanmıyorum dedı cnmbol proteinle beslen bol yumurta ye ekmek yeme ve bol su iç ohss olmuşsun.peki eşin ameliyat oldumu?
ankalife biliyorum aramıstım orayı cnm gorusmustuk ama sonuc alamadım daha tam baslanmıs degıl ordada ıgnelerı kestım sadece catlamasın dıye ıgne dogum kotrol hapı bıde bı tane daha hap verdı ama bn dogum kontrolu kullanmayı dusunmuyorum ılerde zararı olur dıye saglam yumurtalarımı dogurganlıgımı oldurcekler ondan korkuyorum yumurtalarımı toplamadı daha cok zarar gorurum dıye cnmÇook geçmiş olsun Allah korumuş valla çok tehlikeli bişey.iğneleri kestiler tabi peki yumurtaları toplayacaklar mı?Ankalife diye Bi merkez ankarada orda yapıyorlar
hem toplsa nolcak kı ne yapacak o yumurtalarıyok cnm doktora sordum ohss olmadın sen dedı bılmıyorum o kadar sıskınlık normal bol su ıc ve verdıgım ılacları kullan hıc bısı olmıcak bn sana en dozu az ıgneler verdım senı korumaya calıstım zarar verecegını sanmıyorum dedı cnm
iğnelere mayısa kadar devam edecek değilmi?çok kısa bir süre değilmi?2,5-3 ay sürüyormuş olgunşaşmaları.geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.. igeyi vurunduk mayısta test var onu bekliyorum sabıırsızlıkla umarım bu sefer ii bir sonuç çıkar kök hücrenn artık başaladına sevindim gerekirse düşünürümm tabiki ama başburunca hemen sonuç alınmıyordu demi yani kök hücre süreci ve ücreti ne kadar tutuyordu ...
Donduruyorlar ancak azalma tehlikesi bulunanlarda yapıyorlar bunu. Rezerv düşünklüğü olanlarda.hem toplsa nolcak kı ne yapacak o yumurtaları
toplamadı cnm doktorrDonduruyorlar ancak azalma tehlikesi bulunanlarda yapıyorlar bunu. Rezerv düşünklüğü olanlarda.
cnm sen basladın mı kök hücre tedavisinecanım bak 2,5-3 yıl sürüyormuş zaten sperm kök hücresinin oluşması ama bir kere oluşup testislere nakledildiğinde artık elveda tüp bebek merhaba normal yolla gelen bebeler.daha ilk başlayanların süresi dolmadı,bende bekleyemeyeceğim artık daha fazla.
esım amelıyat oldu ama sıperm cıkmadı cnmyok cnm doktora sordum ohss olmadın sen dedı bılmıyorum o kadar sıskınlık normal bol su ıc ve verdıgım ılacları kullan hıc bısı olmıcak bn sana en dozu az ıgneler verdım senı korumaya calıstım zarar verecegını sanmıyorum dedı cnm
nasıl ya güldürmesin beni!aynen ohss olmana sebep olmuş kendini kurtarıyo.inşallah iyileşeceksin vücudundaki suyu atmaya çalış.tuzlu şeyler yeme suyu tutar çünkü.ayrıca her insanın bünyesi farklı birine uygulanan doz sana yüksek gelebilir.yok cnm doktora sordum ohss olmadın sen dedı bılmıyorum o kadar sıskınlık normal bol su ıc ve verdıgım ılacları kullan hıc bısı olmıcak bn sana en dozu az ıgneler verdım senı korumaya calıstım zarar verecegını sanmıyorum dedı cnm
gerek yok zaten yumurta toplanmasına vücut onu ağrısız sızısız atıyor dışarı.hangi hastanede yaptırdınız devlet miydi?ankalife biliyorum aramıstım orayı cnm gorusmustuk ama sonuc alamadım daha tam baslanmıs degıl ordada ıgnelerı kestım sadece catlamasın dıye ıgne dogum kotrol hapı bıde bı tane daha hap verdı ama bn dogum kontrolu kullanmayı dusunmuyorum ılerde zararı olur dıye saglam yumurtalarımı dogurganlıgımı oldurcekler ondan korkuyorum yumurtalarımı toplamadı daha cok zarar gorurum dıye cnm
aslında toplayıp dondursalar bir sonraki deneme için harika olacak ama devlet izin vermiyormuş.hem toplsa nolcak kı ne yapacak o yumurtaları
yo başlamadım ama başlamak istiyorum artık.6 yıldır bekleye bekleye bıktık.cnm sen basladın mı kök hücre tedavisine
sağlık olsun canını sıkma.zaten çıksa kesin tutacak diye Bi garantiside yoktu.tutsa sağlıklı bir bebek olmayabilirdi.inşallah sağlıklı güzel bebeklerin olur.tedavi için uğraşın vitaminler kullanın mesela onlar çok işe yarıyor.esım amelıyat oldu ama sıperm cıkmadı cnm
olur mu canım devlette degıl unımed center da emre bakırcıoglunun oldugu yerde yaptırdık numan ayazıt yaptı yumurta gelıstırme ıslemını esım amelıyatını da fulya acıbademde olduaslında toplayıp dondursalar bir sonraki deneme için harika olacak ama devlet izin vermiyormuş.
canım bak ankalıfe yıne sımdı aradım 5 dkk once aradım yanı zehra hanım dıye bırı var onla gorustum dıyokı suan durduruldu cunku bı kac kısıden test aldık onların sonucları ıyı gelırse ve onlarda olumlu sonucla alırsak calısmamızı daha fazla devam ettırcez suan calısmamıs bı kac kısıyle basladı ve belkı bakarsınız 6 ay sonra yada 1 sene sonra bu ıs tamamen acılır herkes yaptırır dedıyo başlamadım ama başlamak istiyorum artık.6 yıldır bekleye bekleye bıktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?