Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İns guzel sonuclar alinirda bizde baslariz hayirlisiyla...

ne

ne vıtamınlerı cnm bnm suan cok kafam karısık ne yapayım hangı doktora gıdeyım bılemıyorum resmen bosluktayım esıme ne yedırsem ne kullandırsam bılemıyorum

canım bu ohss pekı bnm yumurta gelısımıme yada sayısına zarar verırmı dogurganlıgıma falan

Peki sonuclar ne zamn belli olucakmis diye sordunmu cnm merak ettim simdi ins. İyi sonuc alinir

olur mu canım devlette degıl unımed center da emre bakırcıoglunun oldugu yerde yaptırdık numan ayazıt yaptı yumurta gelıstırme ıslemını esım amelıyatını da fulya acıbademde oldu
emre hocada bahçeciumutta diye biliyordum.niye öyle olmuş iki ayrı yerde?neyse erkek infertilitesi memorial diyorlar.bir dahaki sefere oarayada Bi bak bence.

peş peşe aramışız evet aynen dediklerini banada dedi.

Kaan Aydos canım internetten sitesinden sor oda yönlendirsin.benim eşimde azoydu mikrotesede çıkmamıştı bize prengly iğne kullandırttı 6 ay sonra çıktı.vitaminlerde,çinko,l-carnitin,pharmaton multivitamin.kullandırttım 2,5ayda farkı gördük.

canım bu ohss pekı bnm yumurta gelısımıme yada sayısına zarar verırmı dogurganlıgıma falan
yok tatlım yumurta gelişimine zarar vermiyor ama yumurtalıklarda karında aşırı sıvı birikmesi hafif bişeyde değil bazı vakalarda ölüme bile sebebiyet vermiş.neyseki iğnelere devam ettirmemiş fark etmiş.vücudun yavaş yavaş o suyu atacak geçince de kalıcı bir hasar vermiyor çok şükür.

emre hocada bahçeciumutta diye biliyordum.niye öyle olmuş iki ayrı yerde?neyse erkek infertilitesi memorial diyorlar.bir dahaki sefere oarayada Bi bak bence.
emre bey bahcecıden ayrılmıs unımed canrerda suan ama acıbademle anlasmalılar orada yapıo amelıyatları aslında bızı ılk memorıaldekı murat başara gönderdiler ama biz gitmedik emre beye gıttık oda bıze ne bı ılac verdı nede baska bısı hemen teseye aldı sonuc sıfır sızın sorun nedır kaan hocanın methını cok duydum benım esımde ınmemıs testıse baglı azosıpermı ve fsh yukseklıgı var fshı 1 ay once 68 dı cnm bıde celalettın perunun methını cok duydum ne yapıcam bılmıuyorum bazen dıyorum kı keske murat basara gıtseydım dıorum cunku o ılk once ıgne ve ılac tedavısı uygulayıp sonra mıkro tese yapıyomus kaan hoca bıze uzak ankarada oraya gıdıp gelme sorun olur ama bn suan cok caresızım hangı doktora gıtsem ne yapsam bılmıyorumm ama suan en az bı 6 ay dınlenmeyı dusunuyorum

ignelerı ztn yumurta toplayacagı gunden bı gun once kestı cnm suan sadece catlamasın dıye bı ıgne kullandırıyo bana bıde dogum kontrol hapı dogum kontrolu kullanmak ıstemıyorum ama

Kaan hoca internetten yönlendiriyor bir kere muayeneye gidersiniz belki sonra hep tahlilleri ordan yaptırıp maille sorarsınız.celalettin hocayı bilmiyorum canım.tabi her şeyin başı moral kendinizi iyi hissettiğinizde başlarsınız ama fazla geç kalmamanı öneririm.kadının yaşı önemli yumurta kalitesi için.vitamin kullanın güzel beslenin kendinde güç bulduğun zamanda Kaan hocaya Bi mail at bakalım ne önerecek.

ignelerı ztn yumurta toplayacagı gunden bı gun once kestı cnm suan sadece catlamasın dıye bı ıgne kullandırıyo bana bıde dogum kontrol hapı dogum kontrolu kullanmak ıstemıyorum ama
anladım tatlım ama hemen kesmesi iyi olmuş onu demek istedim.bir gün bile daha devam etseydin hayatın tehlikeye girerdi.

bu kullandırdıgın vıtamınlerı kaan hocamı verdı sıze

bencede kullanma şart değil.

tmm cnm kaan hocaya maıl atcam

Bizde Kaan hocaya gitmiştik eşimde 6 yaşında testis indirme ve fıtıkdan ameliyat olmuş eşimi muayene etdi testisler sperm uretmio dedi anlatdı bize mikrotese yapıyorum %30bulunma şansı var bulunmassa 6ay veya 1sene iğne tedavisine başlıyorum bundada %20 şansınız var dedi sudafet ve endol yazdı 2 hafta kullan fsh lh testestron birde spermiogram yaptır sonuçları gönder kullandı eşim gonderdik çıkış olmamış choriomon 5000kullanmaya başla haftada bir sonra bir ay sonra mikrotese yapalım demişti Kaan hoca böyle yapıo zaten sitesinde tedavi listesi var azolular icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…