İns guzel sonuclar alinirda bizde baslariz hayirlisiyla...canım bak 2,5-3 yıl sürüyormuş zaten sperm kök hücresinin oluşması ama bir kere oluşup testislere nakledildiğinde artık elveda tüp bebek merhaba normal yolla gelen bebeler.daha ilk başlayanların süresi dolmadı,bende bekleyemeyeceğim artık daha fazla.
sağlık olsun canını sıkma.zaten çıksa kesin tutacak diye Bi garantiside yoktu.tutsa sağlıklı bir bebek olmayabilirdi.inşallah sağlıklı güzel bebeklerin olur.tedavi için uğraşın vitaminler kullanın mesela onlar çok işe yarıyor.[/QUOTEne vıtamınlerı cnm bnm suan cok kafam karısık ne yapayım hangı doktora gıdeyım bılemıyorum resmen bosluktayım esıme ne yedırsem ne kullandırsam bılemıyorum
ne vıtamınlerı cnm bnm suan cok kafam karısık ne yapayım hangı doktora gıdeyım bılemıyorum resmen bosluktayım esıme ne yedırsem ne kullandırsam bılemıyorumsağlık olsun canını sıkma.zaten çıksa kesin tutacak diye Bi garantiside yoktu.tutsa sağlıklı bir bebek olmayabilirdi.inşallah sağlıklı güzel bebeklerin olur.tedavi için uğraşın vitaminler kullanın mesela onlar çok işe yarıyor.
canım bu ohss pekı bnm yumurta gelısımıme yada sayısına zarar verırmı dogurganlıgıma falannasıl ya güldürmesin beni!aynen ohss olmana sebep olmuş kendini kurtarıyo.inşallah iyileşeceksin vücudundaki suyu atmaya çalış.tuzlu şeyler yeme suyu tutar çünkü.ayrıca her insanın bünyesi farklı birine uygulanan doz sana yüksek gelebilir.
Peki sonuclar ne zamn belli olucakmis diye sordunmu cnm merak ettim simdi ins. İyi sonuc alinircanım bak ankalıfe yıne sımdı aradım 5 dkk once aradım yanı zehra hanım dıye bırı var onla gorustum dıyokı suan durduruldu cunku bı kac kısıden test aldık onların sonucları ıyı gelırse ve onlarda olumlu sonucla alırsak calısmamızı daha fazla devam ettırcez suan calısmamıs bı kac kısıyle basladı ve belkı bakarsınız 6 ay sonra yada 1 sene sonra bu ıs tamamen acılır herkes yaptırır dedı
onu da aralıklı arayın ogrenın 6 ayda bir arayın dedı cnmPeki sonuclar ne zamn belli olucakmis diye sordunmu cnm merak ettim simdi ins. İyi sonuc alinir
Benim eşiminde aynı senin eşingibi inşallah çıkar bende umutlanırımTatlım atrofik testis yüksek fsh.. Değerler düştü.. İğne de oluyor şuan.. Tabi çıkar çıkmaz hiç bişey diyemiyorlar..
Anladim cnm arariz o zamn gelismeleri ogrenmek icin napalim elden baska bisey gelmiyo zaten ins guzel haberler verirleronu da aralıklı arayın ogrenın 6 ayda bir arayın dedı cnm
emre hocada bahçeciumutta diye biliyordum.niye öyle olmuş iki ayrı yerde?neyse erkek infertilitesi memorial diyorlar.bir dahaki sefere oarayada Bi bak bence.olur mu canım devlette degıl unımed center da emre bakırcıoglunun oldugu yerde yaptırdık numan ayazıt yaptı yumurta gelıstırme ıslemını esım amelıyatını da fulya acıbademde oldu
peş peşe aramışız evet aynen dediklerini banada dedi.canım bak ankalıfe yıne sımdı aradım 5 dkk once aradım yanı zehra hanım dıye bırı var onla gorustum dıyokı suan durduruldu cunku bı kac kısıden test aldık onların sonucları ıyı gelırse ve onlarda olumlu sonucla alırsak calısmamızı daha fazla devam ettırcez suan calısmamıs bı kac kısıyle basladı ve belkı bakarsınız 6 ay sonra yada 1 sene sonra bu ıs tamamen acılır herkes yaptırır dedı
Kaan Aydos canım internetten sitesinden sor oda yönlendirsin.benim eşimde azoydu mikrotesede çıkmamıştı bize prengly iğne kullandırttı 6 ay sonra çıktı.vitaminlerde,çinko,l-carnitin,pharmaton multivitamin.kullandırttım 2,5ayda farkı gördük.
yok tatlım yumurta gelişimine zarar vermiyor ama yumurtalıklarda karında aşırı sıvı birikmesi hafif bişeyde değil bazı vakalarda ölüme bile sebebiyet vermiş.neyseki iğnelere devam ettirmemiş fark etmiş.vücudun yavaş yavaş o suyu atacak geçince de kalıcı bir hasar vermiyor çok şükür.canım bu ohss pekı bnm yumurta gelısımıme yada sayısına zarar verırmı dogurganlıgıma falan
emre bey bahcecıden ayrılmıs unımed canrerda suan ama acıbademle anlasmalılar orada yapıo amelıyatları aslında bızı ılk memorıaldekı murat başara gönderdiler ama biz gitmedik emre beye gıttık oda bıze ne bı ılac verdı nede baska bısı hemen teseye aldı sonuc sıfır sızın sorun nedır kaan hocanın methını cok duydum benım esımde ınmemıs testıse baglı azosıpermı ve fsh yukseklıgı var fshı 1 ay once 68 dı cnm bıde celalettın perunun methını cok duydum ne yapıcam bılmıuyorum bazen dıyorum kı keske murat basara gıtseydım dıorum cunku o ılk once ıgne ve ılac tedavısı uygulayıp sonra mıkro tese yapıyomus kaan hoca bıze uzak ankarada oraya gıdıp gelme sorun olur ama bn suan cok caresızım hangı doktora gıtsem ne yapsam bılmıyorumm ama suan en az bı 6 ay dınlenmeyı dusunuyorumemre hocada bahçeciumutta diye biliyordum.niye öyle olmuş iki ayrı yerde?neyse erkek infertilitesi memorial diyorlar.bir dahaki sefere oarayada Bi bak bence.
ignelerı ztn yumurta toplayacagı gunden bı gun once kestı cnm suan sadece catlamasın dıye bı ıgne kullandırıyo bana bıde dogum kontrol hapı dogum kontrolu kullanmak ıstemıyorum amayok tatlım yumurta gelişimine zarar vermiyor ama yumurtalıklarda karında aşırı sıvı birikmesi hafif bişeyde değil bazı vakalarda ölüme bile sebebiyet vermiş.neyseki iğnelere devam ettirmemiş fark etmiş.vücudun yavaş yavaş o suyu atacak geçince de kalıcı bir hasar vermiyor çok şükür.
Kaan hoca internetten yönlendiriyor bir kere muayeneye gidersiniz belki sonra hep tahlilleri ordan yaptırıp maille sorarsınız.celalettin hocayı bilmiyorum canım.tabi her şeyin başı moral kendinizi iyi hissettiğinizde başlarsınız ama fazla geç kalmamanı öneririm.kadının yaşı önemli yumurta kalitesi için.vitamin kullanın güzel beslenin kendinde güç bulduğun zamanda Kaan hocaya Bi mail at bakalım ne önerecek.emre bey bahcecıden ayrılmıs unımed canrerda suan ama acıbademle anlasmalılar orada yapıo amelıyatları aslında bızı ılk memorıaldekı murat başara gönderdiler ama biz gitmedik emre beye gıttık oda bıze ne bı ılac verdı nede baska bısı hemen teseye aldı sonuc sıfır sızın sorun nedır kaan hocanın methını cok duydum benım esımde ınmemıs testıse baglı azosıpermı ve fsh yukseklıgı var fshı 1 ay once 68 dı cnm bıde celalettın perunun methını cok duydum ne yapıcam bılmıuyorum bazen dıyorum kı keske murat basara gıtseydım dıorum cunku o ılk once ıgne ve ılac tedavısı uygulayıp sonra mıkro tese yapıyomus kaan hoca bıze uzak ankarada oraya gıdıp gelme sorun olur ama bn suan cok caresızım hangı doktora gıtsem ne yapsam bılmıyorumm ama suan en az bı 6 ay dınlenmeyı dusunuyorum
anladım tatlım ama hemen kesmesi iyi olmuş onu demek istedim.bir gün bile daha devam etseydin hayatın tehlikeye girerdi.ignelerı ztn yumurta toplayacagı gunden bı gun once kestı cnm suan sadece catlamasın dıye bı ıgne kullandırıyo bana bıde dogum kontrol hapı dogum kontrolu kullanmak ıstemıyorum ama
bu kullandırdıgın vıtamınlerı kaan hocamı verdı sızeKaan Aydos canım internetten sitesinden sor oda yönlendirsin.benim eşimde azoydu mikrotesede çıkmamıştı bize prengly iğne kullandırttı 6 ay sonra çıktı.vitaminlerde,çinko,l-carnitin,pharmaton multivitamin.kullandırttım 2,5ayda farkı gördük.
bencede kullanma şart değil.ignelerı ztn yumurta toplayacagı gunden bı gun once kestı cnm suan sadece catlamasın dıye bı ıgne kullandırıyo bana bıde dogum kontrol hapı dogum kontrolu kullanmak ıstemıyorum ama
tmm cnm kaan hocaya maıl atcamKaan hoca internetten yönlendiriyor bir kere muayeneye gidersiniz belki sonra hep tahlilleri ordan yaptırıp maille sorarsınız.celalettin hocayı bilmiyorum canım.tabi her şeyin başı moral kendinizi iyi hissettiğinizde başlarsınız ama fazla geç kalmamanı öneririm.kadının yaşı önemli yumurta kalitesi için.vitamin kullanın güzel beslenin kendinde güç bulduğun zamanda Kaan hocaya Bi mail at bakalım ne önerecek.
Bizde Kaan hocaya gitmiştik eşimde 6 yaşında testis indirme ve fıtıkdan ameliyat olmuş eşimi muayene etdi testisler sperm uretmio dedi anlatdı bize mikrotese yapıyorum %30bulunma şansı var bulunmassa 6ay veya 1sene iğne tedavisine başlıyorum bundada %20 şansınız var dedi sudafet ve endol yazdı 2 hafta kullan fsh lh testestron birde spermiogram yaptır sonuçları gönder kullandı eşim gonderdik çıkış olmamış choriomon 5000kullanmaya başla haftada bir sonra bir ay sonra mikrotese yapalım demişti Kaan hoca böyle yapıo zaten sitesinde tedavi listesi var azolular icinemre bey bahcecıden ayrılmıs unımed canrerda suan ama acıbademle anlasmalılar orada yapıo amelıyatları aslında bızı ılk memorıaldekı murat başara gönderdiler ama biz gitmedik emre beye gıttık oda bıze ne bı ılac verdı nede baska bısı hemen teseye aldı sonuc sıfır sızın sorun nedır kaan hocanın methını cok duydum benım esımde ınmemıs testıse baglı azosıpermı ve fsh yukseklıgı var fshı 1 ay once 68 dı cnm bıde celalettın perunun methını cok duydum ne yapıcam bılmıuyorum bazen dıyorum kı keske murat basara gıtseydım dıorum cunku o ılk once ıgne ve ılac tedavısı uygulayıp sonra mıkro tese yapıyomus kaan hoca bıze uzak ankarada oraya gıdıp gelme sorun olur ama bn suan cok caresızım hangı doktora gıtsem ne yapsam bılmıyorumm ama suan en az bı 6 ay dınlenmeyı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?