Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
demek ki baya ciddi bir sorun var. Kaan hoca hep çok iyimser konuşur.bende ondan kızarım hep beklentiyi yükseltiyor diye.kısmet ya eşimdede çıkış oldu ben kevgire döndüm anamdan emdiğim süt burnumdan geldi yemin ederim.5.defadır tüp yaptım bir kezde mikrotese için tüpe hazırlayıp üstüne yumurta toplamada yapmışlardı.toplamda 6 kez işkence edildi yani kalbim duracaktı bir keresinde korkudan.

tmm cnm kaan hocaya maıl atcam
Eşim muayene olduktan sonra testisler sperm uretmio demişti hormanları yaptırınca fsh 45cıktı fsh yüksek olunca testislerde cıddı anlamdasperm üretimi olmuyomuş eşime dedim nasıl bildi Kaan hoca daha hormanlarını bilmeden

Çıkış varda niye tutmuyo bebekler yok kapıdan çıkarken umut verdi eşimin omzunu dokunup çıkacak dedi

Ciddi dir tabi testisleri atrofi eşimin umutsuz vakayız anlıcan

şu kök hücre hayırlısıyla işe yarasaydı hiç iğneydi ilaçtı uğraşmak zorunda kalmayacaktık.biran önce o başlayanların evlatları olurda sıra bize gelir inşallah.
Ama o iğneler fsh yi düşürüyor belki bir süre normal aralıklarda tutulursa bu hormon,sperm çıkışı olabilir Allah bilir zaten doktorlarda bu konuda pek bilgiye sahip değiller.deneye deneye buluyorlar.bu iğneyi ilk bizde denemişti.

Şuan kullanmıyoruz iğne eşim kullanmak istemedi bitkisel şeyler kullanıyoruzbu ay sonu bakcaz bi gelişme yoksa iğnelere başlıcaz mikrotese olmadı eşim yeni oğrendik sayılır azo olduğunu olmicakda zaten hemen biz tedavi olmak istiyoruz diyice iğnenin yanında emodeks kullanın dedi

Çıkış varda niye tutmuyo bebekler yok kapıdan çıkarken umut verdi eşimin omzunu dokunup çıkacak dedi
sperm abidiklerinin şekli bozukmuş,kuyruğu başı gövdesi normalden değişikmiş.onun dışında hiç bişey bulamadılar.zaten 5,6 tane buluyorlar onlarda böyle işte.Ama bizimle aynı şekilde tedavi olan arkadaşların 2. Tedavisinde ikizleri tutmuştu

Na Nasip ya inşallah hepimizin olur zaten doktorlar ne biliyoki rabbim ol dedikten sonra hz.meryem annemiz hiç bir erkek eli değmeden hz.isaya hamile kalmadımı

iğnelere mayısa kadar devam edecek değilmi?çok kısa bir süre değilmi?2,5-3 ay sürüyormuş olgunşaşmaları.
kök hücrenin fiyatını bilmiyorum ama çok pahalı olduğunu tahmin ediyorum.
igne tek seferde vurundu 3 aylık etkisi varmış bakalım hiç bir fikrim yok bi gelişme olacakmı mayıstaki sonçtan sonra bell olur belki birdaha vurunun der hayırlısı artık kök hücreden dr size hiç bahsettimi

Eğer gerçekten bi bebek dünyaya gelirse şu kok hucreden her sene birtane doğracam Allah ne verdiyse

aynen emodeks yada proxeed Plus bu vitaminlerin hepsi var bunların içinde çok iyi bunlar.ama tek başına Bi etkisi olmamıştı bizde.çıkınca sayısını artırıyor bunlar.

cnm bızımde sızınle aynı sorun esım cıft taraflı ınmemıs testıs amelıyatı oldu amelıyattan once fsh 43 tu amelıyattan sonra 45 oldu sımdı dustu 37 sadece amelıyattan sonra nohut suyu ve arı sutu polen kullandım fsh tukselınce bıraktım arı sutu polenı sımdı nohut suyuna tekrar baslayacaz tese ye kadar bakalım hakkımızda hayırlısı amelıyattan önce emre bey bıze vucut sperm uretıo dedı ama bılmıorum daha nasıl olacak

Fsh yukseltiyomu arısutu polen sabah akşam yediriyorum adama zaten yüksek bende duşsundiye veriyorum

hangi iğne bu hiç söylememiştin?
bugün o merkezi aradım başvuranların bebeleri olmadan yeni müşteri almıyolarmış,6ayda bir arayıp gelişme varmı soracağız.

Yani çıkış olmazmı demek istion
benim eşimde böyle oldu.belli olmaz canım her şeyi dene korkma.şimdiye kadar hiç araştırmamışlar bu rahatsızlığı tedavisi yeni yeni bulunuyor.beyin işe yarayacağını doktorlarda dahil kimse bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…