Valla tam bir futbol takımı kuracam diyon yani:) :) :):)))))) bende 10 tane yaparım zaten hep hayalimdi kalabalık bir aile olmak.
Nohut kuru yaptım bi naz icmicem ben bunu midemi bulandırıyo dedi bıraktım yemeğini yapıyorumbır ay verme tahlıl yaptır duserse eqer verme arı sutu polen ben oyle yaptım yukselınce bıraktım sadece nohut verıcem
nebido igne 270 aldk.. 6 ayda sonramı gelişme oluyormuş yani adamdan hücre almışlar mı ?hangi iğne bu hiç söylememiştin?
bugün o merkezi aradım başvuranların bebeleri olmadan yeni müşteri almıyolarmış,6ayda bir arayıp gelişme varmı soracağız.
valla cnm bunu yemem sunu yapmam dıe lukslerı yok ben onun ıcın aılesının ıhmalkarlıgı yuzunden suan üzülüyorsam eqer onun benım butun dedıklerımı yapmak zorunda eqer faydası varsa ıcmek zorunda cnm cocugu olmasını ıstıyorsaNohut kuru yaptım bi naz icmicem ben bunu midemi bulandırıyo dedi bıraktım yemeğini yapıyorum
Ben denicemde eşimin nazı beni olduruyo ben yemicem icmicem bu ne falan dio iştebenim eşimde böyle oldu.belli olmaz canım her şeyi dene korkma.şimdiye kadar hiç araştırmamışlar bu rahatsızlığı tedavisi yeni yeni bulunuyor.beyin işe yarayacağını doktorlarda dahil kimse bilmiyo
Haklısın eşimin testistinin biri indirilmiş digernde sorun yokmuş ama oda kucuk doktor dio 3birden ağır olmuştur die fıtık indirme ameliyatı sünnet ucu aynı anda yapılmışvalla cnm bunu yemem sunu yapmam dıe lukslerı yok ben onun ıcın aılesının ıhmalkarlıgı yuzunden suan üzülüyorsam eqer onun benım butun dedıklerımı yapmak zorunda eqer faydası varsa ıcmek zorunda cnm cocugu olmasını ıstıyorsa
Haklısın eşimin testistinin biri indirilmiş digernde sorun yokmuş ama oda kucuk doktor dio 3birden ağır olmuştur die fıtık indirme ameliyatı sünnet ucu aynı anda yapılmış[/
tek testıs ındırılmıs dıgerı ıyı oylemı tek taraflı yanlıs anlamadım oyle olunca ılac tedavısıyle cıkıs olabılır ama
Cnm size testis indirme ameliyatindan once mi siperm uretiyo dedi ve bunu nasil anladicnm bızımde sızınle aynı sorun esım cıft taraflı ınmemıs testıs amelıyatı oldu amelıyattan once fsh 43 tu amelıyattan sonra 45 oldu sımdı dustu 37 sadece amelıyattan sonra nohut suyu ve arı sutu polen kullandım fsh tukselınce bıraktım arı sutu polenı sımdı nohut suyuna tekrar baslayacaz tese ye kadar bakalım hakkımızda hayırlısı amelıyattan önce emre bey bıze vucut sperm uretıo dedı ama bılmıorum daha nasıl olacak
amelıyattan once dedı emre bey cnm telefonla bılgı verdı gıttıgımız ılk gun bızden hormon testı ıstedı orada yaptık dıger gun sonuclar cıkınca emre bey arayıp bılgı verecek dedı ozlem hanım dıger gun aradı 43 cıkmıstı fsh ve vucut sperm uretıyo bıze dedı cnm emınım yanlısda anlamadım bılmıorum artıkCnm size testis indirme ameliyatindan once mi siperm uretiyo dedi ve bunu nasil anladi
Canım benim eşim 6 yaşında olmuş testis indirme olayı sol testisti muyeneetdikyen sonra testisler sperm uretmio dedi Kaan hoca bilmiyorum nasıl anladı ama doğru anladı fsh 45cunku testestron hormonuda alt sınırda 210Cnm size testis indirme ameliyatindan once mi siperm uretiyo dedi ve bunu nasil anladi
bızım testestronda ıyı sadece fsh yuksekCanım benim eşim 6 yaşında olmuş testis indirme olayı sol testisti muyeneetdikyen sonra testisler sperm uretmio dedi Kaan hoca bilmiyorum nasıl anladı ama doğru anladı fsh 45cunku testestron hormonuda alt sınırda 210
Bizim hormonlarda bozuk baştan aşşa sorun fsh45 lh 19 testestron 210bızım testestronda ıyı sadece fsh yuksek
söylemiştin bu iğneyi ama bir kez vurunup bekleyeceğini bilmiyordum değişik bişeymiş.nebido igne 270 aldk.. 6 ayda sonramı gelişme oluyormuş yani adamdan hücre almışlar mı ?
canim şimdi eşimin hormon sonuçları onumde bakıyorum testestron min 300 max 900 yazıyo ama eşimin 210 daha altsınırda en az 300 olmalıtestestron 210 mu bızım testestron 3.40 tsh 3.63 fsh 37 lh 6 ydı galıba yanlıs hatırlamıyorsam
O zaman soyle diyim eşimin testestron hormanu 2.10 diyimtestestron 210 mu bızım testestron 3.40 tsh 3.63 fsh 37 lh 6 ydı galıba yanlıs hatırlamıyorsam
Şu an beklemedeyiz bitkisel şeyler kullanıyoruz hemen hemen 2,5 aydır bu ay sonu bakcaz sonuclara göre bir karar vercez lh da yüksek max 8.6 olması gerekirken 19.32 biz ankaranın bir ilcesindeyiz büyük bir ihtimalle Kaan hocada olur eşim tabi önce normal çıkış olsun die ugraşalım cıkmassa öyle olur Kaan hocayada öyle solemiştiksımdı oldu cnm sızınde cok dusuk deqıl 2.10 cnm sadece fsh yuksek ınsallah bulunur ne zaman tese kım yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?