Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nohut kuru yaptım bi naz icmicem ben bunu midemi bulandırıyo dedi bıraktım yemeğini yapıyorum
valla cnm bunu yemem sunu yapmam dıe lukslerı yok ben onun ıcın aılesının ıhmalkarlıgı yuzunden suan üzülüyorsam eqer onun benım butun dedıklerımı yapmak zorunda eqer faydası varsa ıcmek zorunda cnm cocugu olmasını ıstıyorsa

benim eşimde böyle oldu.belli olmaz canım her şeyi dene korkma.şimdiye kadar hiç araştırmamışlar bu rahatsızlığı tedavisi yeni yeni bulunuyor.beyin işe yarayacağını doktorlarda dahil kimse bilmiyo
Ben denicemde eşimin nazı beni olduruyo ben yemicem icmicem bu ne falan dio işte

Haklısın eşimin testistinin biri indirilmiş digernde sorun yokmuş ama oda kucuk doktor dio 3birden ağır olmuştur die fıtık indirme ameliyatı sünnet ucu aynı anda yapılmış

Cnm size testis indirme ameliyatindan once mi siperm uretiyo dedi ve bunu nasil anladi

Cnm size testis indirme ameliyatindan once mi siperm uretiyo dedi ve bunu nasil anladi
amelıyattan once dedı emre bey cnm telefonla bılgı verdı gıttıgımız ılk gun bızden hormon testı ıstedı orada yaptık dıger gun sonuclar cıkınca emre bey arayıp bılgı verecek dedı ozlem hanım dıger gun aradı 43 cıkmıstı fsh ve vucut sperm uretıyo bıze dedı cnm emınım yanlısda anlamadım bılmıorum artık

Canım benim eşim 6 yaşında olmuş testis indirme olayı sol testisti muyeneetdikyen sonra testisler sperm uretmio dedi Kaan hoca bilmiyorum nasıl anladı ama doğru anladı fsh 45cunku testestron hormonuda alt sınırda 210

bızım testestronda ıyı sadece fsh yuksek

Tek taraflı indirilmiş ama diğeride kucuk o testsde bir sorun olmadığı halde

nebido igne 270 aldk.. 6 ayda sonramı gelişme oluyormuş yani adamdan hücre almışlar mı ?
söylemiştin bu iğneyi ama bir kez vurunup bekleyeceğini bilmiyordum değişik bişeymiş.
Adamın göbeğinden yağ alıp kök hücreyi bulmuşlar ve testislere bırakmışlar.6 ayda bir kontrole çağırıyorlar öyle anladım.bulununca mikroteseyle alacaklarmış.

testestron 210 mu bızım testestron 3.40 tsh 3.63 fsh 37 lh 6 ydı galıba yanlıs hatırlamıyorsam
canim şimdi eşimin hormon sonuçları onumde bakıyorum testestron min 300 max 900 yazıyo ama eşimin 210 daha altsınırda en az 300 olmalı

sımdı oldu cnm sızınde cok dusuk deqıl 2.10 cnm sadece fsh yuksek ınsallah bulunur ne zaman tese kım yapacak
Şu an beklemedeyiz bitkisel şeyler kullanıyoruz hemen hemen 2,5 aydır bu ay sonu bakcaz sonuclara göre bir karar vercez lh da yüksek max 8.6 olması gerekirken 19.32 biz ankaranın bir ilcesindeyiz büyük bir ihtimalle Kaan hocada olur eşim tabi önce normal çıkış olsun die ugraşalım cıkmassa öyle olur Kaan hocayada öyle solemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…