ınsallah cıkıs olur cnm ama lh o kadar onemlı deqıl dıye bılıorumŞu an beklemedeyiz bitkisel şeyler kullanıyoruz hemen hemen 2,5 aydır bu ay sonu bakcaz sonuclara göre bir karar vercez lh da yüksek max 8.6 olması gerekirken 19.32 biz ankaranın bir ilcesindeyiz büyük bir ihtimalle Kaan hocada olur eşim tabi önce normal çıkış olsun die ugraşalım cıkmassa öyle olur Kaan hocayada öyle solemiştik
Biz bir aktarın verdikleri şeyleri kullanıyoruz adam dio bu azosperm için tıpda hiç bişey yok bilemiyolar dio biz dio bi azosperm hastası vardı 8 ay kullandı birmilyon sperm çıkışı oldu falan dedi kaybedecek neyimiz varki elinde sonunda mikro olacak bunuda biliyorum biz daha küçük sayılırız biraz bekleyelim çıkış icinsımdı oldu cnm sızınde cok dusuk deqıl 2.10 cnm sadece fsh yuksek ınsallah bulunur ne zaman tese kım yapacak
Amaan rabbim ol dedikten sonra bişeyi vesile kılar nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden dimiınsallah cıkıs olur cnm ama lh o kadar onemlı deqıl dıye bılıorum
hangı bıtkısellerı kullanıorsunuz cnmBiz bir aktarın verdikleri şeyleri kullanıyoruz adam dio bu azosperm için tıpda hiç bişey yok bilemiyolar dio biz dio bi azosperm hastası vardı 8 ay kullandı birmilyon sperm çıkışı oldu falan dedi kaybedecek neyimiz varki elinde sonunda mikro olacak bunuda biliyorum biz daha küçük sayılırız biraz bekleyelim çıkış icin
kızlar ya şimdi bu ayki adetle bizde baslicazda allah izin verirse.bu kullanılan ilaçlar herkeste aynı tepkiyimi yapıyo yani şişiyo mu insan.ben az yemek yesem bile rahatsız oluyorum nefes alamıyorum10 sene once oldu canim dr.selman lacindi doktorum igneleri hatirlamiyorum inanki bi zararini gormedim acikcasi ama karnim cok sismisti sanki hamile gibi olmustum zamanla geciyor korkma
Bitkisel haplar bir karışım yaptı simsiyah tadı feleket bu karışım hucre yeniliyici demişti bide arı sutu bal polen arı sutude hucre yeniler demişti nohut kadar dilinin altını alıyo sonra yutuyo bir kerede ben yapım dedim ağzım uyuştu genzim yandı bu arı sutu ital değil yerli dedi ital böyle yapmaz dedi ha birde yedikleri dikkat etcekhangı bıtkısellerı kullanıorsunuz cnm
Aman canım kaliteli sperm çıksın bebeğinde dans tutunsun şişlikmişlik unutursun valla :)kızlar ya şimdi bu ayki adetle bizde baslicazda allah izin verirse.bu kullanılan ilaçlar herkeste aynı tepkiyimi yapıyo yani şişiyo mu insan.ben az yemek yesem bile rahatsız oluyorum nefes alamıyorum
hımmm anladım cnmBitkisel haplar bir karışım yaptı simsiyah tadı feleket bu karışım hucre yeniliyici demişti bide arı sutu bal polen arı sutude hucre yeniler demişti nohut kadar dilinin altını alıyo sonra yutuyo bir kerede ben yapım dedim ağzım uyuştu genzim yandı bu arı sutu ital değil yerli dedi ital böyle yapmaz dedi ha birde yedikleri dikkat etcek
Bu arada verdikleri şeyleri bizden hormon sonclarını ve alp,ggt,ast,alt sonuçlarını istemişti kafama göre yapamambu testleri yaptırın öyle gelin demiştihangı bıtkısellerı kullanıorsunuz cnm
Peki siz şimdi napıyosunuz annesi babası fark etmemiş testislerinin öyle olduğunu ameliyat olmamşş mihımmm anladım cnm
İkisidemi ole gerçi benim eşim olmuş ama geç kalınmış bebek ken olması gerekirmişyok cnm farketmemısler guya da ben ınanmıyorum bılmedıklerınede neyse
Kackere tese oldunuz kendi kendime bazen diyorum keşke anneler dikkat etse sonra biz cekiyoruzsuan hıc bırsey yapmıoruz ama nohut kurune baslayacaz yıne
Napcaz benim eşimede neden aynı anda 3 birden aynı bölgede yaptırıyonuz testis indirme olsun iyileşsin ondan sonra fıtıktan mı yaptırcan sünnet mi yaptırcanız o zaman yaptırınyok cnm farketmemısler guya da ben ınanmıyorum bılmedıklerınede neyse
Benimkide kabakulagi agir gecirmis doktor yerine hocaya goturmusler okutup üfletmeyeNapcaz benim eşimede neden aynı anda 3 birden aynı bölgede yaptırıyonuz testis indirme olsun iyileşsin ondan sonra fıtıktan mı yaptırcan sünnet mi yaptırcanız o zaman yaptırın
annenın ıhmalı yuzunden bız suan onların yuzunden cekıoruzNapcaz benim eşimede neden aynı anda 3 birden aynı bölgede yaptırıyonuz testis indirme olsun iyileşsin ondan sonra fıtıktan mı yaptırcan sünnet mi yaptırcanız o zaman yaptırın
İyi yapmışlar kusura bakma ama şimdide gotursunler ufletmeye geçer belki tövbe tövbe ya sinirlerim bozuk tekrardan kusura bakmaBenimkide kabakulagi agir gecirmis doktor yerine hocaya goturmusler okutup üfletmeye
Aynen aklima geldimi bende cok kiziyorum ama aslinda onlarda cok üzülüyor is isden gecti artik yapcak birsey yok cahillik isteİyi yapmışlar kusura bakma ama şimdide gotursunler ufletmeye geçer belki tövbe tövbe ya sinirlerim bozuk tekrardan kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?