Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ınsallah cıkıs olur cnm ama lh o kadar onemlı deqıl dıye bılıorum

sımdı oldu cnm sızınde cok dusuk deqıl 2.10 cnm sadece fsh yuksek ınsallah bulunur ne zaman tese kım yapacak
Biz bir aktarın verdikleri şeyleri kullanıyoruz adam dio bu azosperm için tıpda hiç bişey yok bilemiyolar dio biz dio bi azosperm hastası vardı 8 ay kullandı birmilyon sperm çıkışı oldu falan dedi kaybedecek neyimiz varki elinde sonunda mikro olacak bunuda biliyorum biz daha küçük sayılırız biraz bekleyelim çıkış icin

hangı bıtkısellerı kullanıorsunuz cnm

10 sene once oldu canim dr.selman lacindi doktorum igneleri hatirlamiyorum inanki bi zararini gormedim acikcasi ama karnim cok sismisti sanki hamile gibi olmustum zamanla geciyor korkma
kızlar ya şimdi bu ayki adetle bizde baslicazda allah izin verirse.bu kullanılan ilaçlar herkeste aynı tepkiyimi yapıyo yani şişiyo mu insan.ben az yemek yesem bile rahatsız oluyorum nefes alamıyorum

hangı bıtkısellerı kullanıorsunuz cnm
Bitkisel haplar bir karışım yaptı simsiyah tadı feleket bu karışım hucre yeniliyici demişti bide arı sutu bal polen arı sutude hucre yeniler demişti nohut kadar dilinin altını alıyo sonra yutuyo bir kerede ben yapım dedim ağzım uyuştu genzim yandı bu arı sutu ital değil yerli dedi ital böyle yapmaz dedi ha birde yedikleri dikkat etcek

kızlar ya şimdi bu ayki adetle bizde baslicazda allah izin verirse.bu kullanılan ilaçlar herkeste aynı tepkiyimi yapıyo yani şişiyo mu insan.ben az yemek yesem bile rahatsız oluyorum nefes alamıyorum
Aman canım kaliteli sperm çıksın bebeğinde dans tutunsun şişlikmişlik unutursun valla :)

hımmm anladım cnm

yok cnm farketmemısler guya da ben ınanmıyorum bılmedıklerınede neyse
Napcaz benim eşimede neden aynı anda 3 birden aynı bölgede yaptırıyonuz testis indirme olsun iyileşsin ondan sonra fıtıktan mı yaptırcan sünnet mi yaptırcanız o zaman yaptırın

Napcaz benim eşimede neden aynı anda 3 birden aynı bölgede yaptırıyonuz testis indirme olsun iyileşsin ondan sonra fıtıktan mı yaptırcan sünnet mi yaptırcanız o zaman yaptırın
Benimkide kabakulagi agir gecirmis doktor yerine hocaya goturmusler okutup üfletmeye

annenın ıhmalı yuzunden bız suan onların yuzunden cekıoruz

İyi yapmışlar kusura bakma ama şimdide gotursunler ufletmeye geçer belki tövbe tövbe ya sinirlerim bozuk tekrardan kusura bakma
Aynen aklima geldimi bende cok kiziyorum ama aslinda onlarda cok üzülüyor is isden gecti artik yapcak birsey yok cahillik iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…