Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
annenın ıhmalı yuzunden bız suan onların yuzunden cekıoruz
Ay ay hiç sorma napabilirizki annesi goturuyo fark edip 1aylıkken falan hemen yapalım ameliyatı demiş doktorbabası yaptırmamış ne olacak die bak ne oldu gordun 6 yaşında yaptırmış o ısıda testismi kaldı komşunun ogluda 12 yaşında şimdi yaptıro onun sonuda biz gibi olmasa bari

Aynen aklima geldimi bende cok kiziyorum ama aslinda onlarda cok üzülüyor is isden gecti artik yapcak birsey yok cahillik iste
Yapcak bişey yok doğru içimizdeki evlat özlemi geçecek mi peki yoksa hergecen gün buyuyecekmi anneler günü yaklaşıyo of allahım of

ne guzel annesı farketmıs goturmus ama babası enngel olmus neyın kafasını yasıosa bızım kımse farketmemıs 3 erkek kardesler bır kız kocayla dort erkegınkını goruyo ama aradakı farkı gormuyo nasıl oluyosa ben ınanmıyorum kaynanama affetmıyorumda benım cektıgım acıyı onlarda ceksın ınsallah 10 aydır evlıyım ama bır gun bıle mutlu olmadım cnm ne evlılıkten b...k anladım ne kocadan ya halende anneyı babayı savunuyo sogudum nefret ettım ıyıceee yaa herkesten
hanı dıolar ya eslerımızın yanında olalılım herkesın azo sebebı farklı bızımkı farkedılecek bsy anne baba farketmıo bızım essek kocamızda mı farketmıo sorun olduqunu hıc mı bakmıyo nefret ettım hepsınden benden

Ole deme kader herkes bişey yaşıyo bak ben 4 yıllık evliyim vajinusmus hastasıydım bende 4yıllık değil 10aylık evliyim gerçek anlamda dedim herşey geçti güzel olacak hop azosperm bi başka doktorda ilaç vermeye bile gerek yok testisler hiç yok gibi bişey dio napım nereye gidim nasıl dayanayım anlatsam daha neler aman gece gece ağlatdn ya

Canim sakin kalmaya calis lutfen..evet haklisin farkedilecek biseydi ama olacagi varmis olmus.. Bizim inmemis sorunumuz ameliyatimiz falan yok geçmişte ama bak biz de azospermle bogusuyoruz.. Her sey rabbimden geliyo bu bizim sinavimiz.. Boyle dusun ve icini sogutmaya calis.. Baska seylerle ilgilenmeye calis henuz 10 aylik evliymissin zaten erken ogrenmis olmaniz sans sizin icin.. 2. 3. Yilda bebegin kucaginda olacak belki de.. Bizim 3.yil dolacak eylulde ve hala hic bisi yapmadik.. Hayatinin merkezine koyma bu sorunu bence.. Bazi donemler ben de butun hayatimi bu soruna odakli yasiyorum sanki.. Ama sonra rabbim isterse olacak zaten ben ne kadar uzulsem de bos diyorum icim soguyo biraz ..

rabbim nasip etdiyse olur kiseye taşıyamayacağı yuk vermez belki sınıyo bizi kulum bana isyan etcekmi şukurmu etcek diye belki olacak vermeden önce denemek istiyo

Çok doğru söylüyorsun rabbim bizi yaratmadan önce ruhlarımızı yaratdı eğer benim bebeğimide yaratdıysa er yada geç gonderecek

canım benim sizin sorununuz neydı celalettın peru da mı tese yapıo bıraz anlatırmısın
bizim sorunumuz azosperm hastası cocukken ateşli kabakulak geçirmiş sebebi bu diyor dr.lar
eşim in ameliyatlarının sonucu setolly cell only eşim tese ve micro tese oldu ama hiç birinde sperm bulunamadı
yıllar sonra burda bi arkadaş celalettin peru diye bi dr.dan bahsetti bizde gittik eşime doopler hormon tahlilleri falan yapıldı eşimde varikoselde cıktı ve eşim varikosel ameliyatı oldu ardındn celalettin hocada tedaviye başladı iğne ve bitkisel karışımlar kullandı hamdolsun ki 6.cı ayda spermleri gördük
yok celalettin bey ameliyat yapmıyor cnm onun branşı değil üroloji ...ve hala eşim tedavide...

sakın olamıyorum cnm artık stres uzuntu hepsı bı arada kafam dolu anlattım gunum gecıkmıstı tam 24 gun ya gecıktım kıstte yok hep stres uzuntu evet hepımızın sorunu azo ama bızımkı farkedılebılırdı cnm benım sebebsız olan anlasılması zor kaynannam 3 tane erkek cocuk doqrmus bı anne nasıl farketmez yaaaa dayanamıyorum aklıma geldıkce cıldırıyorum allaha ısyan etmyorum asla ben suan tek sınırım kaynanama ve kayınpederıme onların ıhmalkarlıgı kader dıosunuz ama bazen kaderde bızım elımızdekı bırsey o kadar banyo yaptırıyosun sunnet oluyo nasıl oluyoda farkedılmıo sucu esımdede arıyorum oda farkedebılırdı sonucta yumurtalıkları yerınde deqıl

cnm sorun bızdede olabılır bırsey demıyorum sadece ınmemıs testıs farkedılır yanı onu dıorum sonucta tetıslerın yukarda kalması rısklı kansere cevırıyo cocugunun sahlıgı ıcın ya ne bıleyım aksam aksam gene doldum

Haklısın fark edilirdi bişey diyemiyorum amagercekten haklısın zamanı geriye alamassın olmuş bir laf var olmuşla ölmuşe care yok die

ya onlar hiç küçükken doktora götürmemişler mi.hayret bi olay bencede ihmalkerlık

Haklisin tabi ki canim farketmemesi normal degil.. Ama kafani buna takip da uzme kendini bak stres yuzunden gecikme yasadin bu ay insallah rabbim tez vakitte guldurur bizim de yuzumuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…