hangi ilaçları kullanıyosunuz canımKızlar Kaan hocanın lim15 sonucunu değerlendirmesini bekliyorduk mail Attı dün şöyle diyor: sonuçlar oldukça düşük bu da şansımızı düşürüyor fakat tesede çıkan bazı Hücrelerin şekilleri bizi umutlandırıyor bundan sonra amacımız meni tahlilinde olgun sperm hücresi serisi bulmak bulana kadar devam ederiz bulamazsak da tedaviye devam etmeyiz ilaçları kullanmaya hemen başlayabilirsiniz diyor..
Evet canım,ikizlerimiz var evlendikten 7yıl sonra geldi mucizeler. Eşim azo kistik fibroriz, bende tüpler tıkalıymış. Tedavi süreci baya uzun önce üniversite hastanesi bitmeyen çile sonra ankarada müfit hoca banada Recai paputcu tedavisi.Bebeğiniz mi oldu azo sebebiniz neydi kimde tedavi oldunuz
cnm baslamışsın demekki tedaviye cok ama çok sevindim sonuna kadar ii girsin bol spermli kaliteli yumilerin olsun ah cnm ya başlayınca inanamıyor insan sanki hayla hersey rüya gibi geliyo ınslh sonu güzel olacak tatlış...Merhaba canlarım,,
Tahlillerim yapıldı ve tedaviye başladım Allahın izni ile.. Yarın ki tahlillerimden sonra iğneler başlayacak..
Yalnız çok stressliyim.. İnanıllmaz endişeliyim..
Uçuk çıkarttım hiç ummazdım...
İnsan resmen film gibi seyrediyor etrafını.. Dışardan seyrediyorum sanki içinde değilim..
Rabbim yardım etsinn.. Böyle endişeyle olmaz bu iş..
İnşallah toparlayacağım kendimi birkç güne kadar..
Öpüyorum hepinizi canlar..
Darısı bizlere olsun bugün bu topikde ikinci güzel haber oldu böyle güzel haberler okuyunca icim kıpır kıpır oluyoTedavi de
Evet canım,ikizlerimiz var evlendikten 7yıl sonra geldi mucizeler. Eşim azo kistik fibroriz, bende tüpler tıkalıymış. Tedavi süreci baya uzun önce üniversite hastanesi bitmeyen çile sonra ankarada müfit hoca banada Recai paputcu tedavisi.
Kaçıncı tesede sperm bulunduTedavi de
Evet canım,ikizlerimiz var evlendikten 7yıl sonra geldi mucizeler. Eşim azo kistik fibroriz, bende tüpler tıkalıymış. Tedavi süreci baya uzun önce üniversite hastanesi bitmeyen çile sonra ankarada müfit hoca banada Recai paputcu tedavisi.
Tavsiyen dikkate alındı bizlere de dua etDünyanın neresinde Anne baba olmak isteyen kim varsa Allahım şifa merhemini sürsün.tez vakitte yavrular nasip etsin. (naçizane tavsiyem bol bol kuran okuyun meryem Suresi ve fetih Suresi)
İki kez operasyon geçirdi ilk üniversite hastanesinde iki yumurtalığıda kesmişler parça almış lar orada Sperm bulundu ama tüp bebek tutmadı,ikinciyi müfit hoca iğneyle girerek yaptı Sperm bulundu ve Minik lerimiz geldi.Kaçıncı tesede sperm bulundu
Rabbim bizlerede verir insallah cift ciftİki kez operasyon geçirdi ilk üniversite hastanesinde iki yumurtalığıda kesmişler parça almış lar orada Sperm bulundu ama tüp bebek tutmadı,ikinciyi müfit hoca iğneyle girerek yaptı Sperm bulundu ve Minik lerimiz geldi.
Ücte olabilirRabbim bizlerede verir insallah cift cift
Hiç umudunu kesme biz burada neler neler okuduk şahit olduk.zor bir süreç zor bir imtihan biliyorum ama moral ve inanç la güçlü olun güçlü durun.herzaman dualarımdasınız geçtiğimiz yolları hiç unutmadDarısı bizlere olsun bugün bu topikde ikinci güzel haber oldu böyle güzel haberler okuyunca icim kıpır kıpır oluyo
Hemde çok zor rabbim hepimizin mükafatını versinHiç umudunu kesme biz burada neler neler okuduk şahit olduk.zor bir süreç zor bir imtihan biliyorum ama moral ve inanç la güçlü olun güçlü durun.herzaman dualarımdasınız geçtiğimiz yolları hiç unutmad
İnşallah canım Neden olmasın,bende çok özenirdim bazen hala inanamıyorum...ömrünüzün ve birbirinizin kıymetini bilin. Yola öyle devam edin.hayırlı geceler Hepinizden hayırlı haberler almak duasıyla...Bugün mutlu mutlu uyuya bilirim iki güzel haber inşallah hepimiz hamile olur şu doktor bu doktor şu tedavi bu tedavi konusu konuşulmaz bebeklerimizi konuşuruz benimki yuruyo diş çıkardı okula başladı diye
Canim Allah bebeklerni sana bagislasn.. bizelrrde nasip etsn. Bizde mufit beye gittik gecen ay. Bakalim insallah bizde sizin gibi kavusurz bebeklermize. Ikizlernmi var :)Allahın selamı hepinizin üzerine olsun,ben baya eskilerdenim.umarım yeni güzel gelişmeler vardır.ara takip ediyorum Rabbim isteyen tüm kardeşlerime çocuk nasip etsin. Bizim konumuzda sizlerle aynıydı zorlu süreçlerden sonra rabbim şifasını nasip etti, demem oku Allahtan umudunuzu kesmeyin.bol bol dua ve iyilik yapın.
Sanada iyi geceler bebişlerinle mutluluklar dilerim bu arada çok iyi geldin saol içimi umutla doldurdunİnşallah canım Neden olmasın,bende çok özenirdim bazen hala inanamıyorum...ömrünüzün ve birbirinizin kıymetini bilin. Yola öyle devam edin.hayırlı geceler Hepinizden hayırlı haberler almak duasıyla...
Canim arkadasim cok saol.. dert sorun cikmasin inşallah karşımıza. .. dualarinizi eksik etmeyin bitanemmmcnm baslamışsın demekki tedaviye cok ama çok sevindim sonuna kadar ii girsin bol spermli kaliteli yumilerin olsun ah cnm ya başlayınca inanamıyor insan sanki hayla hersey rüya gibi geliyo ınslh sonu güzel olacak tatlış...
Hayalimmmm canım tedaviniz hayırlı olsun.Rabbim sana meleklerini nasip etsin. Hayırlı haberlerle gel inş.
Hayalim
Merhaba nasılsın Memorial da başlamışsın tedaviye çok şaşırdım Emre Beyden neden vazgeçtiniz ? Ben de çok kararsızım biz Murat beyin verdiği Tedaviyi sonlandırdık iğneler ilginç bir şekilde bizde normal düzeyde Okan testosteronu düşürdü fsh da üste Düşüş çok ağır oldu murat bey kontrolde yine de devam edelim dedi , aynı gün Emre beyden de randevu almıştık o da şaşırdı ilginç buldu iki hafta bırakın bir iğneleri hormonların normal haline bakalım dedi yaptık testosteron Yükseldi epey . Eşim Emre beyi çok seviyor bende onun tese konusunda ki tecrübesine çok güveniyorum ve bir numara olarak görüyorum ama iş sadece tese ile bitmiyor tüp bebekte de memoria bir numara o kadar kararsızım ki Rabbim yardım etsin
Size tedavinizde hayırlı olsun inş sonu belli olsun . Cevaplarsan sevinirim ne sebeple vazgeçtiniz Emre beyden ya da niye Memorial . Çok Sağol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?