Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hangi ilaçları kullanıyosunuz canım

Tedavi de
Bebeğiniz mi oldu azo sebebiniz neydi kimde tedavi oldunuz
Evet canım,ikizlerimiz var evlendikten 7yıl sonra geldi mucizeler. Eşim azo kistik fibroriz, bende tüpler tıkalıymış. Tedavi süreci baya uzun önce üniversite hastanesi bitmeyen çile sonra ankarada müfit hoca banada Recai paputcu tedavisi.

cnm baslamışsın demekki tedaviye cok ama çok sevindim sonuna kadar ii girsin bol spermli kaliteli yumilerin olsun ah cnm ya başlayınca inanamıyor insan sanki hayla hersey rüya gibi geliyo ınslh sonu güzel olacak tatlış...

Darısı bizlere olsun bugün bu topikde ikinci güzel haber oldu böyle güzel haberler okuyunca icim kıpır kıpır oluyo

Kaçıncı tesede sperm bulundu

Darısı bizlere olsun bugün bu topikde ikinci güzel haber oldu böyle güzel haberler okuyunca icim kıpır kıpır oluyo
Hiç umudunu kesme biz burada neler neler okuduk şahit olduk.zor bir süreç zor bir imtihan biliyorum ama moral ve inanç la güçlü olun güçlü durun.herzaman dualarımdasınız geçtiğimiz yolları hiç unutmad

Bugün mutlu mutlu uyuya bilirim iki güzel haber inşallah hepimiz hamile olur şu doktor bu doktor şu tedavi bu tedavi konusu konuşulmaz bebeklerimizi konuşuruz benimki yuruyo diş çıkardı okula başladı diye

Hemde çok zor rabbim hepimizin mükafatını versin

Bugün mutlu mutlu uyuya bilirim iki güzel haber inşallah hepimiz hamile olur şu doktor bu doktor şu tedavi bu tedavi konusu konuşulmaz bebeklerimizi konuşuruz benimki yuruyo diş çıkardı okula başladı diye
İnşallah canım Neden olmasın,bende çok özenirdim bazen hala inanamıyorum...ömrünüzün ve birbirinizin kıymetini bilin. Yola öyle devam edin.hayırlı geceler Hepinizden hayırlı haberler almak duasıyla...

Canim Allah bebeklerni sana bagislasn.. bizelrrde nasip etsn. Bizde mufit beye gittik gecen ay. Bakalim insallah bizde sizin gibi kavusurz bebeklermize. Ikizlernmi var :)

Sanada iyi geceler bebişlerinle mutluluklar dilerim bu arada çok iyi geldin saol içimi umutla doldurdun

Ne güzel haberler bir gün bizde hamileyiz yazmayı nasip etsin rabbim...proxeed plus ile arginmax man aynı anda kullanılırsa bir zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı. .tedaviye başlayan arkadaşlara rabbim yardım etsin hayırlı sonuçlar alsınlar huzurlu geceler...bir gün gelecek hiç uyutmadı bebeğim diye mırıldanacaz...taa uzakta bir işik var...umutluyum bir gün olacak. .

Canim arkadasim cok saol.. dert sorun cikmasin inşallah karşımıza. .. dualarinizi eksik etmeyin bitanemmm

Hayalimmmm canım tedaviniz hayırlı olsun.Rabbim sana meleklerini nasip etsin. Hayırlı haberlerle gel inş.

Saol bitanemmm.. sonumuz senin gibi hamisli olsun inşallah. Rabbimden tum kalbimle istiyorum.

Canim zaman olarak ayarlayamadik emre bey yokmus nisan sonu.. ve malesef ki bu hastanenin teskilatli olusu memorialde karar vermemizi sağladı.
Esim ve ben yattigimiz istiharelerde inandikki memorial hayirli olacak. Bi sebeple emre beye gidemedik tekrar. Hakkımızda hayirlisi olur insallah ama bi sorun yasamadik emre beyle ilgili canim. Sadece esimle ben fikir degistirerek bizi cekene yöneldik kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…