Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok Sağol cnm cevapladığın için, hakkınızda hayırlısı olsun inş Rabbim her saniye yardımcınız olsun işlerinizi kolaylaştırsın. Bizde henüz karar verebilmiş değiliz tedavi sürecini Detaylı yazarsan çok mutlu olurum çünkü bizim topikte Memorial da tese olan yok gibi ,hangi Dr a başladın şimdi ? Sizin ilk teseniz değil mi? Bir de murat bey hangi iğneyi verdi size?

Biz varız Murad Bey'de mikro tese olduk.%30 ihtimal verdi.3 sene önce başka bir hastanede mikrotese oldu ama sıfır çıktı.Tabi hiç bir iğne ilaç kullanmadan direk ameliyata aldırlar eşimi sonuç sıfır.2014 şubatından Kasıma kadar iğne ve ilaç tedavisi oldu. Murad Bey kasımda ameliyatı yaptı.Şükürler olsun ki buldu ve Donduruldu...Mart ayında da bana transfer yapıldı. :)

Bugün gittim Murad hocayı da yakaladım konuştum Banu hanıma da muayene oldum.. Nasıl tatlı biri anlatamamm... Yumurtalarıma bakıldı bugün ve iğnelere başladık.. Murad hoca da eşimi çağırdı çarşamba günü.. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki herşeyi tane tane tek tek güler yüzle anlatıyorlar. O kadar pozitifler ki içim içime sığmıyor şuan.. İşlerinde iyi olsunlar yeterli kızlar güler yüz de o kadar önemli değil.. Rabbim şaşırtmasın inşallah hep aynı hisleri duyalımm ama şuan iyiki buraya başladık diyorum..

Hayalimm canim baslamissin ttedaviye hayirli olsun basi da sonu da guzel haberler verirsin bizlere insallah Allah yardimciniz olsun canim sizin ve tedavideki butun arkadaslarin.

Canım benim çok tşk ederimmmm.... Allah razı olsunnn.. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim..

Hayırlı olur inşallah allah gönlüne göre versin :) Güler yüzde çok önemli insan rahatlıyor.Şahsen ben çok korkuyordum.Memorial bu konuda süper başka bi hastanede bu ilgi alaka yakınlık göremedim.

Canım murad bey pregnly 5000 verdi.. Teseye kadar vurulacak eşime..

Kızlar sizin fikrinizi almak istedim dk.Ömer coşkunun azosperm için bitkisel set yapmış getirtsem mi 3aylık kullanım 400tl ne kadar doğrudur sizce

Anladım canım hayırlısı olsun ama merak etme inşallah çıkacak ve ilk denemende bebişine kavuşacaksın.sonra aynı dertten muzdarip olan beni yalnız bırakacaksın buralarda :))

Cnm çok sevindim harika bu, sizin problem neydi bu arada bu çok önemli . Rabbim tamamına erdirirsin hepimize umut oldun. İğnelerle hormon düzeyleriniz nasıl oldu. Bizde ilginç şekilde fsh 28-30 dan 15 e 3.4olan testosteron 1.5 kadar düştü sanra arimidex tablette biraz Yükseldi . Iğneler bizde niye böyle yapdı anlamadık Emre beye de gittik o da ilginç buldu ara verin öyle bir bakalım hormonlar nasıl olacak dedi iki hafta ara verdik ve testosteron 3.8 e çıktı bizde tek testis var diğeri atrofik Emre bey tek testis için gayet iyi iğne kullanmayın dedi. Ama ben çok korkuyorum bu son tese hakkımız bu arada bizde ilkinde bulundu

Arkadaşlar esim kaan aydos hastası xxy li fsh 40 altı ay chriomon kullandı düşmedi kaan bey ya tese yapalım yada tedaviyi bırakalım dedi altı ay önce tese yaptı sonuç sıfır di ne yapcaz bilmiyorum fsh yüksekken çıkış olurmu çok üzgünüm çok bütün umudum bitti sanki nefes alamiyorum

Canım inan bilmiyorum ama chriomon kullanıp düşmüyorsa bir de pregnly kullandırıyorlar.. Testesteronu artırmaya çalışıyorlar aslında fsh ı düşürmekten ziyade.. Testesteron kaç oldu 6 aylık tedaviden sonra canım?

Canim 40 altina hicmi dusmedi bizim 25 di bir ay sonra 0.4 dustu bizde ayni igneyi kullaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…