Çok Sağol cnm cevapladığın için, hakkınızda hayırlısı olsun inş Rabbim her saniye yardımcınız olsun işlerinizi kolaylaştırsın. Bizde henüz karar verebilmiş değiliz tedavi sürecini Detaylı yazarsan çok mutlu olurum çünkü bizim topikte Memorial da tese olan yok gibi ,hangi Dr a başladın şimdi ? Sizin ilk teseniz değil mi? Bir de murat bey hangi iğneyi verdi size?Canim zaman olarak ayarlayamadik emre bey yokmus nisan sonu.. ve malesef ki bu hastanenin teskilatli olusu memorialde karar vermemizi sağladı.
Esim ve ben yattigimiz istiharelerde inandikki memorial hayirli olacak. Bi sebeple emre beye gidemedik tekrar. Hakkımızda hayirlisi olur insallah ama bi sorun yasamadik emre beyle ilgili canim. Sadece esimle ben fikir degistirerek bizi cekene yöneldik kuzum.
Çok Sağol cnm cevapladığın için, hakkınızda hayırlısı olsun inş Rabbim her saniye yardımcınız olsun işlerinizi kolaylaştırsın. Bizde henüz karar verebilmiş değiliz tedavi sürecini Detaylı yazarsan çok mutlu olurum çünkü bizim topikte Memorial da tese olan yok gibi ,hangi Dr a başladın şimdi ? Sizin ilk teseniz değil mi? Bir de murat bey hangi iğneyi verdi size?
Çok Sağol cnm cevapladığın için, hakkınızda hayırlısı olsun inş Rabbim her saniye yardımcınız olsun işlerinizi kolaylaştırsın. Bizde henüz karar verebilmiş değiliz tedavi sürecini Detaylı yazarsan çok mutlu olurum çünkü bizim topikte Memorial da tese olan yok gibi ,hangi Dr a başladın şimdi ? Sizin ilk teseniz değil mi? Bir de murat bey hangi iğneyi verdi size?
Hayalimm canim baslamissin ttedaviye hayirli olsun basi da sonu da guzel haberler verirsin bizlere insallah Allah yardimciniz olsun canim sizin ve tedavideki butun arkadaslarin.
Bugün gittim Murad hocayı da yakaladım konuştum Banu hanıma da muayene oldum.. Nasıl tatlı biri anlatamamm... Yumurtalarıma bakıldı bugün ve iğnelere başladık.. Murad hoca da eşimi çağırdı çarşamba günü.. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki herşeyi tane tane tek tek güler yüzle anlatıyorlar. O kadar pozitifler ki içim içime sığmıyor şuan.. İşlerinde iyi olsunlar yeterli kızlar güler yüz de o kadar önemli değil.. Rabbim şaşırtmasın inşallah hep aynı hisleri duyalımm ama şuan iyiki buraya başladık diyorum..
Canım murad bey pregnly 5000 verdi.. Teseye kadar vurulacak eşime..
Çarşamba günü eşimin tekrar tahlilleri yapılacak.. Bakalım o zaman belki bizimde düşürür yada aynı kalsın der..Benim eşimede ilk 5000 verdi sonra 3000 e düşürdü..
İnşallahBugun evlilik yil donumumuz 7yil bitti
Insallah onumuzdeki yil bebegimizle gireriz ...insaalh seneye bu azo bitmis ollur Allahim yardim et
canim cok skkin offfff
Anladım canım hayırlısı olsun ama merak etme inşallah çıkacak ve ilk denemende bebişine kavuşacaksın.sonra aynı dertten muzdarip olan beni yalnız bırakacaksın buralarda :))Oldu canim benim dun giremedim hic bu doktorda aynisini dedi kanallar dogustan gelismemis cok cikiz ama epididim bolgesi olusmus ele geliyo dedi.pesa yapicaz buguk ihtimal sperm varsa orda buluruz dedi bulamazsak hemen o an tese yapacaklarmis bakalim hayirlisi canim benim ya
Cnm çok sevindim harika bu, sizin problem neydi bu arada bu çok önemli . Rabbim tamamına erdirirsin hepimize umut oldun. İğnelerle hormon düzeyleriniz nasıl oldu. Bizde ilginç şekilde fsh 28-30 dan 15 e 3.4olan testosteron 1.5 kadar düştü sanra arimidex tablette biraz Yükseldi . Iğneler bizde niye böyle yapdı anlamadık Emre beye de gittik o da ilginç buldu ara verin öyle bir bakalım hormonlar nasıl olacak dedi iki hafta ara verdik ve testosteron 3.8 e çıktı bizde tek testis var diğeri atrofik Emre bey tek testis için gayet iyi iğne kullanmayın dedi. Ama ben çok korkuyorum bu son tese hakkımız bu arada bizde ilkinde bulunduBiz varız Murad Bey'de mikro tese olduk.%30 ihtimal verdi.3 sene önce başka bir hastanede mikrotese oldu ama sıfır çıktı.Tabi hiç bir iğne ilaç kullanmadan direk ameliyata aldırlar eşimi sonuç sıfır.2014 şubatından Kasıma kadar iğne ve ilaç tedavisi oldu. Murad Bey kasımda ameliyatı yaptı.Şükürler olsun ki buldu ve Donduruldu...Mart ayında da bana transfer yapıldı. :)
Arkadaşlar esim kaan aydos hastası xxy li fsh 40 altı ay chriomon kullandı düşmedi kaan bey ya tese yapalım yada tedaviyi bırakalım dedi altı ay önce tese yaptı sonuç sıfır di ne yapcaz bilmiyorum fsh yüksekken çıkış olurmu çok üzgünüm çok bütün umudum bitti sanki nefes alamiyorum
Canim 40 altina hicmi dusmedi bizim 25 di bir ay sonra 0.4 dustu bizde ayni igneyi kullaniyoruzArkadaşlar esim kaan aydos hastası xxy li fsh 40 altı ay chriomon kullandı düşmedi kaan bey ya tese yapalım yada tedaviyi bırakalım dedi altı ay önce tese yaptı sonuç sıfır di ne yapcaz bilmiyorum fsh yüksekken çıkış olurmu çok üzgünüm çok bütün umudum bitti sanki nefes alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?