kızlar aranızda celalettın peruya qıden var mı mıcro teseden olmadan once celalettın beyle tedavı olmayı dusunuyoruz mıcro tesemız aqustos ayında
teseye kadar tedavı olalım dedık ama bılmıyorum kararsızım yaCanım ben hiç gitmedim o hocanın yanına..
Canim benimde hic bi bilgim yok bizz kaan hocadayizkızlar aranızda celalettın peruya qıden var mı mıcro teseden olmadan once celalettın beyle tedavı olmayı dusunuyoruz mıcro tesemız aqustos ayında
teseye kadar tedavı olalım dedık ama bılmıyorum kararsızım ya
Oyyy kuzuum deme oyle nolur senin guzel gonlune rabbim en guzelinden verecek.ins biliyorum buradaki herkes kavusacak.rabbim nasip eder hamis olursamda burdayim hep senin sizlerin yanindayim.isim olarakda ozellikle dualarimdasin bitanemAnladım canım hayırlısı olsun ama merak etme inşallah çıkacak ve ilk denemende bebişine kavuşacaksın.sonra aynı dertten muzdarip olan beni yalnız bırakacaksın buralarda :))
bende hormon tedavısıne sıcak bakmıyorum ama tedavı olanların cogu olumlu dıye ne bıleyım bızde mı tedavı gorelım dedık bı on gorusme yapalım belkı cıkıs falan olur der doktorCanım hayırlısı olsun inşallah.. Ama benim şahsi fikrim çok hormon tedavisi almamaktan yana.. Çünkü ilerd ne gibi etkileri olacak eşlerimize bilmiyoruz. Bu zamana kadar hep bitkisellere başvurduk.. Ve pişman değilim şahsen canım.. Tabi ki tedavi olup iyi sonuçlar alanlarda var.. Hayırlısı ne ise sizin için öyle olsun kuzum sonu bebişli olsun inşallah.
Biz celalettin hoca da tedavideyiz 6 .ayimiz dolmak üzere suan iyi gidiyor hucrelerimiz cikti bakalim mayis gibi kontrolumuz var canim git bir görüş derimkızlar aranızda celalettın peruya qıden var mı mıcro teseden olmadan once celalettın beyle tedavı olmayı dusunuyoruz mıcro tesemız aqustos ayında
canım benim yazıyı okuyunca inan çok mutlu oldum sen böyle pozitif oldukca rabbimden ümidini yitirmeyince inan herşey güzel gidiyo bide o doktorların güleryüzlüğü olması insanı dahada umutlandırıyo.doktora inanmak güvenmek de çok önemli manevi yönden insan rahatlıyo.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün.Bugün gittim Murad hocayı da yakaladım konuştum Banu hanıma da muayene oldum.. Nasıl tatlı biri anlatamamm... Yumurtalarıma bakıldı bugün ve iğnelere başladık.. Murad hoca da eşimi çağırdı çarşamba günü.. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki herşeyi tane tane tek tek güler yüzle anlatıyorlar. O kadar pozitifler ki içim içime sığmıyor şuan.. İşlerinde iyi olsunlar yeterli kızlar güler yüz de o kadar önemli değil.. Rabbim şaşırtmasın inşallah hep aynı hisleri duyalımm ama şuan iyiki buraya başladık diyorum..
canım geçmiş olsun bu iğneyi kullanıp fsh düşenler var demek ki sizde düşüş olmadı yanına ek bi iğne daha kullanmak gerek hoca bize merional vermişti.sizde hemen niye bırakıyo anlmadım.bende bu hoca doktor anlamıyorum hem diyolar fsh yüksek cıkış olmaz tesede cıkma ihtimali yok hemde tese yapalım diyolar.anlamak zor.işi şansa bırakıyolar.bizde aynı iğneği kullandık ama 2ay düşmeyince hemen yanına merional verdi o zaman düştü.tese olma canım biraz bekle istersenArkadaşlar esim kaan aydos hastası xxy li fsh 40 altı ay chriomon kullandı düşmedi kaan bey ya tese yapalım yada tedaviyi bırakalım dedi altı ay önce tese yaptı sonuç sıfır di ne yapcaz bilmiyorum fsh yüksekken çıkış olurmu çok üzgünüm çok bütün umudum bitti sanki nefes alamiyorum
biz kullandık canım istanbulda oturuyosan eminönü ilaç depolarından 230tl aldık biz.size neden verdi kaan hocaKızlar nebido ampul vermişti Kaan hoca ilacın fiyatı 270 lira devlet ödemiyor zaten kullanan var mı aramızda?
Allah razı olsun canım. Allah ım isteyen herkeslere nasip etsin inşallah . Gönüllerimizdeki bu yangını hayırlısıyla söndürsün.Oyyy kuzuum deme oyle nolur senin guzel gonlune rabbim en guzelinden verecek.ins biliyorum buradaki herkes kavusacak.rabbim nasip eder hamis olursamda burdayim hep senin sizlerin yanindayim.isim olarakda ozellikle dualarimdasin bitanem
cok sevındım senın adına pekı hangı doktorda tedavı gordunuz kım yaptı sızın tesenızı problemınız tam olarak neydı cnmMerhaba benim eşimde azosiperm 3 yıl önce ilk mikrotesesinde sıfır çıktı sperm,kasım 2014 de tekrar oldu ve şükürler olsun ki çıktı.Şuan sonuçlara göre hamileyim keseyi bekliyorum 25 nisan da muayene olucam.Umudunuzu kaybetmeyin.Bol bol dua edin.Biz imkansızlıktan buralara geldik..Allah isteyen herkese nasip etsin.
umarım hersey gonlunce olur cnm umarım kullandıgın ılaclar bosa gıtmezz dolu dolu sıpermlerınız cıkarda bır an once hamıle kalırsınMerhaba canlarım,,
Tahlillerim yapıldı ve tedaviye başladım Allahın izni ile.. Yarın ki tahlillerimden sonra iğneler başlayacak..
Yalnız çok stressliyim.. İnanıllmaz endişeliyim..
Uçuk çıkarttım hiç ummazdım...
İnsan resmen film gibi seyrediyor etrafını.. Dışardan seyrediyorum sanki içinde değilim..
Rabbim yardım etsinn.. Böyle endişeyle olmaz bu iş..
İnşallah toparlayacağım kendimi birkç güne kadar..
Öpüyorum hepinizi canlar..
insallah cnm ınsallah senın cocgun var galıba suan degılmı kım bılır sende neler cektın onlara kavusmak ıcınAllahın selamı hepinizin üzerine olsun,ben baya eskilerdenim.umarım yeni güzel gelişmeler vardır.ara takip ediyorum Rabbim isteyen tüm kardeşlerime çocuk nasip etsin. Bizim konumuzda sizlerle aynıydı zorlu süreçlerden sonra rabbim şifasını nasip etti, demem oku Allahtan umudunuzu kesmeyin.bol bol dua ve iyilik yapın.
Canim zaman olarak ayarlayamadik emre bey yokmus nisan sonu.. ve malesef ki bu hastanenin teskilatli olusu memorialde karar vermemizi sağladı.
Esim ve ben yattigimiz istiharelerde inandikki memorial hayirli olacak. Bi sebeple emre beye gidemedik tekrar. Hakkımızda hayirlisi olur insallah ama bi sorun yasamadik emre beyle ilgili canim. Sadece esimle ben fikir degistirerek bizi cekene yöneldik kuzum.
Biz varız Murad Bey'de mikro tese olduk.%30 ihtimal verdi.3 sene önce başka bir hastanede mikrotese oldu ama sıfır çıktı.Tabi hiç bir iğne ilaç kullanmadan direk ameliyata aldırlar eşimi sonuç sıfır.2014 şubatından Kasıma kadar iğne ve ilaç tedavisi oldu. Murad Bey kasımda ameliyatı yaptı.Şükürler olsun ki buldu ve Donduruldu...Mart ayında da bana transfer yapıldı. :)
Bugün gittim Murad hocayı da yakaladım konuştum Banu hanıma da muayene oldum.. Nasıl tatlı biri anlatamamm... Yumurtalarıma bakıldı bugün ve iğnelere başladık.. Murad hoca da eşimi çağırdı çarşamba günü.. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki herşeyi tane tane tek tek güler yüzle anlatıyorlar. O kadar pozitifler ki içim içime sığmıyor şuan.. İşlerinde iyi olsunlar yeterli kızlar güler yüz de o kadar önemli değil.. Rabbim şaşırtmasın inşallah hep aynı hisleri duyalımm ama şuan iyiki buraya başladık diyorum..
aaa superr bizde murad beye gıtmeyı dusunuyoruz cnmm ama esim 2. tesesini oldu 3. zarar verirmiBiz varız Murad Bey'de mikro tese olduk.%30 ihtimal verdi.3 sene önce başka bir hastanede mikrotese oldu ama sıfır çıktı.Tabi hiç bir iğne ilaç kullanmadan direk ameliyata aldırlar eşimi sonuç sıfır.2014 şubatından Kasıma kadar iğne ve ilaç tedavisi oldu. Murad Bey kasımda ameliyatı yaptı.Şükürler olsun ki buldu ve Donduruldu...Mart ayında da bana transfer yapıldı. :)
canım benim eşimin 3 tesesi olacak eger bir kez daha yaptırırsak bizde murad beye gıtmeyı dusunuyoruz emre beye gıttık cok pişman olduk degiştirmekle cok ıyı yapmıssın hem parasal yonden hem manevı yonden baya zarar gördük eşimin fshı cok yuksek acaba bu sorun olur mu ilaç tedavisi kullanmasında diger hormonlar cok iyiCanim zaman olarak ayarlayamadik emre bey yokmus nisan sonu.. ve malesef ki bu hastanenin teskilatli olusu memorialde karar vermemizi sağladı.
Esim ve ben yattigimiz istiharelerde inandikki memorial hayirli olacak. Bi sebeple emre beye gidemedik tekrar. Hakkımızda hayirlisi olur insallah ama bi sorun yasamadik emre beyle ilgili canim. Sadece esimle ben fikir degistirerek bizi cekene yöneldik kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?