Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teseye kadar tedavı olalım dedık ama bılmıyorum kararsızım ya

Canım hayırlısı olsun inşallah.. Ama benim şahsi fikrim çok hormon tedavisi almamaktan yana.. Çünkü ilerd ne gibi etkileri olacak eşlerimize bilmiyoruz. Bu zamana kadar hep bitkisellere başvurduk.. Ve pişman değilim şahsen canım.. Tabi ki tedavi olup iyi sonuçlar alanlarda var.. Hayırlısı ne ise sizin için öyle olsun kuzum sonu bebişli olsun inşallah.

Anladım canım hayırlısı olsun ama merak etme inşallah çıkacak ve ilk denemende bebişine kavuşacaksın.sonra aynı dertten muzdarip olan beni yalnız bırakacaksın buralarda :))
Oyyy kuzuum deme oyle nolur senin guzel gonlune rabbim en guzelinden verecek.ins biliyorum buradaki herkes kavusacak.rabbim nasip eder hamis olursamda burdayim hep senin sizlerin yanindayim.isim olarakda ozellikle dualarimdasin bitanem

bende hormon tedavısıne sıcak bakmıyorum ama tedavı olanların cogu olumlu dıye ne bıleyım bızde mı tedavı gorelım dedık bı on gorusme yapalım belkı cıkıs falan olur der doktor

kızlar aranızda celalettın peruya qıden var mı mıcro teseden olmadan once celalettın beyle tedavı olmayı dusunuyoruz mıcro tesemız aqustos ayında
Biz celalettin hoca da tedavideyiz 6 .ayimiz dolmak üzere suan iyi gidiyor hucrelerimiz cikti bakalim mayis gibi kontrolumuz var canim git bir görüş derim

canım benim yazıyı okuyunca inan çok mutlu oldum sen böyle pozitif oldukca rabbimden ümidini yitirmeyince inan herşey güzel gidiyo bide o doktorların güleryüzlüğü olması insanı dahada umutlandırıyo.doktora inanmak güvenmek de çok önemli manevi yönden insan rahatlıyo.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün.

canım geçmiş olsun bu iğneyi kullanıp fsh düşenler var demek ki sizde düşüş olmadı yanına ek bi iğne daha kullanmak gerek hoca bize merional vermişti.sizde hemen niye bırakıyo anlmadım.bende bu hoca doktor anlamıyorum hem diyolar fsh yüksek cıkış olmaz tesede cıkma ihtimali yok hemde tese yapalım diyolar.anlamak zor.işi şansa bırakıyolar.bizde aynı iğneği kullandık ama 2ay düşmeyince hemen yanına merional verdi o zaman düştü.tese olma canım biraz bekle istersen

Kızlar nebido ampul vermişti Kaan hoca ilacın fiyatı 270 lira devlet ödemiyor zaten kullanan var mı aramızda?

Oyyy kuzuum deme oyle nolur senin guzel gonlune rabbim en guzelinden verecek.ins biliyorum buradaki herkes kavusacak.rabbim nasip eder hamis olursamda burdayim hep senin sizlerin yanindayim.isim olarakda ozellikle dualarimdasin bitanem
Allah razı olsun canım. Allah ım isteyen herkeslere nasip etsin inşallah . Gönüllerimizdeki bu yangını hayırlısıyla söndürsün.

cok sevındım senın adına pekı hangı doktorda tedavı gordunuz kım yaptı sızın tesenızı problemınız tam olarak neydı cnm

umarım hersey gonlunce olur cnm umarım kullandıgın ılaclar bosa gıtmezz dolu dolu sıpermlerınız cıkarda bır an once hamıle kalırsın

insallah cnm ınsallah senın cocgun var galıba suan degılmı kım bılır sende neler cektın onlara kavusmak ıcın

Canım burda edebal vardı onlarda memorial a gittiler
Murat Bey tese yaptı çok şükür bulundu
Ve şu anda hamile edebal kardeşimiz

Eşim de Murat Beye tese olacak yazın
Bu bize moral oldu çok teşekkürler

Tedaviniz hadi hayırlı olsun.Umarım çok güzel bir şekilde sonuçlanır
Sizin adınıza çok sevindim canım.İnanın ki pişman olayacaksınız
Ve bizlere de moral vereceksiniz çok şükür
Bende rüyamda memorial ı görmüştüm.
Artık dedim ki ordan asla vazgeçmeyeceğim.
Hadi bakalım ALLAH işlerinizi rast getirsin

aaa superr bizde murad beye gıtmeyı dusunuyoruz cnmm ama esim 2. tesesini oldu 3. zarar verirmi

canım benim eşimin 3 tesesi olacak eger bir kez daha yaptırırsak bizde murad beye gıtmeyı dusunuyoruz emre beye gıttık cok pişman olduk degiştirmekle cok ıyı yapmıssın hem parasal yonden hem manevı yonden baya zarar gördük eşimin fshı cok yuksek acaba bu sorun olur mu ilaç tedavisi kullanmasında diger hormonlar cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…