Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim eşiminde fsh si yüksekti.Verdiği ilaç ve iğneyle istenilen düzeye geldi ve mikro tese yaptı.

hadı yaa acaba 3. teseyı yaptırmak zararlımı bnm esım ıkı defa oldu ıkısındede cıkmadı eger murad beyle baslarsak 3. olcak bu sansımızı baya dusururmu

Bu konu hakkında çokta bir şey bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem.Ne zaman oldu en son tesesi bunu baz alırlar herhalde .Ama ben şunu diyorum iyi ki Murad beye gitmişiz.Önce çok sorguladık.Prengnil,pregon ve arimdiex verdi.Niye bu kadar verdi.Arimdiex kanser ilacı niye içiyoruz diye..

daha gecen hafta 2. teseyı oldu emre bakırcıoglu yaptı ama hıc bı ılac tedavısı uygulamadı fsh da cok yuksekdı 1. teseyı de gecen sene yapıldı ama bu sefer murad beye gıtmek ıstıyoruzz tese 1 den fazla kac kez yapılır bılmıyorum ıste

Canim bilmiorum ama burda okumusdum biri tam 5 kere mikro tese olmusdu öyle yazmusdi ama saracoglu cok teseye karsi yaptirmayin diyor doktorlara danis sllah korusun baska seyler olmasin

Canim bilmiorum ama burda okumusdum biri tam 5 kere mikro tese olmusdu öyle yazmusdi ama saracoglu cok teseye karsi yaptirmayin diyor doktorlara danis sllah korusun baska seyler olmasin
eger olursa bu sefer 3. yu olcak cnm ama yapmassak da baska sansımız yok

Evet sarac oğlu çok karşı hertesede testis kuculuyo tek testistde dokundurtun tıp ılerliyo ilerde ne olaca belli olmaz demişti

Evet sarac oğlu çok karşı hertesede testis kuculuyo tek testistde dokundurtun tıp ılerliyo ilerde ne olaca belli olmaz demişti
şimdi internetten baktım evet tese cok zararlı ama mikro tese zararlı degılmıs cunku o ıslem teseden daha nazik yapıldıgı yazıyo bilemedim biz yinede yaptırcaz sanırım

anlamadım cnm bı daha yazarmısın
Ben bu topiğ keşfetmeden önce eşi Kaan aydısta tedavi olanlar topigindeydim bana yazmıştı benim elimde azoydu tese yapca gün spermiogram da bir milyon sperm çıkmış şimdide yukseltmiye calışıyo neler yaptında çıkış oldu dedim bir hafta kase kase dağ cile yedirmiştim demişti bende ne güzel mucize olmuş demiştim ah ah keşke bizede böyle mucize olsa

hadııı yaaaa nerden bulabılırız dağ çilegini ben bide koca yumurtası duymustum bıde bnm esımın problemı ınmemıs testıs ya belkı bıze aynı sonucu göstermeye bılır

hadııı yaaaa nerden bulabılırız dağ çilegini ben bide koca yumurtası duymustum bıde bnm esımın problemı ınmemıs testıs ya belkı bıze aynı sonucu göstermeye bılır
Bilmiyom canım koca nedemek anlamadım eşinin neden azo diye sormamıştım benim eşimin testsdi 6yaşında inmişte ne olmuş sankim yine azo yine azo sıfır sıfır alerjim var sıfırlara artık

Bilmiyom canım koca nedemek anlamadım eşinin neden azo diye sormamıştım benim eşimin testsdi 6yaşında inmişte ne olmuş sankim yine azo yine azo sıfır sıfır alerjim var sıfırlara artık
koç yumurtası pardon yanlıs oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…