saqol cnm yazdıgın ıcın celalettın hocanın numarası ve maıl adresı varmı acaba verebılırmısın bnaBiz celalettin hoca da tedavideyiz 6 .ayimiz dolmak üzere suan iyi gidiyor hucrelerimiz cikti bakalim mayis gibi kontrolumuz var canim git bir görüş derim
aaa superr bizde murad beye gıtmeyı dusunuyoruz cnmm ama esim 2. tesesini oldu 3. zarar verirmi
canım benim eşimin 3 tesesi olacak eger bir kez daha yaptırırsak bizde murad beye gıtmeyı dusunuyoruz emre beye gıttık cok pişman olduk degiştirmekle cok ıyı yapmıssın hem parasal yonden hem manevı yonden baya zarar gördük eşimin fshı cok yuksek acaba bu sorun olur mu ilaç tedavisi kullanmasında diger hormonlar cok iyi
bizinmde surekli sol tarafa baktılar sag taraf kucukmus cnm acaba 3. tese sıkıntı mı olurHiç bir fikrim yok.Hatta Murad Bey sadece bir yeri açtı diğerini açmaya gerek duymadı.
pekı senın esın ilk defa mı tese oldu cnmbenim eşiminde fsh si yüksekti.Verdiği ilaç ve iğneyle istenilen düzeye geldi ve mikro tese yaptı.
pekı senın esın ilk defa mı tese oldu cnm
hadı yaa acaba 3. teseyı yaptırmak zararlımı bnm esım ıkı defa oldu ıkısındede cıkmadı eger murad beyle baslarsak 3. olcak bu sansımızı baya dusururmuYok bu 2. tesesi.İlkinde hiç sperm çıkmadı.
hadı yaa acaba 3. teseyı yaptırmak zararlımı bnm esım ıkı defa oldu ıkısındede cıkmadı eger murad beyle baslarsak 3. olcak bu sansımızı baya dusururmu
daha gecen hafta 2. teseyı oldu emre bakırcıoglu yaptı ama hıc bı ılac tedavısı uygulamadı fsh da cok yuksekdı 1. teseyı de gecen sene yapıldı ama bu sefer murad beye gıtmek ıstıyoruzz tese 1 den fazla kac kez yapılır bılmıyorum ısteBu konu hakkında çokta bir şey bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem.Ne zaman oldu en son tesesi bunu baz alırlar herhalde .Ama ben şunu diyorum iyi ki Murad beye gitmişiz.Önce çok sorguladık.Prengnil,pregon ve arimdiex verdi.Niye bu kadar verdi.Arimdiex kanser ilacı niye içiyoruz diye..
daha gecen hafta 2. teseyı oldu emre bakırcıoglu yaptı ama hıc bı ılac tedavısı uygulamadı fsh da cok yuksekdı 1. teseyı de gecen sene yapıldı ama bu sefer murad beye gıtmek ıstıyoruzz tese 1 den fazla kac kez yapılır bılmıyorum ıste
eger olursa bu sefer 3. yu olcak cnm ama yapmassak da baska sansımız yokCanim bilmiorum ama burda okumusdum biri tam 5 kere mikro tese olmusdu öyle yazmusdi ama saracoglu cok teseye karsi yaptirmayin diyor doktorlara danis sllah korusun baska seyler olmasin
Evet sarac oğlu çok karşı hertesede testis kuculuyo tek testistde dokundurtun tıp ılerliyo ilerde ne olaca belli olmaz demiştiCanim bilmiorum ama burda okumusdum biri tam 5 kere mikro tese olmusdu öyle yazmusdi ama saracoglu cok teseye karsi yaptirmayin diyor doktorlara danis sllah korusun baska seyler olmasin
Ben eşi Kaan aydosda tedavi olanlar topiğinde kelebek die bir arkadaşın eşi azoymuş tese olca ğun bir milyon sperm çıkışı olmuş rabbimden ümit kesilmez mucize işteeger olursa bu sefer 3. yu olcak cnm ama yapmassak da baska sansımız yok
şimdi internetten baktım evet tese cok zararlı ama mikro tese zararlı degılmıs cunku o ıslem teseden daha nazik yapıldıgı yazıyo bilemedim biz yinede yaptırcaz sanırımEvet sarac oğlu çok karşı hertesede testis kuculuyo tek testistde dokundurtun tıp ılerliyo ilerde ne olaca belli olmaz demişti
anlamadım cnm bı daha yazarmısınBen eşi Kaan aydosda tedavi olanlar topiğinde kelebek die bir arkadaşın eşi azoymuş tese olca ğun bir milyon sperm çıkışı olmuş rabbimden ümit kesilmez mucize işte
Ben bu topiğ keşfetmeden önce eşi Kaan aydısta tedavi olanlar topigindeydim bana yazmıştı benim elimde azoydu tese yapca gün spermiogram da bir milyon sperm çıkmış şimdide yukseltmiye calışıyo neler yaptında çıkış oldu dedim bir hafta kase kase dağ cile yedirmiştim demişti bende ne güzel mucize olmuş demiştim ah ah keşke bizede böyle mucize olsaanlamadım cnm bı daha yazarmısın
hadııı yaaaa nerden bulabılırız dağ çilegini ben bide koca yumurtası duymustum bıde bnm esımın problemı ınmemıs testıs ya belkı bıze aynı sonucu göstermeye bılırBen bu topiğ keşfetmeden önce eşi Kaan aydısta tedavi olanlar topigindeydim bana yazmıştı benim elimde azoydu tese yapca gün spermiogram da bir milyon sperm çıkmış şimdide yukseltmiye calışıyo neler yaptında çıkış oldu dedim bir hafta kase kase dağ cile yedirmiştim demişti bende ne güzel mucize olmuş demiştim ah ah keşke bizede böyle mucize olsa
Bilmiyom canım koca nedemek anlamadım eşinin neden azo diye sormamıştım benim eşimin testsdi 6yaşında inmişte ne olmuş sankim yine azo yine azo sıfır sıfır alerjim var sıfırlara artıkhadııı yaaaa nerden bulabılırız dağ çilegini ben bide koca yumurtası duymustum bıde bnm esımın problemı ınmemıs testıs ya belkı bıze aynı sonucu göstermeye bılır
koç yumurtası pardon yanlıs oldu cnmBilmiyom canım koca nedemek anlamadım eşinin neden azo diye sormamıştım benim eşimin testsdi 6yaşında inmişte ne olmuş sankim yine azo yine azo sıfır sıfır alerjim var sıfırlara artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?