Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah razı olsun birtanem.. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. Bakalım neler yaşayacağız.. Allahım üzümüzü güldürsünn hepimizin inşallah

umarım hersey gonlunce olur cnm umarım kullandıgın ılaclar bosa gıtmezz dolu dolu sıpermlerınız cıkarda bır an once hamıle kalırsın

İnşallah canım Allah razı olsun..

Evet kuzumm bende memnunum şimdilik verdiğim karardan.. Çok şükür diyorum şuan.. Belirsizlikler doluydu kafamda.. İnan sıkıntıdan uçuk bile çıkarttım.. Ama şuan çok umutluyummm mutluyummm.. İlgileri beni memnun etti.. Özellikle ilk gittiğimde yaşadığım faciadan sonra şuan çok şükür diyorummm... İnşallah birbirimize moral oluruz.. Murad beyin bilgisine ve tecrübesine güveniyorum bende.. Eşim çok istiyordu Emre beyi ancak istiharelerde de hayırlı görmeyince vazgeçip böyle bir karar aldık.. Bir çok arkadaşım destek verdi Allah hepinizden razı olsun..

Kuzum bence sen bi mail at Murad beye.. Bende ilk mail atmıştım hemen dönmüştü.. Ve dün yanına gittiğimde şıp diye hatırladı eşimi inan çok seviniyor insan buna.. Ben yalnız gidip muayenemi oldum dün ve yumurtalarımı falan saydılar.. İğneler başladı.. Hiç korkma olmaz deme.. Rabbimden ümit kesilir mi hep diyorum kuzum sana kesilmez.. Ama takip ediyorum çabuk atlattın maaşallah.. İmreniyorum sana.. Güçlü arkadaşım benim.. Seni hep böyle görelim kuzummm

Hiç duymadım canım napacamızı şaşırdık valla eşime desem koc yumurtası ye bana verece tepkiyi hiç düşünemiyorum yani
yaa nerden anlıcak sakatatcılarda var sen getır pısır yedır anlarsa söylersın ıyı gelıyomus dıye guzel bı dılle anlatırsın cnm yanı oda yanıı cocugu olsun ıstemıyomu bıraz caba göstersınn benım esım saolsun kıyamam ne versem yıyo tek sıfa olsun dıye bıraz senı dınlemesı lazımm hersey caba göstermekten gecıo onu yapmam bunu yapmam derse bu ıs nasıl olcakk cnm

biz kullandık canım istanbulda oturuyosan eminönü ilaç depolarından 230tl aldık biz.size neden verdi kaan hoca
İst.da Değilim canm maalesef mikrotesede spermatid var onun olgunlaşması için sanırım siz neden kullanmıştınız faydasını gördünüz MÜ canm?

canım senı de guldurduk ama yapcak bısı yok ne olursa yıcekler artık dımı ama
Kuzum size gülmedim.. M ms92 nin doğal konuşmasına güldüm.. Napcamızı şaşırdık dio ya.. Kuzum ne gerekiosa yapcaz tabi.. Ne tozları karıştırdık ballara nelerin sularını içirdik o nu mu yediremicezz

Bilmiyorum nasıl olacak millet bebiginin peşinde koşuyo kaşıkla yemek yemiyo die bende eşimin peşinde dolanıyorum kaşıkla bitkisel şeyler kullanıyoruz yesin die

anladım cnm bn senı neye guldugunu :) yaa ıste bnde onu dıyorum kı neler ıcırıyoruz yedırıyoruz adamlara onu da yıcekler yerı gelırse mıllet cıg yumurtayı ıcırıyo hemde horozlu tavuk yumurtası olcakmıs

gerçekten anlamıyorum çıkma ihtimali cok az iğne en baştan beri ise yaramadı ama yanına başka ilaç veremem vücut kaldırmaz dedi iki gündür ölü gibiyim Ağlıyorum sizin doktor kimdi canım fsh kaç oldu

Bilmiyorum nasıl olacak millet bebiginin peşinde koşuyo kaşıkla yemek yemiyo die bende eşimin peşinde dolanıyorum kaşıkla bitkisel şeyler kullanıyoruz yesin die

Kuzum senin o durumun bana çok tanıdık geliyor nedense.. Komşularım dalga geçio benimle önündekini ye ye demekten çocuk gibi peşinde koşmaktan... İnan bazen ayağına götürüyorum diyor ki anneme çok benzedin.. Ne yapalım dedim devraldım ondan seni mecburum

Adam 1.90boyunda iri ben yanında kucucuk birde bağla diyon yemesin yemesin bebeğimiz olunca anlatırım baban neler cektirdi annene diye

Hay Allah.. sen çok yaşa Bende minicik biriyim.. Eşimde uzun boylu benim.. Aynı şeyleri mi yaşıyoruz nedir..

cnm esın kacıncı tesyı olcak allah nasıp ederse

Şimdi beni kaşıkla görünce yüz ifadesi değişiyo yesin diye şebeklik yapıyorum biri baba böyle hizmet yapcak benden iyisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…