- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
canım benim yazıyı okuyunca inan çok mutlu oldum sen böyle pozitif oldukca rabbimden ümidini yitirmeyince inan herşey güzel gidiyo bide o doktorların güleryüzlüğü olması insanı dahada umutlandırıyo.doktora inanmak güvenmek de çok önemli manevi yönden insan rahatlıyo.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün.
umarım hersey gonlunce olur cnm umarım kullandıgın ılaclar bosa gıtmezz dolu dolu sıpermlerınız cıkarda bır an once hamıle kalırsın
Canım burda edebal vardı onlarda memorial a gittiler
Murat Bey tese yaptı çok şükür bulundu
Ve şu anda hamile edebal kardeşimiz
Eşim de Murat Beye tese olacak yazın
Bu bize moral oldu çok teşekkürler
Tedaviniz hadi hayırlı olsun.Umarım çok güzel bir şekilde sonuçlanır
Sizin adınıza çok sevindim canım.İnanın ki pişman olayacaksınız
Ve bizlere de moral vereceksiniz çok şükür
Bende rüyamda memorial ı görmüştüm.
Artık dedim ki ordan asla vazgeçmeyeceğim.
Hadi bakalım ALLAH işlerinizi rast getirsin
canım benim eşimin 3 tesesi olacak eger bir kez daha yaptırırsak bizde murad beye gıtmeyı dusunuyoruz emre beye gıttık cok pişman olduk degiştirmekle cok ıyı yapmıssın hem parasal yonden hem manevı yonden baya zarar gördük eşimin fshı cok yuksek acaba bu sorun olur mu ilaç tedavisi kullanmasında diger hormonlar cok iyi
Hiç duymadım canım napacamızı şaşırdık valla eşime desem koc yumurtası ye bana verece tepkiyi hiç düşünemiyorum yanikoç yumurtası pardon yanlıs oldu cnm
yaa nerden anlıcak sakatatcılarda var sen getır pısır yedır anlarsa söylersın ıyı gelıyomus dıye guzel bı dılle anlatırsın cnm yanı oda yanıı cocugu olsun ıstemıyomu bıraz caba göstersınn benım esım saolsun kıyamam ne versem yıyo tek sıfa olsun dıye bıraz senı dınlemesı lazımm hersey caba göstermekten gecıo onu yapmam bunu yapmam derse bu ıs nasıl olcakk cnmHiç duymadım canım napacamızı şaşırdık valla eşime desem koc yumurtası ye bana verece tepkiyi hiç düşünemiyorum yani
Hiç duymadım canım napacamızı şaşırdık valla eşime desem koc yumurtası ye bana verece tepkiyi hiç düşünemiyorum yani
canım senı de guldurduk ama yapcak bısı yok ne olursa yıcekler artık dımı ama
İst.da Değilim canm maalesef mikrotesede spermatid var onun olgunlaşması için sanırım siz neden kullanmıştınız faydasını gördünüz MÜ canm?biz kullandık canım istanbulda oturuyosan eminönü ilaç depolarından 230tl aldık biz.size neden verdi kaan hoca
Bilmiyorum nasıl olacak millet bebiginin peşinde koşuyo kaşıkla yemek yemiyo die bende eşimin peşinde dolanıyorum kaşıkla bitkisel şeyler kullanıyoruz yesin dieyaa nerden anlıcak sakatatcılarda var sen getır pısır yedır anlarsa söylersın ıyı gelıyomus dıye guzel bı dılle anlatırsın cnm yanı oda yanıı cocugu olsun ıstemıyomu bıraz caba göstersınn benım esım saolsun kıyamam ne versem yıyo tek sıfa olsun dıye bıraz senı dınlemesı lazımm hersey caba göstermekten gecıo onu yapmam bunu yapmam derse bu ıs nasıl olcakk cnm
anladım cnm bn senı neye guldugunu :) yaa ıste bnde onu dıyorum kı neler ıcırıyoruz yedırıyoruz adamlara onu da yıcekler yerı gelırse mıllet cıg yumurtayı ıcırıyo hemde horozlu tavuk yumurtası olcakmıs
kız bnden sana tavsıye bagla adamı zorla tık agzınaBilmiyorum nasıl olacak millet bebiginin peşinde koşuyo kaşıkla yemek yemiyo die bende eşimin peşinde dolanıyorum kaşıkla bitkisel şeyler kullanıyoruz yesin die
gerçekten anlamıyorum çıkma ihtimali cok az iğne en baştan beri ise yaramadı ama yanına başka ilaç veremem vücut kaldırmaz dedi iki gündür ölü gibiyim Ağlıyorum sizin doktor kimdi canım fsh kaç olducanım geçmiş olsun bu iğneyi kullanıp fsh düşenler var demek ki sizde düşüş olmadı yanına ek bi iğne daha kullanmak gerek hoca bize merional vermişti.sizde hemen niye bırakıyo anlmadım.bende bu hoca doktor anlamıyorum hem diyolar fsh yüksek cıkış olmaz tesede cıkma ihtimali yok hemde tese yapalım diyolar.anlamak zor.işi şansa bırakıyolar.bizde aynı iğneği kullandık ama 2ay düşmeyince hemen yanına merional verdi o zaman düştü.tese olma canım biraz bekle istersen
Adam 1.90boyunda iri ben yanında kucucuk birde bağla diyon yemesin yemesin bebeğimiz olunca anlatırım baban neler cektirdi annene diyekız bnden sana tavsıye bagla adamı zorla tık agzına
Bilmiyorum nasıl olacak millet bebiginin peşinde koşuyo kaşıkla yemek yemiyo die bende eşimin peşinde dolanıyorum kaşıkla bitkisel şeyler kullanıyoruz yesin die
Adam 1.90boyunda iri ben yanında kucucuk birde bağla diyon yemesin yemesin bebeğimiz olunca anlatırım baban neler cektirdi annene diye
cnm esın kacıncı tesyı olcak allah nasıp ederseKuzum senin o durumun bana çok tanıdık geliyor nedense.. Komşularım dalga geçio benimle önündekini ye ye demekten çocuk gibi peşinde koşmaktan... İnan bazen ayağına götürüyorum diyor ki anneme çok benzedin.. Ne yapalım dedim devraldım ondan seni mecburum
cnm esın kacıncı tesyı olcak allah nasıp ederse
Şimdi beni kaşıkla görünce yüz ifadesi değişiyo yesin diye şebeklik yapıyorum biri baba böyle hizmet yapcak benden iyisi olmazKuzum senin o durumun bana çok tanıdık geliyor nedense.. Komşularım dalga geçio benimle önündekini ye ye demekten çocuk gibi peşinde koşmaktan... İnan bazen ayağına götürüyorum diyor ki anneme çok benzedin.. Ne yapalım dedim devraldım ondan seni mecburum
aaa bosver o zaman adam senı yer vallaAdam 1.90boyunda iri ben yanında kucucuk birde bağla diyon yemesin yemesin bebeğimiz olunca anlatırım baban neler cektirdi annene diye
hmm ne guzel yaa bnm kı ıkı kere oldu sonuc sıfır 3. de tereddutteyım ama yapmasam da baska sansım yok pekı bırden fazla yapanlar varmı bılıyomusunBenim eşim ilk teseyi olacak kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?