Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayalimmm
Canım senden rahim filmi ve amh testini istediler mi
Ben daha onları yaptırmadım da ondan sordum
Giderken tam teknik gitmek istiyorum
Eksik tahliller olmasını istemiyorum
İlk defa gideceğim

İlla mikro tese olcanı niye duşunuyon belki normal cıkışda olur fsh düşünce
ne bılım cnm yaa valla bn artık mıkro tesyı bıle bnm ıcın en ıyı sey olarak göruyorum fsh bızım acayıp yuksek 68 kımsede bu degerı gormedım topıkte sımdıye kadar o bnı korkutuyo ıste

Hayalimmm
Canım senden rahim filmi ve amh testini istediler mi
Ben daha onları yaptırmadım da ondan sordum
Giderken tam teknik gitmek istiyorum
Eksik tahliller olmasını istemiyorum
İlk defa gideceğim

Kuzum ben rahim filmini çektirmedim.. Kahraman bey istemişti ama çektirmedim son ana kadar memoriali düşünmediğim için.. AMH tetsini de Acıbademde yaptırdım.. Annem orada birde kurumumun anlaşması var orayla.. Benim testler 600 tl falan tuttu.. Memorialde 2000 tl tutuyormuş.. Yaptır git derim ben kuzum.. Ama amh çok nazlı bir test ve önemli diyor acıbademdeki dr. Herhangi bir yerde yaptırmayın diyor canım bilgin olsun..

ne bılım cnm yaa valla bn artık mıkro tesyı bıle bnm ıcın en ıyı sey olarak göruyorum fsh bızım acayıp yuksek 68 kımsede bu degerı gormedım topıkte sımdıye kadar o bnı korkutuyo ıste
Ben varım ya kız 45 fsh az mı

Canım ne kadar yüksek olduğu önemli deil. Kişiden kişiye değişir o değerin yükselmesi.. üretmiyor ya test yapıldığı an kimi insanın beyni fsh hormonunu az salgıluyor o an kimi insanınki ise çok yüksek olabiliyor. O farklılık bundan kaynaklanıyor.. Hiç dert etme.. Bizimde çok yükseti düştü çok şükür.. 50.lerden düştük bizde..

az tabı bız onları goremedık cnm en son gecen sene 62 den amelıyat oldugunda 52 ye dusmustu bu sene nedense yukselmıstı ama bı fsh testı daha yaptırcaz acaba bal karısımı verıyodum arı sutu polenı kecı boynuzu falan vrdı karısımda onun yuzunden olmus olabılır mı

Azo için herşey bizde mevcut fsh yüksek testis indirme ameliyatı testislerin aşırı derece atrofi oluşu daha genetik testde yapılmadı yani

valla gecen sene bızım de 52 ıdı cnm testıs ındırme amelıyatı oldugunda böle dusmustu 62 den ama sonra yıne cıkms

Azo için herşey bizde mevcut fsh yüksek testis indirme ameliyatı testislerin aşırı derece atrofi oluşu daha genetik testde yapılmadı yani

Genetikler yapılsın kuzum inşallah sebebini bilmek hepsinden önemli uygulanacak tedavi için..

bizim genetik testler normal ıyı cıktı cnm gecen sene yaptırmıstık baya uzun surmustu hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…