Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla gecen sene bızım de 52 ıdı cnm testıs ındırme amelıyatı oldugunda böle dusmustu 62 den ama sonra yıne cıkms

İşte farketmio kuzum.. Sen dert etme.. Bence bitkisellerden hiç vazgeçme.. Dua et karışımların içine yasin okurdum ben.. Bi düştü değerler inanamadık biz.. hiç beklemiyorduk.. Nasıl oldu hala anlayamıyorum.. İğne ile bile o kadar düşmüyor.. Rabbimden..

Genetikler yapılsın kuzum inşallah sebebini bilmek hepsinden önemli uygulanacak tedavi için..
Valla kalbim birde onu kaldıramaz bir doktoru aramiştim y delesyon testi yaptırın eğer sorun çıkarsa tese olmanıza gerek bile yok cocuğunuz olmaz dedi

Hmm ama şöyle düşünüyorum ben eşimin abilerinin çocukları var şimdi bu eşim başka annenin babanın olumu genetiğ bişey olsun sarac oğluda böyle demişti
yok yaa genetık kaynaklı olmuyo demek kı sızın kı ona bakarsan benım esımın kardesı yenı evlendı karısı2 ay once cocuk dusurdu ıste onun oluyo ama bızım olmuyo cunku testıs kaynaklı bı problem var ınmemıs testıs

cnm hangı karısımları kullandınız

Rabbım cumlemızn yardımcısı olsun hıc bısey ıcın uzulmeye degmez uzuleceksekte ahıret ıcın uzululelım ora ebedı artk dunyalıkta ıstıyoz tabı olunce arkamzdan dualar etsın dıye Mevlam görelım neyler neylerse guzel eyler igmalı ıgmalı bakıp soranlarıda Rabbıme havale edelm canlar mal mulk deglkı parayı sayalm alalm Rabbım ısterse verecek ıstemessede sabırını versın öbur dunyadada ahıretmzı kazandırsın canlar..

Benim için rahat genetik yonden ama yinede yaptırcaz bakalım birde oda sorun cıkıyomuş hemen bir psikolog ayarlamam gerek ciddi anlamda kafayı sıyırırm heralde

amin cnm öyle rabbim yardım etsın bılıyomusun bır yerde okumustum ne kadar dogru bılmıyorum ama dıyokı peygamber efendımız demıs kı ahır zamanda hanımı ve cocugu olmayan en hayırlısıdır ama bu söz ne kadar dogru bılemedım yanı

Haklısın ama rabbim büyük ahiret içinde dünya içinde isticez rabbim isterse ahiretimizide güzel eyler dunyamızda biri bebek sorunca icimden rabbim sabır ver demiyorum rabbim hayırlı evlat ver diyorum rabbim ne istersek onu verir

bende bılıyorum canım peygamber efendımızn sözunu esımde hep söyler peygamber efendımızın sözunu Rabbım derdın ıcince sabrınıda versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…