Kızlar bugün moralim çok bozuksenağlama eyüpsultan tarihi yemci şifa aktarına gittik zamanın tarifleri üzerine konuştuk durumumuzu anlattık. 120TL ye içinde 27 çeşit bitkinin olduğu bir macunlarının olduğunu ama bunun az bir miktar spermi olanlarda sayı ve hareketi arttırdığını 0 olanlarda ise ancak denemenin zararı olmaz şeklinde verdiklerini yoktan var etmenin ancak Allah'a mahsus olduğunu söyledi. Bunu kullanın sperm oluşur demenin yalancılık olacağını söyledi.
Yani bu macun azospermlilere özel olarak geliştirilmiş bir şey değilmiş(
Biz o umutla gitmiştik halbuki. Aktar kendinden emin olamayınca deneme amaçlı 120TL vermeyi pek mantıklı bulmayarak geri döndük. Öğütülmüş Çörekotu, ısırgantohumu, arısütü bal-polen karışımı aldık eşim kendisi macun yapacak bunları.
Kızlar bugün moralim çok bozuksenağlama eyüpsultan tarihi yemci şifa aktarına gittik zamanın tarifleri üzerine konuştuk durumumuzu anlattık. 120TL ye içinde 27 çeşit bitkinin olduğu bir macunlarının olduğunu ama bunun az bir miktar spermi olanlarda sayı ve hareketi arttırdığını 0 olanlarda ise ancak denemenin zararı olmaz şeklinde verdiklerini yoktan var etmenin ancak Allah'a mahsus olduğunu söyledi. Bunu kullanın sperm oluşur demenin yalancılık olacağını söyledi.
Yani bu macun azospermlilere özel olarak geliştirilmiş bir şey değilmiş(
Biz o umutla gitmiştik halbuki. Aktar kendinden emin olamayınca deneme amaçlı 120TL vermeyi pek mantıklı bulmayarak geri döndük. Öğütülmüş Çörekotu, ısırgantohumu, arısütü bal-polen karışımı aldık eşim kendisi macun yapacak bunları.
canım eşimin fsh 2.98 iken yarım tb klomen verdi emre bey...1 aydır kullanıyoruz bugün tekrar kan verdi sonucu yazarım....yani fsh a yönelik bir tedavi olduğunu düşünüyorum klomenin ben...
günaydın umutolsun,
tavsiyeniçin teşekkür ederim peki bu verdiğin doktorlara nasıl ulaşabilirim ben edirnedeyim sanırım istanbuldalar da hangi hastanede yada özel poliklinkleri var mı nerededir ? bu konuda yrdımcı olursan çok sevinirim.
canım pardon radyotom / radyomar da çekildi....betemarı yanlış söyledim.
CEYLİNSU...arkadaşım sana tavsiyem olur olmadık doktora gitmeyin...bizide uyaran oldu bu topikte ama bildiğimizi okuduk ve şu an çok pişmanım...4 ay önce azo olduğumuzu öğrendik..acelece herhangi bir üroloğa tese olduk ve tabi tüp bebek tedaviside hem yıprandık hemde çok borçlandık ve hepsi boşuna giiti tesede sperm çıkmadı...fakat patalojiye gönderilen parçada 10a yakın spermatazoa görüldü...ve biz bunu emre beye götürdük size neden çıkmadı dediler dedi bu sperm demekmiş..ama teseyi yapan doktora sorduğumda gözümüzün içine baka baka hala uğraşmaya gerek yok o sperm değil ben iyi bir doktorum dedi..o yüzden arkadaşım emre bey veya kaan hocaya gidin.....
bacım bende bunu bu topikte ögrendim nikini hatırlmıyorum ama geldi eşi azoluydu napcam ne etcem diyodu sonra mtese olucaklardı ve eşinden mtese öncesiş spermiyoğramda sperm çıktı sonrada burdan bu macunu ve arısütünü kullandıklarını dedi en son hamileydi galiba artık dahada girmiyor topiğe ben bunu okuduğum gün gidip aldık 110 tlye macun ve arısütü hapı aldık bizede de 0 sprme bişey diyemem ama dedi az olanlarda sayı arttırıyor diye bende ozaman dedim biri sizden alıyor 0 sperm ama bu macundan sonra sperm çıktı diye ordaki amcada Allah tan işte kesin diyemiyouz denemek lazım 3 ay boyunca zaten çıkarsa çıkar çıkmazsada daha kullanmaya gerek yok dedi yani sonuçta belli degil o kızın eşinde çıktıysa bizde neden çıkmasın ama seni üzmek istemedim yazdıkların beni etkiledi ben bildiklerimin dışında bişey demedim
canım bilemeyiz ki amca doğru söylemiş biz şifa niyetiyle kullanıyoruz sanki biz arı sütü poleni kullalnıyoruz da %100 çıkacak mı garanti var mı? Niye moralini bozuyorsun, niyet önemli inşallah olduktan sonra rabbim macun a mı bakar ilaca mı ol der oluverir:)))
Eşimin FSH 9-10 larda her halde bize uygun değil zaten kaan hoca da estradiol/testosteron oranının ilaç verilecek denli kötü olmadığını söylemişti Cumartesi gittiğimiz üroloğa eşim bu oranları bir kere daha hatırlatınca o da eşimi ısrarcı görünce bunu düzeltecek klomendir. isterseniz yazalım çok gerekli görmüyorum ama kullanmanın bir sakıncası da olmaz diye verdi. Genelde kadınlarda kullanılan yumurtlamayı uyarıcı bir ilaç mış erkeklerde de sperm üretimini uyarıyor herhalde aynı şekilde. ama zaten fsh da aynı şeyi yapıyor. kafamız karışık bir dahaki hormon tahlilinde E2 yede testosteronla bir aynı anda baktıralım bari.
bana da yardım edin
Haklısın sayes ama ne bilim insantedavi uğruna bir şey umuyor haftalarca bir fırsat bulabilsem de gitsem o tedaviye erişsem diyor. Sonra o tedavinin aslında umduğu gibi olmadığını öğrenince yıkılıyor. ne olurdu sanki bizimde sayı ve hareket azlığı gibi çözümü her yerde olan bir derdimiz olsaydı. Bizim derdimize kullar çare olamıyor Ya Rab ancak senden medet umuyor ancak senden aman diliyoruz ne olur geri çevirme kalbimizdeki muradımızı ver bize Allah'ım.
DEMMİ...canım sen bana arzumun meyve sıkacağını sormuştun...10 taksit 220 ytl ye aldım...memnunum ama su gelen yerinden işleem bittikten sonra 1-2 damla geliyo...3 yıl garantili diğerleri eb fazla 2 yıl garantili arkadaşım...
DEMMİ....arkadaşım dijital rahim filmi daha kolay mutlaka diğerlerinden...anestezi olmuyor 3 dk sürüyor vajinada ince bir pipet gibi bişeyle girip ordan sıvı verip görüntülüyolar...sende o esneda izleyebiliyosun kendi rahmini sıvı rahatça dolaşıyosa tüpler açık ve işlem çok kısa oluyor.....evet acı oluyor ama ben çektirdiğimde daha 3 aylık evliydim anlarsın ya birazda herşey yeni olduğu için canım çok yandı fakat gerçekten korkulacak kadar değil en azından çok kısa olduğunu düşün ve rahatla...geçmiş olsun canım stres yapma yter
sağol umutsuz1985. Teknosa kampanya yapmış peşin 79tl sanırım ben ondan alacağım. King marka çin malı ama zaten bu dert bir bitsin hergün havuç sıkmayız her halde
Ceylİnsu...arkadaŞım ben emre beye hep ceprten ulaŞıyorum...sanada yazıyorum...05333641878...sonuÇta İstanbul sana daha yakın...allah kolaylık versİn arkadaŞım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?